Ragne Abikokk 2008-10-09 23:02:42 |
Tean, et päris paljud tunnevad huvi pelmeenivormi vastu. Nii, et igaks juhuks annan teada, et nägin seda täna Pärnu Maxima xxx-s (see kõige uuem Maxima). Asusid seal vahes, kus koogivormid ja pannid. Hinnaks oli 39.90. | |
Aurora Abikokk 2008-10-10 13:44:06 |
Tartu avaturul on selline naljakas pood nagu Tuhat vajalikku asja. Seal on igasugu huvitavat vene kraami, muuhulgas ka pelmeenivorme. Ei maksa ka praktiliselt mitte midagi. | |
Andra Kokaõpilane 2010-03-10 23:54:55 |
Tahan endale pelmeenivormi osta. Eile oli juba üks pihus, aga see oli metallist ja tundus kuidagi kergelt roostetama hakkav. Kas pelmeenivormidel on ka mingeid erinevusi, milline parem, milline halvem? http://pliiditaga.blogspot.com |
|
Seenekas Abikokk 2010-03-11 09:58:20 |
Mina enda oma ostsin Balti jaama turult, seal oli kahte suurust aukudega ja kui on valida, siis suuremate aukudega on minu meelest parem. Muidu saab täidist imevähe panna. | |
Veronika Abikokk 2010-03-11 10:43:31 |
Seenekas:
Seenekas, ehk oskad juhatada, kus täpsemalt seal Balti jaama turul võiks pelmeenivormi leida? Mina enda oma ostsin Balti jaama turult, seal oli kahte suurust aukudega ja kui on valida, siis suuremate aukudega on minu meelest parem. Muidu saab täidist imevähe panna. |
|
Seenekas Abikokk 2010-03-11 11:35:21 |
Ohh... loodan, et oskan... Selles vahes, kus jaama poolt tulles paremat kätt inimesed igasugu vana träni müüvad, on vasakul asuvas majas sees (sissekäik samast vahest) väike majapidamistarvete pood. Veel olen näinud kahte sorti vorme mõned nädalad tagasi Keilas Rõõmu kaubamajas. | |
Liina Abikokk 2010-03-11 13:03:00 |
Ma ostsin ka nüüd kaks nädalat tagasi Baltast pelmeenivormi, valida ei saanud ja sellise sain: | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-30 13:22:21 |
Avastasin paralleelse teema, tõstan siia kokku:
Sbirgit:
(3. september 2008)
Kust võiks leida pelmeeni vormi? Ussicke:
(3. september 2008)
Näiteks Tupperwarel on olemas täitsa toimiv vorm... Veel olen näinud klassikalist metallist pelmeenirauda müügil Balti jaama turul, mingis rauakraami putkas, mis asub peamise turuhoone Telliskivi-peatuse poolse otsa juures. Liblikapyydja:
(3. september 2008)
Kui Viljandi poole satud, siis mina ostsin enda oma bussijaamas asuvast poest "Tuhat vajalikku asja" Minu oma küll plastmassist, aga keegi olevat seal kunagi ka metallist näinud (suuremaid-pirukate jaoks on seal küll metallist). |
|
Railike28 Kokaõpilane 2012-10-09 19:32:35 |
Tere!!! Tupperware pelmeenivorm on super hea!!! Mul täitsa kodus olemas. Kataloogis on müügil hetkel ravioolivorm-aga pelmeene saab samuti sellega teha-ja minu meelest on isegi ilusam. Samuti saab ravioolivormiga teha magusaid ja soolaseid täidisega väikseid koogikesi. Retsepte on ka mul igasuguseid selle kohta..kels huvi küsige ja kirjutage mulle: railike28@gmail.com | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-10-09 20:47:16 |
Railike28:
Tere, Railike. Tupperware toodete reklaamimise ja müümise jaoks on lausa eraldi teema, palun edaspidi püsida seal :)
Tere!!! Tupperware pelmeenivorm on super hea!!! Mul täitsa kodus olemas. Kataloogis on müügil hetkel ravioolivorm-aga pelmeene saab samuti sellega teha-ja minu meelest on isegi ilusam. Samuti saab ravioolivormiga teha magusaid ja soolaseid täidisega väikseid koogikesi. Retsepte on ka mul igasuguseid selle kohta..kels huvi küsige ja kirjutage mulle: railike28@gmail.com |
|