GLASUURKOHUKESED

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-07-07 12:30:20
Kas keegi on kuskil näinud Lotte ja Bruno kohukesi? Väidetavalt ei sisalda glasuur tahkestatud taimerasvu ja kohukesed ise lisaainevabad. No aga ma pole kuskil näinud.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2010-07-07 12:43:46
Pille:
Kas keegi on kuskil näinud Lotte ja Bruno kohukesi? Väidetavalt ei sisalda glasuur tahkestatud taimerasvu ja kohukesed ise lisaainevabad. No aga ma pole kuskil näinud.
Mina olen söönud Bruno omi. Kuressaares on ikka olnud. Ehk müüakse ruttu läbi?

Zap*

Köögikatake
Abikokk
2010-07-07 15:27:26
Pille:
Kui ma nüüd ei eksi, siis Pirita Selveris olen neid näinud :)

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Marink
Kokaõpilane
2010-07-07 21:24:40
Eile Kakumäe Selveris olid vaid Lotte omad.
Heleen
Abikokk
2011-01-23 14:10:45
Tundub, et Karumsi kohukesed on enamike jaoks au sees. Ise eelistan küll iga kell Karumsi (vanilje)kohukest nt neile Tere "kassikohukestele". Karumsi puhul meeldib mulle veel see ka, et šokolaadiglasuur ei pudene ümbert ära nagu paljudel teistel kohukestel. Kui parim enne pole väga lähedal, siis on Karums maitsenud alati hea (teinekord on kuidagi kuiv olnud aga olen täheldanud, et seda siis, kui parim enne on mõne päeva pärast).

Armastus käib kõhu kaudu :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-01-23 14:14:08
Jaanuari 2011 Oma Maitses teeb Kaie Mei ise glasuurkohukesi, näevad väga ahvatlevad välja. Ma olen kindel, et siin oli koduste kohukeste teema, aga ei leia :O

Liilia
Abikokk
2011-01-23 15:16:35
Pille:
Jaanuari 2011 Oma Maitses teeb Kaie Mei ise glasuurkohukesi, näevad väga ahvatlevad välja. Ma olen kindel, et siin oli koduste kohukeste teema, aga ei leia :O
Pille, see kohukeste valmistamise teema on magustoitude all siin

Köögitoimkond

Heleen
Abikokk
2011-01-24 15:56:26
Pille:
Lotte vanillimaitseline glasuurkohuke (38 g) sisaldab endas järgmist: Kohupiim - 50%, piimarasvad, kakaoglasuur - 19% (suhkur, hüdrogeenimata taimne rasv, kakaomass, lõssipulber, vadakupulber, kakaopulber, letsitiin, vanilliin), suhkur, lõssipulber, želatiin, vadakupulber, vanilliin. 100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiat 1244 kJ/296 kcal, valke 9,3 g, süsivesikuid 18,8 g, rasvu 20,5 g.

Armastus käib kõhu kaudu :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-04-21 15:40:24
Pille:
Kohuke Kārums vanilli 45g Koostis: kohupiim, suhkur, looduslähedane aromatisaator vanilliin, glasuur (või, suhkur, kakao). Kohuke Kārums kookose 45g Koostis: kohupiim, suhkur, kookospähklid 6%, looduslähedane kookospähkli aromatisaator, glasuur (või, suhkur, kakao). Kohuke Kārums šokolaaditükkidega 45g Koostis: kohupiim, suhkur, šokolaaditükid 9% (kakaomass, suhkur, kakaovõi, kakao, antioksüdant letsitiin, looduslähedane aromatisaator vanilliin), kakao, looduslähedane aromatisaator vanillin, glasuur (või, suhkur, kakao).
Ma olin seni ainult vanilli oma ostnud, aga me kohalik pood ei taha seda hästi müüa enam :( Nii said ära proovitud ka kookose oma (hea, mõnusalt kookoseline), šokolaaditükkidega (mõnusalt šokolaadine) ja maasikamaitseline. Too viimane oli veidi kahtlane, enam ei osta, aga esimesed kaks meeldisid küll.

Liisi
Abikokk
2011-04-21 16:01:38
Minu uus lemmik Karumsi vanillikohukese kõrval on papayatükkidega kohuke. Pähklitega ei meeldinud, liiga pähklimaitseline. Samuti ei meeldi teised maitseline (maasika, mustika).

Liisi Blogi

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>