3liko Kokaõpilane 2010-05-15 20:09:12 |
Kohupiimavahvlid Kaunistasin ise mustsõstramoosi ja nonparelledega | |
Liina Abikokk 2010-05-15 21:03:20 |
Teise hääle viimane pilt: Kohupiimakreemiga küpsisekook | |
CarpeDiem Kokaõpilane 2010-05-15 22:35:40 |
Qsti:
... kas saab enam ehedamat pilti teha? :) lihtsalt super! (1.3) Väikese Myy rabarberipirukas |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-16 08:32:15 |
Pille:
Maikuu vaheloosimisele läks 26 "häält", kes kõik saavad Meira kinkekomplekti, kus sees on pakk õiglase kaubanduse kohvi (vastavalt soovile siis kas 500 g jahvatatud või 250 g ube), pudel Meira grillimarinaadi ning mõned maitseained.
Loosiõnn ehk siis Research Randomizer valis välja järgmised kasutajad: Aniitram, Koopatibi, Koogi Kata ja Liilia. Õnne!!!
Aniitram ja Koopatibi on Tartus, Liilia Põlvamaal ja Koogi Kata on oma asukoha saladuses hoidnud :) Jätkame auhindade kättetoimetamise teemat siin.
Teistele kõigile loosiõnne kuu lõpus toimuval loosimisel!!! :)
Pille:
Täpsustuseks, et MEIRA auhindu jätkub vaheloosimisel tervelt neljale tublile fotograaf-kokale :)NB! Ka sel korral toimub 15. kuupäeva hilisõhtul vaheloosimine toredate auhindadega. Nii et kel soov midagi Meira poolt välja pandud söödavat-joodavat :P võita, siis pange oma pildid laupäevase päeva jooksul üles ;) |
|
Kokkamas95 Abikokk 2010-05-16 11:53:08 |
Esimese hääle neljas pilt: Munavalgeomlett suitsukalaga | |
Kaare Abikokk 2010-05-16 12:42:18 |
Pille:
Oioi... mitte et mul ei oleks hea meel, et loosiõnn naeratas, aga et oleks ikka päris aus asi, siis tegelikult ei ole mul maikuu jooksul veel ühtegi "häält" koos. Vaheloosimises osalevad ju ka ainult need, kes vähemalt 5 pilti esitanud ja ühe hääle kirja saanud? Või olen valesti aru saanud?
Loosiõnn ehk siis Research Randomizer valis välja järgmised kasutajad: Aniitram, Koopatibi, Koogi Kata ja Liilia. Õnne!!! |
|
Kaare Abikokk 2010-05-16 14:29:00 |
2.1. Kevadine tort Ümmargust vormi polnud käepärast, sellepärast tuli hoopis kandiline tort. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-16 15:50:08 |
Koopatibi:
Koopatibi, just nii. Aga aprillikuu "poolikud" hääled kanti maikuusse üle - Sinu puhul siis jäätisekokteil ja šokolaadiküpsised ja koos mais tehtud kolme fotoga tuli täpselt üks hääl kokku ;)
Su Kevadine tort on siis maikuu 2.1. hoopis!
Pille:
Oioi... mitte et mul ei oleks hea meel, et loosiõnn naeratas, aga et oleks ikka päris aus asi, siis tegelikult ei ole mul maikuu jooksul veel ühtegi "häält" koos. Vaheloosimises osalevad ju ka ainult need, kes vähemalt 5 pilti esitanud ja ühe hääle kirja saanud? Või olen valesti aru saanud?Loosiõnn ehk siis Research Randomizer valis välja järgmised kasutajad: Aniitram, Koopatibi, Koogi Kata ja Liilia. Õnne!!! |
|
Kaare Abikokk 2010-05-16 19:15:35 |
Pille:
Küll on ikka hea, et keegi teine ka arvestust peab.
Siis ei jää mul muud üle, kui ainult rõõmustada :)
Koopatibi, just nii. Aga aprillikuu "poolikud" hääled kanti maikuusse üle - Sinu puhul siis jäätisekokteil ja šokolaadiküpsised ja koos mais tehtud kolme fotoga tuli täpselt üks hääl kokku |
|
Martiina Abikokk 2010-05-16 19:56:56 |
Pille:
Oi, aitäh. Mulle see fortuuna päris meeldib :D
Täna veel kaks pilti.
Kartuli-ürdisupp
Rabarbri-sidrunijook
Ainult et seda ma nüüd küll enam ei tea, mitmendad pildid need mul nüüd on? Uue hääle kaks esimest või kaks viimast (sest enne vaheloosimist jäi ju üks hääl poolikuks)? Loosiõnn ehk siis Research Randomizer valis välja järgmised kasutajad: Aniitram, Koopatibi, Koogi Kata ja Liilia. Õnne!!! |
|
<< < 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 > >> |