Alati on mul külaliste jaoks kapis olemas...

Liisi
Abikokk
2009-11-18 10:03:03
Spiidi:
Liisi107:
Viineri- ja/või juustupirukad, sinihallitus vm juustu, kaneelisaiad, oliivid, marineeritud seened ja kurgid, magusad ja soolased küpsised - ikka ka vist on ühtteist varuks :)
Kuidas saavad kaneelisaiad alati varuks olla? :) Külmutatud lehttaina saiad?
Külmutatud lehttainas on mul tõesti alati sügavkülmas olemas. Pigem pidasin silmas, et neid on väga lihtne valmistada ;).

Liisi Blogi

Tziiki
Abikokk
2009-11-18 10:34:11
hmm...kui nüüd järele mõelda, siis polegi mul vist eriti ootamatuid külalisi käinud...paar korda on ette tulnud, aga siis tõepoolest nii ootamatud, et helistavad 5min kaugusel asuvast toidupoest, et me nüüd astume läbi ja mis kooki te eelistate :O aga muidu olen selline võõrustaja, kes tahab alati! midagi pakkuda...ja kindlasti isetehtut...nii et mu külalised juba teavad, et nad miskit kaasa tooma ei pea :) aga jah...sellest tulenevalt pole ka toiduvarusid kappides mina vajan planeerimisaega :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Anita
Kokaõpilane
2010-01-27 23:27:19
mina olen teinud ka pannkooke ja ükskord isegi maitsvat hirsiputru, sest need kes ootamatult tulevad on tavaliselt head sõbrad ja väga peenutsemist ei vaja.
Liilia
Abikokk
2010-03-16 15:49:28
mina pakkusin viimati oma ootamatutele külalistele praekartuleid ja nad olid väga-väga rahul. lubasid järgmine kord samuti ootamatult tulla, et ma ei vaaritaks midagi erilist :D

Köögitoimkond

Nef
Kokaõpilane
2010-03-19 15:50:15
Ootamatutele külalistele olen teinud magusaid muffineid, maasikamoosi või külmutatud marjadega. Lahtine pirukas on ka kiire variant, põhi jahust-võist-veest ja peale mis iganes külmkapis leidub (sinki, seeni, juustu, kala, kana, jne) üle valada piima-munaseguga :P Tee ja kohv on alati olemas, veini leiab ka. Spetsiaalselt mingeid asju mul koju varutud ei ole :)

Head asjad...

Kessu343
Abikokk
2010-03-19 16:02:14
me pakkusime viimati ootamatutele külalistele ahjupelmeene. päris hea oli nokkida :)
Andra
Kokaõpilane
2010-03-19 23:18:41
ootamatutele külalistele on alati hea pakkuda koduleiba ürdivõiga.

http://pliiditaga.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 >