Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-08 20:31:24 |
Ullike:
Kas see suvikõrvitsapirukas? Kui ei, siis soovitan ikka soojalt proovida - imemaitsev :P
Aga minul häda käes - olen tänavu teinud paaril korral suvekõrvitsapirukat, kuid kuna retsept on hetkel suvekodus, ise aga linnas - no ei mäleta kuidas teha. Omast arust saingi selle retsepti siitsamast nami-namist, aga vot nüüd ei leia. Niipalju mäletan: kõrvits ribadeks, siis tuli 1 dl õli mingi koguse jahuga ära segada (+ muna kui mälu ei peta), siis segada kõrvitsaga. vormi ja ahju. Aga no kogused :o - appi ei mäleta. Kust see retsept siis pärit ometi oli? Äkki keegi oskab aidata? |
|
Ilse Abikokk 2009-08-09 07:01:44 |
Mina teen suvikõrvitsast sellist pirukat :) Võibolla Sa mõtled sedasama Ullike. 1kg suvikõrvitsat 1 sibul 50 g riivjuustu 4 muna 2dl jahu 1 dl õli soola, pipart Lõika suvikõrvits peenteks viiludeks, haki sibul. Klopi munad lahti, lisa õli, jahu ja riivitud juust. Maitsesta soola ja pipraga. Sega kokku sibula ja suvikõrvitsaga. Kalla ahjuvormi ja küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit. | |
Ullike Abikokk 2009-08-09 14:57:38 |
Pille:
ei ole see....:( Ullike:
Kas see suvikõrvitsapirukas? Kui ei, siis soovitan ikka soojalt proovida - imemaitsev :PAga minul häda käes - olen tänavu teinud paaril korral suvekõrvitsapirukat, kuid kuna retsept on hetkel suvekodus, ise aga linnas - no ei mäleta kuidas teha. Omast arust saingi selle retsepti siitsamast nami-namist, aga vot nüüd ei leia. Niipalju mäletan: kõrvits ribadeks, siis tuli 1 dl õli mingi koguse jahuga ära segada (+ muna kui mälu ei peta), siis segada kõrvitsaga. vormi ja ahju. Aga no kogused :o - appi ei mäleta. Kust see retsept siis pärit ometi oli? Äkki keegi oskab aidata? Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Ullike Abikokk 2009-08-09 14:58:48 |
Ilsu:
AGA SEE ON KÜLL sama! :D:D Mina teen suvikõrvitsast sellist pirukat :) Võibolla Sa mõtled sedasama Ullike. 1kg suvikõrvitsat 1 sibul 50 g riivjuustu 4 muna 2dl jahu 1 dl õli soola, pipart Lõika suvikõrvits peenteks viiludeks, haki sibul. Klopi munad lahti, lisa õli, jahu ja riivitud juust. Maitsesta soola ja pipraga. Sega kokku sibula ja suvikõrvitsaga. Kalla ahjuvormi ja küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-19 13:19:38 |
Presidendiproua Ilves jagas Facebookis hõrgutava suvikõrvitsa-šokolaadikoogi retsepti ja see lööb toidublogides ka laineid: Liina Aet Elu24 Evelin Ilves Facebookis Vaata ka sarnaseid retsepte Nami-Namis: Šokolaadiga suvikõrvitsakook Šokolaadi-suvikõrvitsakeeks | |
Liilia Abikokk 2010-08-19 13:45:17 |
ka see suvikõrvitsatort toorjuustuglasuuriga on võrratult hea ja ma arvan, et maitseks presidendiproualegi ;) | |
Triinpvr Abikokk 2010-08-19 23:11:47 |
Pille:
Ei saa kah trendidest maha jääda, ikka see saama Evelin I. kook
Presidendiproua Ilves jagas Facebookis hõrgutava suvikõrvitsa-šokolaadikoogi retsepti ja see lööb toidublogides ka laineid: Liina Aet Elu24 Evelin Ilves Facebookis Vaata ka sarnaseid retsepte Nami-Namis: Šokolaadiga suvikõrvitsakook Šokolaadi-suvikõrvitsakeeks |
|
Kätrin Abikokk 2010-08-20 00:12:43 |
Kas on siis tõesti nii hea? Ja kui suures vormis seda Evelini kooki peaks tegema? Ja kas suhkru/õli kogust õnnestuks vähendada ka? | |
Triinpvr Abikokk 2010-08-20 09:38:14 |
Kätrin:
No oli täitsa hea kook, mitte võib olla mingi megalemmik, aga teeks rahumeeli veel ning annaks sõpradele ka :)
Mina tegin poole kogusest ja 18 cm lahtikäivas vormis.
Kas on siis tõesti nii hea? Ja kui suures vormis seda Evelini kooki peaks tegema? Ja kas suhkru/õli kogust õnnestuks vähendada ka? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-20 10:04:05 |
Triinpvr:
No vaata kui tore :) Ma läksin ka trendiga osaliselt kaasa ja panin retsepti Namisse üles ja Sinu foto juurde (augustikuu fotokampaania 1. pilt Sul) :)
Kätrin:
No oli täitsa hea kook, mitte võib olla mingi megalemmik, aga teeks rahumeeli veel ning annaks sõpradele ka :)
Mina tegin poole kogusest ja 18 cm lahtikäivas vormis.Kas on siis tõesti nii hea? Ja kui suures vormis seda Evelini kooki peaks tegema? Ja kas suhkru/õli kogust õnnestuks vähendada ka? |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |