Silx![]() Abikokk 2014-01-07 09:19:45 |
Vana-aastaõhtuks improvissisime ühe mõnusa mahlase "kolme-hakkliha" pikkpoisi jõhvikatega.
Igatahes läheb see korduvalt kordamisele.. :) Kindlasti võib asendada jõhvikad ka punaste sõstardega. :)
![]() Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-01-30 13:48:48 |
![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-09-28 16:42:45 |
Bon Appetit kirjutab: 25 Ground Meat Recipes for Simple, Comforting Dinners Ehk siis 25 hakkliharooga. | |
tunexdore![]() Kokaõpilane 2014-11-15 15:53:04 |
Fre:
Ostsin viimane kord hakkliha turult ja uskuge või mitte see oli hakkliha
Väga hea kokkusattumus, ma just mõtisklesin hakkliha teemal, kuna sattusin Marienthali Selverisse ja seal oli ainult Saaremaa hakkliha. Sigaloom pooleks hakklihast tuli omakorda pool rasva. Kuigi ma ei taha üldse Rakvere LKd armastada, ikkagi vereimejad suurkapitalistid, pean nentima, et poehakklihadest on Rakvere oma üle prahi. Maks ja Moorits on kah selline, kus rasva on rohkem kui liha. Niiet poehakkliha osas jään Rakverele truuks (no ma saan aru et poehakkliha ei ole üldse normaalse inimese menüü osa aga me jätame selle arvelt saksa keeksi söömata). |
|
Rebane![]() Abikokk 2015-07-13 14:44:37 |
Hakklihavorm Karjuse piruka eeskujul, aga kartuli asemel porgandikattega:
![]() Jazzino. teen. naudin. |
|
Tervisliktoit![]() Kokaõpilane 2023-10-26 14:40:17 |
Hakklihaga on võimalusi palju. Ise olen tihti klassikaliste retseptide fänn. Siin näiteks klassikaline pasta bolognese kastme retsept. Kindlasti on neid erinevaid veel, mida meeldib teha :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > |