Ilse![]() Abikokk 2013-09-29 19:37:29 |
Nami-Nami igaastasel tordivõistlusel õnnestus mul välja teenida pääse Toiduakadeemia koolitusele. Suured tänud !
Käisin koolitusel TAI KÖÖK ja pitsiline CARVING kus oma oskusi jagasid Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullama ja carvingukunsti juhendas Liis Läll. Oli väga meeleolukas ja sisutihe päev, suurepärane seltskond ja väga maitsev toit.
Menüüs oli
TOM YUM PLA – vürtsikas supp kalaga
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-11-14 13:39:01 |
Edastan Toiduakadeemia teate:
Hei magusasõbrad!
Ootame Teid 11.veebruaril 2014 (17-21.00) Toiduakadeemiasse udupeeneid makroone meisterdama!
Teid juhendab imearmas Suhkruingli kondiiter Kertu Lukas.
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-12-04 15:58:43 |
No nüüd on tulemas täitsa ametlik koolitus Toiduakadeemias, Kreeka köök, veebruar 2014. Korraldab Toiduakadeemia, nii et kogu info ja registreerimine nende veebilehel (Teenused - Toidukoolitused eraklientidele - 17.2.2014). Menüüs Mezze ehk Kreeka suupisted: • Santorini tomatikotletid • Saganaki punase pestoga • Valik oliive Leib: • Koulouria – seesamirõngad • Alevropita – fetapirukas Eelroog: • Avgolemono – sidruni-kanasupp Põhiroog: • Papoutsakia – täidetud pommud • Stifado – lihahautis rohke sibulaga • Patates lemonates – sidrunikartulid Magustoit: • Melitinia – Santorini juustukoogikesed Koolitust viib läbi Toiduakadeemia külaliskokk Pille Petersoo Hind ühele huvilisele: 59 eurot Kursuse algus 17.00 ja lõpp 21.00 Grupi suurus on maksimaalselt 15 inimest. Koolituse alguses jagatakse inimesed viide gruppi ja iga grupp valmistab vähemalt ühe käigu menüüst. Hinna sees on lisaks viiekäigulisele õhtusöögile paar pokaali punast või valget majaveini, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Vajalik on eelregistreerimine aadressil info@toiduakadeemia.ee | |
OlgaKa![]() Abikokk 2014-02-28 17:27:29 |
Pille:
Mina olin nii õnnelik inimene, et sain jõulukingiks selle koolituse (võib-olla tegin mõne vihje jõuluvanale..). Polnudki varem makroone teinud, sest ei meeldi köögis eksida ja makroonidega on oht ikka päris suur. Pealegi ei tea kunagi päris kindlalt, mis halvasti õnnestunud makroonidele parasjagu ei sobinud. Eeldasin, et profi juhendamisel läheb esimene katse tunduvalt edukamalt. Lisaks oli suur soov soolaseid makroone teha.
Pole midagi öelda - kõik soovid läksid täide. Saime meeskonnaga teha kitsejuustu-sidrunimakroone, mis olid minu arust ka kõige maitsvamad. Eks teised olid "üsna" magusad ja seda palju tarbida ei suuda. Meie makroonid tulid õnneks sellised nagu peab - kõva koorik, seest pehme. Nüüd on entusiasmi ülegi, tahaks kohe uuesti proovida! Samas karta on, et kodustes tingimustes läheb esialgu natuke aega..
See oli esimene kord, kui ma ei saanudki Toiduakadeemias kõhtu täis.. Küll aga pärast kuuendat makrooni oli isu täitsa täis söödud :)
Edastan Toiduakadeemia teate: Hei magusasõbrad! Ootame Teid 11.veebruaril 2014 (17-21.00) Toiduakadeemiasse udupeeneid makroone meisterdama! Teid juhendab imearmas Suhkruingli kondiiter Kertu Lukas. Sel õhtul valmivad: • pohla-šokolaadimakroonid, • karamellimakroonid, • päevalilleseemne-mustsõstramakroonid, • kaneelimakroonid, • šokolaadi-metspähklimakroonid, • kitsejuustu-sidrunimakroonid, • suitsulõhe-mooniseemnemakroonid. Registreerumine alaku nüüd! Lisainfo (sh hind): http://toiduakadeemia.ee/?p=776 ![]() Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > |