Tziiki Abikokk 2011-11-26 21:52:19 |
Silja:
maitsvad küll, aga minu meelest liiga paksud-peaaegu nagu püreed...juua oli raske...
ma ikka endiselt igatsen Chiquita smuutisid, mida Rootsis kogu aeg jõin... Proovisin täna Frooshi smuutisid - Goji marja ja ananassi-kookose. Kui ränk hind välja arvata siis olid maailma parimad smuutid. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Narkolepsia Abikokk 2011-11-28 15:46:40 |
Oi-oi, mul on nii hea meel, et müügile on jõudnud taas Jõulusiider! (: | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-28 16:10:09 |
Mina avastasin, et Fazer teeb või-croissante. Ok, seal on ikka mingid jahuparandajad jms sees, aga vähemalt on margariini asemel võid kasutatud! Poodiumi saias on vahepeal sinna tekkinud margariini asemel aga nüüd jälle oliiviõli, nii et võib seda saia taas osta. | |
Spiidi Abikokk 2011-11-28 21:20:58 |
Pille:
Mulle meeldib Fazeri täisteracroissant. Koostis: nisujahu, vesi, või, täisteranisujahu (8%), nisuklii (5%), muna, sool, suhkur, nisugluteen, tärklis, dekstroos, maisijahu, nisulinnasejahu, pärm.
Mina avastasin, et Fazer teeb või-croissante. Ok, seal on ikka mingid jahuparandajad jms sees, aga vähemalt on margariini asemel võid kasutatud! Poodiumi saias on vahepeal sinna tekkinud margariini asemel aga nüüd jälle oliiviõli, nii et võib seda saia taas osta. |
|
Silja Abikokk 2011-11-28 21:28:47 |
Tziiki:
Mkm- mu meelest väga parajad ja mõnusa konsistentsiga- tavalist mahla saab poest niisama ka osta. See paksem konsistents tekitab just selle õige smuuti tunde- kodune smuuti on mul ka nt suht paks.
Silja:
maitsvad küll, aga minu meelest liiga paksud-peaaegu nagu püreed...juua oli raske...
ma ikka endiselt igatsen Chiquita smuutisid, mida Rootsis kogu aeg jõin...Proovisin täna Frooshi smuutisid - Goji marja ja ananassi-kookose. Kui ränk hind välja arvata siis olid maailma parimad smuutid. |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-11-29 10:40:53 |
Spiidi:
Ma söön praktiliselt ainult neid võicroissante, juba kaua aega, nii armsad ja maitsvad. Vahel olen söönud ka täistera oma, aga see on kuidagi kuivem ja selline kiulisem, täidisega croissandiks sobib hästi, aga ainult kohvi ja moosiga tundub tuimavõitu.
Pille:
Mulle meeldib Fazeri täisteracroissant. Koostis: nisujahu, vesi, või, täisteranisujahu (8%), nisuklii (5%), muna, sool, suhkur, nisugluteen, tärklis, dekstroos, maisijahu, nisulinnasejahu, pärm.Mina avastasin, et Fazer teeb või-croissante. Ok, seal on ikka mingid jahuparandajad jms sees, aga vähemalt on margariini asemel võid kasutatud! Poodiumi saias on vahepeal sinna tekkinud margariini asemel aga nüüd jälle oliiviõli, nii et võib seda saia taas osta. |
|
Silja Abikokk 2011-11-29 14:59:36 |
Zapxpxau:
Loll küsimus, aga ma pole kunagi neid märganud- kas tegemist on külmutatud tootega? Et saab ahjus endale sooja-värske croissanti kiirelt teha?
Spiidi:
Ma söön praktiliselt ainult neid võicroissante, juba kaua aega, nii armsad ja maitsvad. Vahel olen söönud ka täistera oma, aga see on kuidagi kuivem ja selline kiulisem, täidisega croissandiks sobib hästi, aga ainult kohvi ja moosiga tundub tuimavõitu.Pille:
Mulle meeldib Fazeri täisteracroissant. Koostis: nisujahu, vesi, või, täisteranisujahu (8%), nisuklii (5%), muna, sool, suhkur, nisugluteen, tärklis, dekstroos, maisijahu, nisulinnasejahu, pärm.Mina avastasin, et Fazer teeb või-croissante. Ok, seal on ikka mingid jahuparandajad jms sees, aga vähemalt on margariini asemel võid kasutatud! Poodiumi saias on vahepeal sinna tekkinud margariini asemel aga nüüd jälle oliiviõli, nii et võib seda saia taas osta. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-29 15:58:54 |
Silja:
Ei-ei, ikka pehme ja värske saialine. Selverites sealsamas, kus nt Dallase saiad ja odrakaraskid..
Zapxpxau:
Loll küsimus, aga ma pole kunagi neid märganud- kas tegemist on külmutatud tootega? Et saab ahjus endale sooja-värske croissanti kiirelt teha?Spiidi:
Ma söön praktiliselt ainult neid võicroissante, juba kaua aega, nii armsad ja maitsvad. Vahel olen söönud ka täistera oma, aga see on kuidagi kuivem ja selline kiulisem, täidisega croissandiks sobib hästi, aga ainult kohvi ja moosiga tundub tuimavõitu.Mulle meeldib Fazeri täisteracroissant. Koostis: nisujahu, vesi, või, täisteranisujahu (8%), nisuklii (5%), muna, sool, suhkur, nisugluteen, tärklis, dekstroos, maisijahu, nisulinnasejahu, pärm. |
|
Netcat Abikokk 2011-11-29 16:50:37 |
Pille:
A kas see tähendab siis, et need teised Fazeri kohapeal küpsetatavad saiad sisaldavad ka võid margariini asemel? Silja:
Ei-ei, ikka pehme ja värske saialine. Selverites sealsamas, kus nt Dallase saiad ja odrakaraskid..Zapxpxau:
Loll küsimus, aga ma pole kunagi neid märganud- kas tegemist on külmutatud tootega? Et saab ahjus endale sooja-värske croissanti kiirelt teha?Ma söön praktiliselt ainult neid võicroissante, juba kaua aega, nii armsad ja maitsvad. Vahel olen söönud ka täistera oma, aga see on kuidagi kuivem ja selline kiulisem, täidisega croissandiks sobib hästi, aga ainult kohvi ja moosiga tundub tuimavõitu. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-29 17:33:53 |
Netcat:
Hea küsimus. Boccata & ciabatta on õliga (vt siia, magusate saiakeste hingeeluga saad tutvuda siin ja soolastega siin.
Ütleme nii,et kiire diagonaalis lugemine andis alust arvata, et enam-vähem rahulikult võib süüa tavalist ja täistera-croissanti, suhtkoht rahuliku südamega Karjala pirukaid. Dallase pirukaid ja neid kohupiimasaiakesi süües tuleb keskenduda maitsele ja mitte koostisele :P
Pille:
A kas see tähendab siis, et need teised Fazeri kohapeal küpsetatavad saiad sisaldavad ka võid margariini asemel?Silja:
Ei-ei, ikka pehme ja värske saialine. Selverites sealsamas, kus nt Dallase saiad ja odrakaraskid..Loll küsimus, aga ma pole kunagi neid märganud- kas tegemist on külmutatud tootega? Et saab ahjus endale sooja-värske croissanti kiirelt teha? |
|
<< < 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 > >> |