Roadwaffle Kokaõpilane 2011-08-25 15:26:35 |
Zapxpxau:
Solarise toidupoes oli neid ka. Nii et varsti poes saadaval? .tulen loobin su katusele kive. - http://roadwaffle.wordpress.com |
|
Kristel Abikokk 2011-08-25 16:34:30 |
Profa:
Mina ostaks Pärnus proovitud Profa suitsusinki ka heameelega näiteks Sadama turult....... Suvel sõin palju väiketootjate lihatoodangut, mida Tallinnas reeglina ei müüda. Nüüd toongi vorsti maalt linna kui suvilas käin. Headeks tootjateks siis Rey lihatööstus ja Karula lihatööstus. Karula suitsuvorsti nägin vist Sadama turul kah. |
|
Redfox Abikokk 2011-08-26 12:25:18 |
Enely:
mooni rosina omasid kastan isegi tee sisse. katsun piirduda kahega päevas siiski. Kuna olen kergekujuline küpsisefänn, siis avastasin poest täiesti juhuslikult Adugs firma rosinaküpsised "Vecriga". Sellised head, suured, rosniatega küpsised.:) Ja rosinaid on ühe küpsise peale rohkem kui küll:) |
|
Enely Abikokk 2011-08-28 00:57:43 |
Redfox:
Aga olgem ausad, on ikka raske ennast piirata kui küpsisepakk kodus olemas on:) Enely:
mooni rosina omasid kastan isegi tee sisse. katsun piirduda kahega päevas siiski.Kuna olen kergekujuline küpsisefänn, siis avastasin poest täiesti juhuslikult Adugs firma rosinaküpsised "Vecriga". Sellised head, suured, rosniatega küpsised.:) Ja rosinaid on ühe küpsise peale rohkem kui küll:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Netcat Abikokk 2011-08-29 20:06:55 |
Farmi ploomimaitseline jogurtijook väikeses pudelis maitseb täpselt nagu ploomimahlaga jäätisekokteil, kui see külmalt vahtu raputada (NB! tehke seda enne korgi avamist)
PS: ei sisalda tegelikult ploomimahla Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Silja Abikokk 2011-09-25 23:03:24 |
Oskari piimavorst. 72% sealiha ja 22% piima. Looduslikud maitse- ja lõhnaained ja e-vaba. Pole ausaltöeldes aastaid keeduvorsti ostnud- maitsnud olen siiski kui nt ema on ostnud. Ja olin tõeliselt! üllatunud. Väga hea - lapsepõlv tuli meelde... võisai keeduvorstiga oli ju ikka hea. Maitsekas oli ka. Olen varasemalt ostnud ka nt Jussi e-vabu viinereid, aga need olid ikka väga maitsetud võrreldes selle piimavorstiga. Pole enne tänast poes trehvanud ka- ju siis värske toode. Kirev sinise-valgekirju pakend. | |
Noor_Perenaine Abikokk 2011-09-26 09:55:19 |
Silja:
Head vorstiuudised! Ma pole keeduvorsti pool aastat ostnud (viimati tegin oma sünnipäevaks ühe vana hea kartulisalati), nüüd võiks ju veel selle peale mõelda ja vorstisai on ikka hea vahel :)
Mainisin siin eespool jogurteid. Nüüd olen neid Kreeka ja Türgi jogurteid Tartu Rimides ka näinud (kesklinna Rimis vist siiski mitte). Lindahls on tootjaks. Koduleht neil inglise keelt valida ei anna vist, aga http://www.lindahlsmejeri.com/hem.aspx. Oskari piimavorst. 72% sealiha ja 22% piima. Looduslikud maitse- ja lõhnaained ja e-vaba. Pole ausaltöeldes aastaid keeduvorsti ostnud- maitsnud olen siiski kui nt ema on ostnud. Ja olin tõeliselt! üllatunud. Väga hea - lapsepõlv tuli meelde... võisai keeduvorstiga oli ju ikka hea. Maitsekas oli ka. Olen varasemalt ostnud ka nt Jussi e-vabu viinereid, aga need olid ikka väga maitsetud võrreldes selle piimavorstiga. Pole enne tänast poes trehvanud ka- ju siis värske toode. Kirev sinise-valgekirju pakend. |
|
Põrnikas Abikokk 2011-09-26 10:47:02 |
Noor_Perenaine:
Kesklinna Rimis pole, aga Kaubamajas see eest on :) tõesti mõnusad Mainisin siin eespool jogurteid. Nüüd olen neid Kreeka ja Türgi jogurteid Tartu Rimides ka näinud (kesklinna Rimis vist siiski mitte). Lindahls on tootjaks. Koduleht neil inglise keelt valida ei anna vist, aga http://www.lindahlsmejeri.com/hem.aspx. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-09-26 12:22:41 |
Noor_Perenaine:
Mina olen ka seda paar korda ostnud :P
Silja:
Head vorstiuudised! Ma pole keeduvorsti pool aastat ostnud (viimati tegin oma sünnipäevaks ühe vana hea kartulisalati), nüüd võiks ju veel selle peale mõelda ja vorstisai on ikka hea vahel :)Oskari piimavorst. 72% sealiha ja 22% piima. Looduslikud maitse- ja lõhnaained ja e-vaba. Pole ausaltöeldes aastaid keeduvorsti ostnud- maitsnud olen siiski kui nt ema on ostnud. Ja olin tõeliselt! üllatunud. Väga hea - lapsepõlv tuli meelde... võisai keeduvorstiga oli ju ikka hea. Maitsekas oli ka. Olen varasemalt ostnud ka nt Jussi e-vabu viinereid, aga need olid ikka väga maitsetud võrreldes selle piimavorstiga. Pole enne tänast poes trehvanud ka- ju siis värske toode. Kirev sinise-valgekirju pakend. |
|
Seakass Kokaõpilane 2011-09-28 00:38:05 |
Mina kiidan väga Tere pasha kohupiimakreemi - mmmm, kui maitsev! Ja rosinafännid ei tohiks ka nuriseda, kuna lisanditega pole koonerdatud :) | |
<< < 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 > >> |