Tordipritsid

Kallur
Kokaõpilane
2010-12-06 15:51:52
Kas sel Tupperwarel on üks otsik siis piisavalt peenike ka piparkookide jaoks? Olen täheldanud, et poodides olevad variandid on kõik vaid suurte aukudega... Kust saab ja mis maksab?
Pozataja
Abikokk
2010-12-06 22:06:57
kui sul on pritskott olemas siis 1mm 2mm ja 3mm läbimõõduga ümarat tülle peaks suhkrukunstist ka saama. mina ikkagi eelistan tekstiilist või kilest pritskotte mertallist otsikutega. tw kohta kommenteerida ei oska.

Pozataja

ErleS
Abikokk
2010-12-06 22:54:24
Mulle meeldib piparkookide kaunistamisel kasutada kilekotti. Parimaks on seni osutunud minigrip kotid, mida on saada erinevas suuruses. Need kotid on üsna tugevad ja auku on ka mugav lõigata.
Kardemon
Abikokk
2010-12-06 23:19:53
ErleS:
Mulle meeldib piparkookide kaunistamisel kasutada kilekotti. Parimaks on seni osutunud minigrip kotid, mida on saada erinevas suuruses. Need kotid on üsna tugevad ja auku on ka mugav lõigata.
mina tahtsin ükskord minigrip kotiga šokolaadi pritsida.. siis kilekoti serv rebenes ja noh... katse ebaõnnestus..

http://kardemon.blogspot.com

Pozataja
Abikokk
2010-12-07 08:37:40
kilekotti saab ka kasutada. kasutan ise vahest leiburi saiade ja leibade kotte (täisnurksed). aga kilekott on käes siiski "vedel" ja täpseid jooni on sellega raske teha. oleneb kuidas vaja on. veel on variant keerata kott ise küpsetuspaberist. see on ka nagu pliiats käes. tugev.

Pozataja

Liisi
Abikokk
2010-12-07 09:23:34
Kardemon:
ErleS:
mina tahtsin ükskord minigrip kotiga šokolaadi pritsida.. siis kilekoti serv rebenes ja noh... katse ebaõnnestus..
Need paar korda, mis ma olen üritanud grip-kotti kasutada, on samuti kott katki läinud :(

Liisi Blogi

Kätrin
Abikokk
2010-12-07 10:25:48
Mina ostsin omale lõpuks pärast mitme poest ostetud pritskotiga katsetamist ja lõputuid kilekottidega katsetamist korralikud kilest pritskotid (kohe 2 rulli :D a - 100tk) ja saab neid ka mitu korda kasutada, seega tasub hind end ära igaljuhul. Ja niiiiiii mugav on :)

Kätrini kokkamispäevik

Liisi
Abikokk
2010-12-07 11:23:34
Kätrin:
Mina ostsin omale lõpuks pärast mitme poest ostetud pritskotiga katsetamist ja lõputuid kilekottidega katsetamist korralikud kilest pritskotid (kohe 2 rulli :D a - 100tk) ja saab neid ka mitu korda kasutada, seega tasub hind end ära igaljuhul. Ja niiiiiii mugav on :)
Kust neid osta saab?

Liisi Blogi

Kätrin
Abikokk
2010-12-07 14:36:06
Farwell Tallinnas müüb neid.

Kätrini kokkamispäevik

Katariina13
Kokaõpilane
2010-12-15 21:33:48
Kallur:
Kas sel Tupperwarel on üks otsik siis piisavalt peenike ka piparkookide jaoks? Olen täheldanud, et poodides olevad variandid on kõik vaid suurte aukudega... Kust saab ja mis maksab?
Tupperwarel on 5 otsikut, 1 on küll sobiv piparkookide jaoks, saan saata pildi meilile, kui on huvi. Kirjuta mulle tupperwarekas@gmail.com
<< 1 | 2 | 3 >