Merilin Abikokk 2008-09-10 13:48:47 |
:) Ei kaunad ei aja pöördesse, tšillikauna, paprikakauna kasutan pidevalt, aga pipar ja kaun küll kokku ei käi. Aga see on mu isiklik kiiks (lihtsalt botaaniliselt on see täiesti vale). Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-10 13:52:51 |
Thredahlia:
Aaa, nüüd sain pihta. Ma mõtlesin, et Sinu seltskonnas pean edaspidi kauna üldse vältima. Aga piisab, kui ütlen tšillikaun ja mitte tšillipiprakaun :)
:) Ei kaunad ei aja pöördesse, tšillikauna, paprikakauna kasutan pidevalt, aga pipar ja kaun küll kokku ei käi. Aga see on mu isiklik kiiks (lihtsalt botaaniliselt on see täiesti vale). |
|
Merilin Abikokk 2008-09-10 14:05:02 |
Pille:
Mind ei ole veel nähtud kedagi sõnavara pärast hammustamas :D Thredahlia:
Aaa, nüüd sain pihta. Ma mõtlesin, et Sinu seltskonnas pean edaspidi kauna üldse vältima. Aga piisab, kui ütlen tšillikaun ja mitte tšillipiprakaun :):) Ei kaunad ei aja pöördesse, tšillikauna, paprikakauna kasutan pidevalt, aga pipar ja kaun küll kokku ei käi. Aga see on mu isiklik kiiks (lihtsalt botaaniliselt on see täiesti vale). Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-25 16:54:12 |
Septembrikuu Kodukirjas on Maire Suitsu artikkel Cayenne'i pipar (lk 94-95). Muuhulgas on seal selline katke: Eesti asjatundjad soovitavad nii taime kui ka viljade kohta kasutada nimetusi kibe pipar, kirbik või kajenni paprika. Ja siin veel veidi lugemist: Magus ja kibe paprika (Leopold Meensalu, hortoloog; Maaleht 12.2.2004). | |
Laurentzius Abikokk 2011-05-30 22:39:16 |
Kas Harissat saab asendada retseptis millegi muuga,näiteks piri-piriga? | |
Karima Abikokk 2011-09-14 18:15:44 |
piri pipral on nati teine maitse kuna harissa on nagu nii tehtud cayennsest siis eestis on myygil seda jahvatatuna.kasuta seda | |
<< < 1 | 2 > |