Crystal Kokaõpilane 2008-06-30 21:33:52 |
Ma ei tea kas see sobib siia alla aga ma ei osanud seda kuskile mujale panna. Tekkis selline küsimus kas veel on olemas sellist ametit nagu toidukriitik? | |
Katja Abikokk 2008-07-01 00:16:53 |
kindlasti. eestiski erinevate ajakirjandus-väljaannete juures ikka aeg-ajalt toidukohti hindavaid-kritiseerivaid artikleid leiab. sagemini vist eesti ekspressist ja toidu-teemalistest ajakirjadest. | |
JM Abikokk 2008-07-01 22:48:20 |
Hahaa, ma omal ajal koos eksmehega tegin Tallinna restoranides Eesti Päevalehele sellist toidukriitikat et siga ka ei näksi. Neil vist käis häda korral vahetustega et kui asjatundjat ei olnud siis tõmmati loosi et kes parajasti näljane oli, läks lehe kulul uude kohta sööma ja kirjutama :D An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Kingadraakon Abikokk 2008-07-02 17:37:33 |
saladuskatte all -- suuremas osas väljaannetes see nii käibki. samas pole sellises "rotatsioonis" midagi taunimisväärset. nn. igamehe muljed on täiesti arvestatav kriitika toidukohale, sest valdavalt käivadki söömas ju igamehed, mitte kriitikud. | |
JM Abikokk 2008-07-02 21:29:24 |
Tuleb meelde kuidas mul sõbranna lohutas kui ma mingi kultuurikriitika pärast hiljem gurude käest avalikus meedias sapiseid vastukommentaare sain, halasin õnnetult et ma ei ole ju mingi kriitik, isegi eriala on vale, ***** nad mult neid artikleid tellivad -
kritiseerimiseks ei peagi kriitik olema, piisab sellest kui oled eestlane.
Ehk siis virisemine peaks meil kõigil veres olema, jah :D An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Edith Abikokk 2008-08-05 21:03:31 |
noh mis mõttet on sellel, et kõrgelt haritud kriitik läheb ja ütleb, et on udupeen ja superhea kui pärast tavainimene läheb ja ikka kohe üldse ei maitse :) Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|