Maris Abikokk 2008-10-01 11:33:36 |
Suured kummardused Pillele, et ürituse korraldasid. Mulle meeldis väga. Samuti kummardused Thredahliale ja PilleRiinile fotode eest. Tunnustus Thredahliale oma teadmiste jagamise eest! Ei ole vaja keelt hammaste taga hoida, kui midagi kasulikku ja huvitavat tead. Jaga teistegagi! :) Koolitajale on sellised osalejad ainult kasuks. Tahaks väga loota, et Jaanus tuhnib täna internetis ja raamatutes, et järgmistele koolitatavatele rasva- ja valgumaatriksitest rääkida. :D | |
Vernanda Abikokk 2008-10-01 19:30:59 |
ma tahtsin ka öelda, et tore oli, hiljaksjäämisest hoolimata. ja seda ka, et küsimused ja lisateadmised arendavad :) | |
Spidur Abikokk 2008-10-01 19:55:05 |
mulle ka koolitus meeldis, isegi uni tuli normaalsel ajal... kodus see tähendab. pildistajatele ka asja dokumenteerimise eest tänud. | |
Marit Abikokk 2008-10-02 10:33:57 |
tõesti väga mõnus koolitus oli! ja väga toredad pildid samuti! | |
Proua Simpson Abikokk 2008-10-02 19:43:16 |
Aitäh koolituse eest! POlnud unega probleeme ka pärast kolmekordset espressot, aga minusugune sai hulga targemaks küll. Nüüd olen paar korda õige õpetuse järgi ka töökaaslastele kohvi pakkunud ja nad on väga rahul olnud :) | |
Maris Abikokk 2008-10-15 22:20:40 |
Koolituse käigus mainis Jaanus, et kui keegi kuskil Eestis/Tallinnas saab halba Lavazza kohvi, siis võib talle teada anda. Mina aga mõtlesin, et annan eeskätt teile teada, et ärge jooge kohvi Tallinna Lennujaamas. Kallis ja saast. Aga head kohvi olen saanud ja peale koolitust ka teadlikult nautinud Bonaparte'i kohvikus, Bestselleris, Vapianos, Museum Lounge'is, NOP'is. Loodan, et varsti see nimekiri täieneb :) | |
Jaazza Kokaõpilane 2008-12-01 14:32:40 |
Mul on väga hea meel siit lugeda, et koolitusele järgnenud tunded on heatujulised. Ühtlasi loodan, et koolitusega kellegi ööund väga ära ei rikkunud. Kui midagi põnevat toimumas, üritan siis teid ka kursis hoida. Jaanus\nLTC |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > |