Blondie Abikokk 2009-02-19 10:57:22 |
Amööb:
Vaatasin ka, aga mulle tundub, justkui ma oleks neid osasid pilte juba mõnes välismaa blogis näinud... Lähemal vaatlusel on sealse lehe koogipiltidel isegi mingi muu veebilehe logod küljes...
Võimalik muidugi, et need koogid ongi neil kõik läbi tehtud, lihtsalt on originaali pilt üles pandud vms? Leidsin sellise lehekülje , äkki on abiks kellelgi. Pildid on ülimalt isuäratavad igatahes :) |
|
Kärt Abikokk 2009-02-20 16:44:49 |
Ma tellisin firmale paar kuud tagasi Pagaipoistest suure kohupiima-martsipanitordi, tumerohelise ja punase trükkpildiga suhkruplaadile, 30le inimesele, 5 kilone. Maksis kuskil 1700.- koos transpordiga (1 kg 180.- / suhkruplaat 1 x A4 100.-). Tort maitses iseenesest hästi, olin rahul. | |
JM Abikokk 2009-02-20 19:37:08 |
Lepatriin:
*JM noogutab Pagari-Liisu peale äraseletatud näoga* - Pagari-Liisu, võibolla natuke kallim eelmisest, samas kindlasti ei pettu ja võibolla eriline just selletõttu, et kõik kes teavad need noogutavad :). Nende struudlid viivad keele alla. An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-02-08 09:11:41 |
Meie tellisime viimati 120 inimese jaoks tordi kondiiter Heidi Parki käest. Tordiks oli kookose-laimi-vaarikatort kookosebeseekihiga. Väga maistev oli, siin mõned pildid ka: Julgen väga soovitada. Lisaks teeb maitsvaid torte tellimise peale Perenaise pagariäri. | |
Spiidi Abikokk 2012-05-07 15:50:44 |
Mulle jäi silma uus tegija tordimaastikul (ja muude kondiitritoodete) - Ööbiku talu. Ma pole ise veel neilt tellinud, kuid OmaMaitse artiklit lugedes tundus paljutõotav. Imeilusad tordid, makroonid ja kõik kasutatav tooraine on kodumaine ja naturaalne (Taarapõllu Talu marjajahud jne). See on Ants Uustalu ja tema kondiitrist naise väike talu Raplamaal. | |
Mialia Kokaõpilane 2012-10-05 05:03:26 |
Meie tellime Pihlakast, saab pildiga ja kirjaga ja alati on lepatriinutordi sisu...nämm. Lastele kaks Mängutuba Mustamäel :) |
|
matkasemu Kokaõpilane 2013-06-03 23:50:26 |
Soovitan kõige hingega kondiitrit Hele Peenema, tema käest juba paar aastat on kõik meie pere tordid tellitud ja enam mujalt ei telli ka. Valmistab säilitusainete vaba ja imemaitsva tordi iga kord. Lapsed fännavad teda eriti tulihingeliselt tänu igasugu muinasjututegelaste ja loomade kujudele Ühendust saab hele.peenema@gmail.com vb. leian numbri ka vajadusel. Soovitan igatahes soojalt! | |
Fre Abikokk 2013-06-04 02:00:11 |
Eelmise postitaja "huvitav" esimene postitus tuletas meelde selle teema olemasolu. Sattusin ühel sünnipäeval sööma torti, mis oli tellitud kohast nimega Killu koogid. Superhea. Ma ei ole väga suur magusasõber aga ma sõin 2 tükki torti ja mine tea mis oleks veel juhtunud kui see poleks otsa saanud. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-06-04 11:37:48 |
Fre:
;)
Eelmise postitaja "huvitav" esimene postitus tuletas meelde selle teema olemasolu. Fre:
Killu koogid? Kes-mis-kus?
Sattusin ühel sünnipäeval sööma torti, mis oli tellitud kohast nimega Killu koogid. Superhea. Ma ei ole väga suur magusasõber aga ma sõin 2 tükki torti ja mine tea mis oleks veel juhtunud kui see poleks otsa saanud. |
|
Fre Abikokk 2013-06-04 12:14:52 |
Pille:
Leidsin sellise veebilehe: http://www.killukoogid.ee/et, meie sõime ilmselt siis kohupiima-vahukooretorti. Fre:
Killu koogid? Kes-mis-kus?Sattusin ühel sünnipäeval sööma torti, mis oli tellitud kohast nimega Killu koogid. Superhea. Ma ei ole väga suur magusasõber aga ma sõin 2 tükki torti ja mine tea mis oleks veel juhtunud kui see poleks otsa saanud. |
|
<< < 1 | 2 | 3 > >> |