Restoran BOCCA, Olevimägi 9, Tallinn

Proua Simpson
Abikokk
2008-10-05 11:58:03
Oma üllatuseks avastasin, et Bocca kohta ei olegi nami-namis veel eraldi teemat. Sai seal sel nädalal käidud ja huvitav oleks teada, millised muljed teistel Boccast on. Ise ei oska esimese korra järel midagi kindlat öelda. Teenindus oli muidugi tasemel ja sisekujundus ka, aga kõhutäite koha pealt ei oska veel seisukohta võtta...
Kristel
Abikokk
2008-10-06 09:33:59
Minu Bocca külastuse jäävad sinna aastasse, millal see restoran avati. Siis külastasime Boccat pidevalt ja toiduga olime ülirahul. Kuid siis hakkasime vaikselt tüdinema ja ka hinnatase läks põhjendamatult kõrgeks. Samuti meeldib mulle itaalia toitu süüa natuke hubasemates oludes kui peenutsevas Boccas. Tegelikult võiks üle paari aasta jälle seal korra ära käia?!
Reglisse
Abikokk
2008-10-06 17:55:03
Meie oleme juhtunud Boccasse iga kord, kui Tallinnat külastame. Ja ainult häid sõnu selle koha kohta öelda.. Mõned lauad ainult natuke lähestikku üksteisele, aga toit ja teenindus on super.
Nipitiri
Abikokk
2008-10-07 10:27:42
Mina olen käinud ainult ühe korra ja sedagi aastate eest, väga head mälestused just seepiatindiga risottost.
Kirsike
Abikokk
2012-11-07 17:28:25
Käisime restoraninädala raames lõunal. Küülikuravioolid olid väga maitsvad. Tiramisu oli väga mittemaitsev:( Teenindus oli selline, et meid sinna küll oodatud ei oldud :( Aga pole ka ime, sest teenindajate kogu aur ja energia läks kõrvallauas istunud konkureeriva restorani seltskonna teenindamisele. :D

Lindude toitmine

Kätrin
Abikokk
2012-11-08 20:32:31
Kirsike:
Käisime restoraninädala raames lõunal. Küülikuravioolid olid väga maitsvad. Tiramisu oli väga mittemaitsev:( Teenindus oli selline, et meid sinna küll oodatud ei oldud :( Aga pole ka ime, sest teenindajate kogu aur ja energia läks kõrvallauas istunud konkureeriva restorani seltskonna teenindamisele. :D
Kui viimane välja arvata, siis üsna sarnane kogemus. Ma ei suuda endiselt uskuda, kuidas nad nii halba tiramisut teevad??! Meil oli teenindus ok, aga jah, rõhuasetus oli kindlasti neil, kes tavamenüüd sõid. Ravioolid aga olid väga head.

Kätrini kokkamispäevik

Kirsike
Abikokk
2012-11-09 20:10:52
Kätrin, kõrvallaud oli ka restoraninädala raames. Mind pani ka imestama, kuidas neil piinlik pole ka konkurentidele nii viletsat tiramisud pakkuda :(

Lindude toitmine