GLASUURKOHUKESED

Tullia
Abikokk
2008-07-24 23:48:55
Sirliiz:
Aga siit selline küsimus, et on keegi Karumsi kookose kohukest kuskil viimasel ajal müügil näinud? Oli kunagi mu lemmik, aga väga pikka aega pole enam silma alla sattunud.
Viimati ostsin Lätist, aga sellest juba aasta möödas.

Tullia jutukesed

Liiseli
Abikokk
2008-07-25 00:14:20
Pille:
Dr.Hellus kohuke mustsõstra-müsli 43 g Koostis: kohupiim 56%, glasuur 20% (suhkur, hüdrogeenitud taimne rasv, alkaliseeritud kakaopulber, emulgaator letsitiin, lõhna- ja maitseained), suhkur, mustsõstra-müslimoos 14,8% (suhkur, mustsõstrad, rosinad, päevalilleseemned, kookoshelbed, paksendaja: modifitseeritud tärklis ja karrageen, lõhna- ja maitseaine, happesuse regulaator naatriumtsitraat, toiduvärv: peedipunane ja antotsüaanid, säilitusaine: kaaliumsorbaat), suhkur, paksendaja: modifitseeritud tärklis, probiootilised piimhappebakterid Lactobacillus fermentum ME-3 (lisatud Tartu Ülikooli litsentsi alusel). Kohuke sisaldab mustsõstart 4,4% ja müslit 2%.
Kui seda lugeda, siis tekib küsimus, et kuidas see kraam kõik pisikese kohukese sisse ära mahub :D
Sussukas
Abikokk
2008-07-25 12:04:41
Säästu kohukesed on enamasti kõikides ETK keti kauplustes- maximarket, Konsum, Prismad, AjaO jt. pisikesed poed, kus säästukaart käibel. Minu poistele aga maitseb musta-valge koera kohuke- no selle multika varesega Karumsi oma muidugi :D

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

Marianna
Kokaõpilane
2008-07-25 12:50:44
Vot ma ei teagi miks mulle karums ei maitse... :S tundub kuidagi rasvane olevat... Pillle, aitäh nii põhjaliku kohukeste koostisosade ülevaate eest! sain targemaks! :)

Ei ole halvemaid, paremaid aegu, on ainult hetk, milles viibime praegu...

Katja
Abikokk
2008-07-28 11:29:34
Sirliiz:
Aga siit selline küsimus, et on keegi Karumsi kookose kohukest kuskil viimasel ajal müügil näinud? Oli kunagi mu lemmik, aga väga pikka aega pole enam silma alla sattunud.
Nägin viimati Viljandis Maximas. seal oli Karumsi valik suhteliselt lai. Ehk on teistes Maximates ka?

http://koogel-moogel.blogspot.com

Tanel123
Kokaõpilane
2008-08-05 16:42:34
Kuts:
isiklik suur lemmik on mul sinine Jänks, pehme ja suussulav!
mulle maitseb samuti jänks
Katja:
Sirliiz:
Nägin viimati Viljandis Maximas. seal oli Karumsi valik suhteliselt lai. Ehk on teistes Maximates ka?
mina olen just rimis hiljuti näinud seal on päris suur valik
Gegegerda
Abikokk
2008-08-05 17:10:36
Käisin hiljuti esimest korda Maximas. Sealt leidsin šokolaasimaitselised "hommiku kohukesed", mis maitsesid täpselt nagu säästukohukesed, aga maksid 2.10/tk.

www.gegegerda.blogspot.com

Kika
Abikokk
2008-08-05 19:04:23
minu lemmik on hetkel MuMa küpsise ja jõhvikamoosi kohuke. Tere kassikohukesed on ka alati kindla peale minek :) hetkel suvitan ühes Eesti väikeasulas kus on ainult A ja O pood. Kuna seal mu lemmikut MuMa-d pole, siis ostsin ükspäev siin paljukiidetud Säästukohukesi. minu jaoks suur-suur pettumus, ei maitsenud üldse :(
Katja
Abikokk
2008-08-06 11:58:42
nüüd sattus näppu glasuuritud kakaokohuke "Säästu" ja selle koostises on: rasvata kohupiim 36%, kakaoglasuur 19% (suhkur, taimne rasv, kakaopulber 16%, lõssipulber, emulgaator E322, lõhna- ja maitseaine), hüdrogeenimata taimne rasv (palmiõli, palmituumaõli, võiseemnikuõli, emulgaator E471), suhkur, šokolaaditäidis 9% (glükoossiirup, suhkur, joogivesi, lõssipulber, taimne rasv, paksendajad E440, E1442, kakaopulber, keedusool, toiduvärv E150c, šokolaadi lõhna- ja maitseaine, happesuse regulaator E330, vanilliin, säilitusaine E202), vadakupulber, kakaopulber, želatiin, säilitusaine E202. 38g-ses kohukeses 7 erinevat "E"-d ja massiliselt taimerasvu.. kohukese kohupiim, glasuur ja täidis on massist kokku 64% järelikult ülejäänud jama on seal sees 36% ehk sama palju, kui kohupiima.

http://koogel-moogel.blogspot.com

Dots
Abikokk
2008-08-07 16:57:12
Leiva kohmuke on üsna hea maitsega, aga ka E-sid täis :(
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>