Postitusi: 3
Tiitel: Kokaõpilane
2014-11-15 15:53:04 |
Fre:
Ostsin viimane kord hakkliha turult ja uskuge või mitte see oli hakklihaVäga hea kokkusattumus, ma just mõtisklesin hakkliha teemal, kuna sattusin Marienthali Selverisse ja seal oli ainult Saaremaa hakkliha. Sigaloom pooleks hakklihast tuli omakorda pool rasva. Kuigi ma ei taha üldse Rakvere LKd armastada, ikkagi vereimejad suurkapitalistid, pean nentima, et poehakklihadest on Rakvere oma üle prahi. Maks ja Moorits on kah selline, kus rasva on rohkem kui liha. Niiet poehakkliha osas jään Rakverele truuks (no ma saan aru et poehakkliha ei ole üldse normaalse inimese menüü osa aga me jätame selle arvelt saksa keeksi söömata). |
2014-11-15 15:51:03 |
Kika:
tegelikult kes oskab seda valmistada, saab mega hea elamusetundub jah, et päris paljud inimesed ei tea, milline õige risotto välja peaks nägema. mul endalgi hea näide. kui tegin esimest korda kodus risottot, siis mees vaatas ja küsis: kas see peabki selline "limane poolvedel plöga olema"? ma siis seletasin, et risotto ei ole kunagi sõmer. siis ta veel vaatas seda toitu natuke umbusklikult, proovis ja pärast võttis veel juurde :):) tegemist oli siis kõrvitsarisottoga. |
2014-11-15 15:49:50 |
Pille:
Isver kui maitsev näeb väljaMa tegin ka eelmisel nädalal jälle müslit, taas selle vana lemmikretsepti järgi: |