Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-26 12:40:41 |
Anuo:
Tere tulemast :)
Panin Mariti, Kiisumiisu, Vernanda, Spiduri, Kisakori ja Anuo kenasti kirja!
palun mind ka kirja panna! Nipitiri:
Nipitiri, kui soovid enda asemel oma usaldusisiku saata, siis anna teada, eks! Sa juba kolmekordne abikokk, nii et see on täitsa lubatud :)
Mina saadaks jälle enda asemel kellegi teise, nii et kui leidub piisavalt naminamikaid, siis võib selle koha loosi panna. |
|
Nipitiri Abikokk 2008-09-26 13:41:49 |
Pille:
Aitäh, saadan enda asemel ühe täitsa usaldusväärse isiku! Kas ütlen talle lihtsalt aadressi ja kellaaja edasi ja sellest piisab? Nipitiri, kui soovid enda asemel oma usaldusisiku saata, siis anna teada, eks! Sa juba kolmekordne abikokk, nii et see on täitsa lubatud :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-26 13:42:38 |
Nipitiri:
Jah. Ja Nipitiri asendaja/esindaja nimi oleks ka hea, siis tean, keda oodata :)
Pille:
Aitäh, saadan enda asemel ühe täitsa usaldusväärse isiku! Kas ütlen talle lihtsalt aadressi ja kellaaja edasi ja sellest piisab?Nipitiri, kui soovid enda asemel oma usaldusisiku saata, siis anna teada, eks! Sa juba kolmekordne abikokk, nii et see on täitsa lubatud :) |
|
Proua Simpson Abikokk 2008-09-29 09:47:49 |
Mina olen küll tulija, kui see koht mu jaoks nüüd veel olemas on. Aitäh! Nii põnev. :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-29 09:55:22 |
Proua Simpson:
Ikka saad! Ja kolm inimest mahuks veel - kes ees, see mees!
Mina olen küll tulija, kui see koht mu jaoks nüüd veel olemas on. Aitäh! Nii põnev. :) |
|
Sussukas Abikokk 2008-09-29 11:18:13 |
Ohh, nii kahju, et praegu rasedusega kohvi üldse ei kannata. Isegi haisu mitte. Kohe tõesti kahju. :( Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Vernanda Abikokk 2008-09-29 21:58:40 |
kui ma homme kummide vilinal tulen, kas siis oleks kõikse mõistlikum parkida ikka sinna peda taha? või teoreetiliselt mahub ka sinna tuukrisse? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-30 10:05:42 |
Vernanda:
Sellisel kellaajal saad juba parkida ülikooli hoovi või siis Uus-Sadama tn ülikooli ette ilmselt?
kui ma homme kummide vilinal tulen, kas siis oleks kõikse mõistlikum parkida ikka sinna peda taha? või teoreetiliselt mahub ka sinna tuukrisse? |
|
Merilin Abikokk 2008-09-30 23:08:59 |
Suured tänud toreda koolituse eest!
Unega ei ole ka ilmselt hommikuni muret, sõna otseses mõttes :)
Ja ma tulevikus üritan oma keelt talitseda ja mitte koolitajat ära hirmutada :D
Minu paar udust klõpsu ka :) Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
PilleRiin Kokaõpilane 2008-09-30 23:33:48 |
aitäh jah :) kusjuures mina olen väga loppis ja unine :P aga selle kiuste tegin ebainimliku pingutuse ja panin pildid üles.. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |