Baklažaan e. pommu (eggplant, aubergine)

Ilse
Abikokk
2012-03-28 12:26:00
Katsetasin ka seda pommude seeneks moondamist:) Täitsa hea tõesti, mõtlesin, et see võiks lausa miski salati põhjaks sobida. Niisama oli ka hea ja tekstuur oli tõesti seeneline väheke seene maitset viskas ka, tõesti. Igaljuhul heaks kiidetud.

Ilse köögis

Liisi
Abikokk
2013-05-08 00:51:30
Tegin Melanzane alla Parmigianast inspireeritud väga mõnusat pommuvormi

Liisi Blogi

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-05-08 01:40:11
Ja ma olen juba 2 korda teinud viimase nädala jooksul marineeritud pommuviile Toskaana moodi:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-09-08 12:25:02
Seda retsepti on nüüd veidi mugandatud, aga uus retsept on veelgi parem :) Lisaks on väga mitu pommuretsepti mu hilissügisel ilmuvas uues kokaraamatus ;)

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-04-29 16:26:47
Alati tasub igaks juhuks paar pommut koos muude küpsetatavate asjadega ahju visata. Siis hea melitzanosalata't või baba ganoush'i vms valmistada :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-06-29 21:40:54
Lugesin Perekooli üle saja aasta, silma jäi selline postitus: "Meie lemmik on baklazhaan Eri Klasi moodi. Baklazhaaniviilud praadida õlis mõlemalt poolt ja laduda kihiti suurte lihatomati viiludega, kihtide vahele hakitud kyyslaugu ja tilli segu. Lasta seista kuni 12 tundi külmikus." Panen siia kirja, ehk proovin millalgi :)

Ilse
Abikokk
2014-07-03 12:35:44
Pille:
Lugesin Perekooli üle saja aasta, silma jäi selline postitus: "Meie lemmik on baklazhaan Eri Klasi moodi. Baklazhaaniviilud praadida õlis mõlemalt poolt ja laduda kihiti suurte lihatomati viiludega, kihtide vahele hakitud kyyslaugu ja tilli segu. Lasta seista kuni 12 tundi külmikus." Panen siia kirja, ehk proovin millalgi :)
Ma otsisin selle üles, see retsept on OM detsember 2006 on jah balažaaniga ikka ,mul oli nagu meeles et suvikõrvitsaga :)

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-07-03 13:12:11
Ilsu:
Pille:
Ma otsisin selle üles, see retsept on OM detsember 2006 on jah balažaaniga ikka ,mul oli nagu meeles et suvikõrvitsaga :)
Ilse, Sa oled ingel :) Kas see retsept oligi sellisel vabal kujul või oli mingi konkreetsem protseduur ka? (Mulle täitsa piisab sellest ka muidugi). Kas Sa ise oled teinud ja sellest bloginud äkki? ;)

Ilse
Abikokk
2014-07-03 13:34:50
Pille:
Ilsu:
Pille:
Ilse, Sa oled ingel :) Kas see retsept oligi sellisel vabal kujul või oli mingi konkreetsem protseduur ka? (Mulle täitsa piisab sellest ka muidugi). Kas Sa ise oled teinud ja sellest bloginud äkki? ;)
Ei ole bloginud aga on olnud mälusopis #vajateha osakonnas ;) 1 suuremat või 2 väiksemat pommut oliiviõli tomateid 1-2 küünt küüslauku tilli soovi korral koriandrilehti soola pipart 0,5 cm paksused pommuviilud maitsesta soola ja pipraga, siis prae kuldseks ja pane esimeseks kihiks madalale vaagnale. Siis viilutatud tomat, sinna peale tükeldatud (äkki siis viilutatud) küüslauk, till ja soovi korral koriander. Ja siis nii edasi kuni pommu on otsas. Pealmine kiht tomateid ja maitserohelised. Kata fooliumiga. Kui toit on jahtunud, siis pane peale raskus (ma arvan siuke kerge raskus) Ja pane kylmkappi järgmise päevani maitsestuma. Ma vist siis ostan täna ka paar pommut ja mõne lihatomati :D

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-07-03 14:24:47
Ilsu:
Pille:
Ilsu:
Pille:
Ei ole bloginud aga on olnud mälusopis #vajateha osakonnas ;) 1 suuremat või 2 väiksemat pommut oliiviõli tomateid 1-2 küünt küüslauku tilli soovi korral koriandrilehti soola pipart 0,5 cm paksused pommuviilud maitsesta soola ja pipraga, siis prae kuldseks ja pane esimeseks kihiks madalale vaagnale. Siis viilutatud tomat, sinna peale tükeldatud (äkki siis viilutatud) küüslauk, till ja soovi korral koriander. Ja siis nii edasi kuni pommu on otsas. Pealmine kiht tomateid ja maitserohelised. Kata fooliumiga. Kui toit on jahtunud, siis pane peale raskus (ma arvan siuke kerge raskus) Ja pane kylmkappi järgmise päevani maitsestuma. Ma vist siis ostan täna ka paar pommut ja mõne lihatomati :D
Teeme nii! Ma saan siis FBs jagada ja piltide järgi otsustada, kas tuleks ise ka teha :D

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>