Täpik Abikokk 2008-08-19 18:35:59 |
Ei soovita osta Lemmiku suitsujuustu viilutatud vormis. Minul küll ei õnnestunud neid viile üksteisest lahku ajada, ilma neid reestamta. Maitse polnud ka suurem asi. Seega võib see poola produkt rahumeeles edaspidi poodi jääda. | |
Enely100 Abikokk 2008-08-20 10:17:23 |
Täpik:
samad kogemused...eriti viilude kättesaamisel...üks pudi ja muud ei midagi...maitse oli keskpärane...ei jäänud isegi meelde.. Ei soovita osta Lemmiku suitsujuustu viilutatud vormis. Minul küll ei õnnestunud neid viile üksteisest lahku ajada, ilma neid reestamta. Maitse polnud ka suurem asi. Seega võib see poola produkt rahumeeles edaspidi poodi jääda. |
|
Zapxpxau Abikokk 2008-11-18 22:20:50 |
Soovitage, milline suitsujuust oleks kõige parem ost algajale suitsujuustuarmastajale? Mõni Eesti oma? Või hoopis Saksamaa? Bruder Basil? | |
Juc Abikokk 2008-11-19 10:49:58 |
Minu meelest on kõige parem see tume kollase (isegi pruunika) eestikeelse pakendiga suitsujuustu kang. Kõige hirmsam suitsujuust aga on helekollases kangis umbes samasuguse kujuga Leedu variant. Õudus kuubis! Maitsev on veel Saaremaa suitsujuust ja suitsujuust küüslauguga. Välismaa omasid pole proovinudki. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Frieda Abikokk 2008-11-19 10:53:53 |
Juc:
Minu meelest ka! See on klassika.
Minu meelest on kõige parem see tume kollase (isegi pruunika) eestikeelse pakendiga suitsujuustu kang. |
|
Kiilike Abikokk 2008-11-19 10:54:58 |
Mina olen jäänud truuks (loe: meile meeldib kõige rohkem) sellele kangile millel mustad kirjad peal, kang ise selline tumedam kollane kergelt pruunika tooniga. Tundub olevat kõige lähedasem sellele vanale heale suitsujuustule. Aga hirmus palju sõltub partiist. Mõnikord on väga hästi lõigatav teinekord aga ei tule viil kuidagi noa küljest lahti. | |
Zoozi Abikokk 2008-11-19 11:11:18 |
Juc:
Mina ostan ka ainult seda. Olen maitsenud teisi, aga jäänud truuks esimesele.
Minu meelest on kõige parem see tume kollase (isegi pruunika) eestikeelse pakendiga suitsujuustu kang. |
|
Evka Kokaõpilane 2008-11-19 11:13:50 |
Teadmiseks suitsujuustusõpradele: Avastasin just uue toote, mis küll veidi erinev traditsioonilisest pehmest suitsujuustust, ent maitseb samuti hää. See on Lepajuustu eesti juust, mina ostsin Järve Selverist. Müüaks pakendatud tükina, kõvem juust nagu eesti juust ikka, ent mõnusalt tugeva suitsumaitsega. Meie pere igatahes otsustas, et Lepasuitsu juust saab meie külmkapis püsikoha. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-10-01 12:34:23 |
Valio on turule toonud suitsujuustu, nimeks Valio Kaval Ants suitsujuust. Mulle saadeti üks 250-grammine juustulatt degusteerimiseks. Sõime niisama ja rukkileiva peal ja jäime maitsega väga rahule. Julgen soovitada küll, kui keegi suitsujuustu osta soovib! Siin info tootja kodulehelt: [/i] [i]Valio Kaval Ants suitsujuust on valmistatud naturaalsetest juustudest, mis on sulatatud ja seejärel suitsutatud. Suitsutatud ehtsas suitsuahjus lehtpuulaastudega, mis annab tootele mõnusa suitsuse meki. Kreemja tiheda konsistentsiga, ei murene lõikamisel kergesti. Toode on kaetud spetsiaalse kilega, et vältida aroomide lendumist. Sobib kasutamiseks nii snäkina, võileivale kui ka püreesuppides, kastmetes ja küpsetistes. | |