Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Tziiki
Abikokk
2011-11-26 21:52:19
Silja:
Proovisin täna Frooshi smuutisid - Goji marja ja ananassi-kookose. Kui ränk hind välja arvata siis olid maailma parimad smuutid.
maitsvad küll, aga minu meelest liiga paksud-peaaegu nagu püreed...juua oli raske... ma ikka endiselt igatsen Chiquita smuutisid, mida Rootsis kogu aeg jõin...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Narkolepsia
Abikokk
2011-11-28 15:46:40
Oi-oi, mul on nii hea meel, et müügile on jõudnud taas Jõulusiider! (:
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-28 16:10:09
Mina avastasin, et Fazer teeb või-croissante. Ok, seal on ikka mingid jahuparandajad jms sees, aga vähemalt on margariini asemel võid kasutatud! Poodiumi saias on vahepeal sinna tekkinud margariini asemel aga nüüd jälle oliiviõli, nii et võib seda saia taas osta.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2011-11-28 21:20:58
Pille:
Mina avastasin, et Fazer teeb või-croissante. Ok, seal on ikka mingid jahuparandajad jms sees, aga vähemalt on margariini asemel võid kasutatud! Poodiumi saias on vahepeal sinna tekkinud margariini asemel aga nüüd jälle oliiviõli, nii et võib seda saia taas osta.
Mulle meeldib Fazeri täisteracroissant. Koostis: nisujahu, vesi, või, täisteranisujahu (8%), nisuklii (5%), muna, sool, suhkur, nisugluteen, tärklis, dekstroos, maisijahu, nisulinnasejahu, pärm.

le D?ner

Silja
Abikokk
2011-11-28 21:28:47
Tziiki:
Silja:
Proovisin täna Frooshi smuutisid - Goji marja ja ananassi-kookose. Kui ränk hind välja arvata siis olid maailma parimad smuutid.
maitsvad küll, aga minu meelest liiga paksud-peaaegu nagu püreed...juua oli raske... ma ikka endiselt igatsen Chiquita smuutisid, mida Rootsis kogu aeg jõin...
Mkm- mu meelest väga parajad ja mõnusa konsistentsiga- tavalist mahla saab poest niisama ka osta. See paksem konsistents tekitab just selle õige smuuti tunde- kodune smuuti on mul ka nt suht paks.

Lavendlimesi.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2011-11-29 10:40:53
Spiidi:
Pille:
Mulle meeldib Fazeri täisteracroissant. Koostis: nisujahu, vesi, või, täisteranisujahu (8%), nisuklii (5%), muna, sool, suhkur, nisugluteen, tärklis, dekstroos, maisijahu, nisulinnasejahu, pärm.
Ma söön praktiliselt ainult neid võicroissante, juba kaua aega, nii armsad ja maitsvad. Vahel olen söönud ka täistera oma, aga see on kuidagi kuivem ja selline kiulisem, täidisega croissandiks sobib hästi, aga ainult kohvi ja moosiga tundub tuimavõitu.

Zap*

Silja
Abikokk
2011-11-29 14:59:36
Zapxpxau:
Spiidi:
Pille:
Ma söön praktiliselt ainult neid võicroissante, juba kaua aega, nii armsad ja maitsvad. Vahel olen söönud ka täistera oma, aga see on kuidagi kuivem ja selline kiulisem, täidisega croissandiks sobib hästi, aga ainult kohvi ja moosiga tundub tuimavõitu.
Loll küsimus, aga ma pole kunagi neid märganud- kas tegemist on külmutatud tootega? Et saab ahjus endale sooja-värske croissanti kiirelt teha?

Lavendlimesi.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-29 15:58:54
Silja:
Zapxpxau:
Spiidi:
Loll küsimus, aga ma pole kunagi neid märganud- kas tegemist on külmutatud tootega? Et saab ahjus endale sooja-värske croissanti kiirelt teha?
Ei-ei, ikka pehme ja värske saialine. Selverites sealsamas, kus nt Dallase saiad ja odrakaraskid..

Netcat
Abikokk
2011-11-29 16:50:37
Pille:
Silja:
Zapxpxau:
Ei-ei, ikka pehme ja värske saialine. Selverites sealsamas, kus nt Dallase saiad ja odrakaraskid..
A kas see tähendab siis, et need teised Fazeri kohapeal küpsetatavad saiad sisaldavad ka võid margariini asemel?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-29 17:33:53
Netcat:
Pille:
Silja:
A kas see tähendab siis, et need teised Fazeri kohapeal küpsetatavad saiad sisaldavad ka võid margariini asemel?
Hea küsimus. Boccata & ciabatta on õliga (vt siia, magusate saiakeste hingeeluga saad tutvuda siin ja soolastega siin. Ütleme nii,et kiire diagonaalis lugemine andis alust arvata, et enam-vähem rahulikult võib süüa tavalist ja täistera-croissanti, suhtkoht rahuliku südamega Karjala pirukaid. Dallase pirukaid ja neid kohupiimasaiakesi süües tuleb keskenduda maitsele ja mitte koostisele :P

<< 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 >>