Kärt Abikokk 2013-01-26 20:59:32 |
Pille:
need näevad välja jah nagu müsliruudud, ise ostnud pole. ise teeksin "granola-bars" põhimõttel
Sweedie:
Sweedie, pole absoluutselt aimugi, millest Su mees puudust tunneb, sest ei tea Selveri küpsisevalikut. Kas need on mingid müsliruudud?
Küsin nõu, st vajan nõu :) mees nõuab (!) täpselt samasuguseid küpsiseid nagu müüakse selveris, tegemist on suure müsliga krõbeda, lausa kõva, mitte pehme, plaaditäie küpsisega. Koogiks ei saaks seda nimetada, kuna see on väga kõva. Sees on ilmselt müsli, kuiv. puuviljad, rosinad, pähklid. Võiksin teha ka tavalisi küpsiseid aga nõutakse suuri, st plaaditäit et tööl oleks hea nosida, pakse (noh ikka 5-7cm võiks ikka paks olla) ja hästi krõbedaid ehk kõvasid. Kuidas neid teha? |
|
TädiMann Kokaõpilane 2013-02-27 21:10:56 |
Sellised pisikesed kihilised küpsised,samuti sõbrapäevaks valmistatud :) armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Martiina Abikokk 2013-03-04 20:29:04 |
Viimasel ajal olen tihti teinud neid lihtsaid kaerahelbeküpsiseid, väga mõnusad :) Eriti kuivatatud jõhvikate ja apelsinikoorega! Viide enda blogipostitusele ka: siin. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-04-06 21:37:54 |
Proovisin Nutella-küpsiseid ehk siis küpsiseid, mille valmistamiseks on vaja Nutella pähkli-šokolaadikreemi, nisujahu ja muna. | |
Marit Abikokk 2014-04-06 22:34:00 |
Mina tegin hiljuti Nami-nami ainetel tatraküpsiseid, lisasin ka veidi valge šokolaadi tükikesi-imehead, teen kindlasti veel! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-07-01 12:35:47 |
Selveri/Rimi puuviljaküpsis
Sussukas:
Mul pole aimugi, milline see küpsis on. Ja natuke segaduses ka, kuna Selver ja Rimi ei kuulu ju samasse kontserni?! Siiski, ehk oskab keegi Sussukat aidata?
Tere! Olen pikemat aega katsetanud erinevaid retsepte, kuid pole veel seda õiget leidnud. Küpsised on kaasa lemmikud, kuid Selver/Rimi meist kaugel. Soovin ise talle neid valmistada, kuid ei leia ega oska ise ka teha õiget retsepti. Oskab keegi aidata? |
|
Sussukas Abikokk 2014-07-02 10:48:40 |
Selver ja Rimi jah, ei kuulu samasse kontserni. Kuid küpsised on samad. Põhimõtteliselt on nad nagu kaeraküpsised puuviljatükkidega. Hästi magusad. Siiani katsetades nami-nami ja muid retsepte, pole mul ükski sarnanegi välja tulnud.
Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Martiina Abikokk 2014-08-22 17:14:48 |
Tegin soolaseid küpsiseid: päiksekuivatatud tomati ja basiilikuga küpsised. | |
OlgaKa Abikokk 2014-09-22 13:11:38 |
Sidruniküpsised :)
Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Marit Abikokk 2014-10-09 23:29:08 |
Küpsetasin pehmeid kaerahelveste ja õunapüreega kaneelimaitselisi küpsiseid. | |
<< < 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 > >> |