Tiina
Abikokk 2011-10-05 21:22:09 |
Kui selline pilt kõlbab, siis šokolaadikastmel (tegin fariinisuhkruga varianti) on puudu.
pilt siin. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Hexy
Abikokk 2011-10-06 11:08:03 |
3s pilt
Kringel(1kg) (http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=3987)
|
|
Hexy
Abikokk 2011-10-06 11:13:15 |
4s pilt(kui sobib see viimane kild üliheast koogist)
Karamelliruudud(http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=1014)
|
|
Kirsike
Abikokk 2011-10-11 09:35:32 |
Õuna-kookosekook
Pildi tegi Vernanda, koogi mina. :)
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-11 12:09:19 |
Silja:
Silja, see oli Sul nüüd 2.1 juba!
Läätse-köögiviljahautis Ei tea kas nüüd peaks juba üks hääl ka täis olema? Siis tean kus järjepeal olen et edasistele juurde märkida mitmes on. Vike:
Vike, Sa pidasid vist ikka neid muffineid silmas?
2.5 Seenemuffinid. Muffinid kadusid nagu niuhti, siis kui pilti tegema sain, olidki ainult 4 jäänud :) Pille:
Kallid nami-namikad. Tekkis ometi lõpuks vaba hetk, et loosida välja septembrikuu auhinnad ja lisada uued pildid ja nimed tabelisse, aga meenus, et kuna mu arvuti kõvaketas lendas siin üle-eelmisel nädalal ja miskit taastada ei õnnestunud, siis pole mul hetkel arvutis seda programmigi (Pages), millega mu fotokampaania aruandetabelit avada. :O Täitsa legaalne koopia oli mul loomulikult, aga pean nüüd uurima, et kas ja kuidas ma seda taastada saan.Septembrikuu fail on täitsa olemas, aga avada ei saa :(
Ma panen siin septembrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan pidulikult välja oktoobrikuu oma. Auhinnad jms peatselt :) (Vabandan, ma kahe köhiva-tatistava lapsega kodus, lisaks vaja kohe-kohe veel kaks Nami-Namiga mitte seotud artiklit valmis saada, aga varsti, ausõna) |
|
Kirsike
Abikokk 2011-10-12 11:41:20 |
Kõrvitsasalat
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-12 13:08:31 |
Pille:
Pille:
Kallid nami-namikad. Tekkis ometi lõpuks vaba hetk, et loosida välja septembrikuu auhinnad ja lisada uued pildid ja nimed tabelisse, aga meenus, et kuna mu arvuti kõvaketas lendas siin üle-eelmisel nädalal ja miskit taastada ei õnnestunud, siis pole mul hetkel arvutis seda programmigi (Pages), millega mu fotokampaania aruandetabelit avada. :O Täitsa legaalne koopia oli mul loomulikult, aga pean nüüd uurima, et kas ja kuidas ma seda taastada saan.Septembrikuu fail on täitsa olemas, aga avada ei saa :(Ma panen siin septembrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan pidulikult välja oktoobrikuu oma. Auhinnad jms peatselt :) (Vabandan, ma kahe köhiva-tatistava lapsega kodus, lisaks vaja kohe-kohe veel kaks Nami-Namiga mitte seotud artiklit valmis saada, aga varsti, ausõna)
Nii, probleem lahendatud, pildid retseptide juurde lisatud, arvestustabel täidetud ja auhinnaraamatud (Koolibri "Hummingbirdi koogiraamat") välja loositud. Loosiõnn naeratas sel korral kasutajatele Silja, Kokkamas95 ja Tsheburashka. Palju-palju õnne ja ootan meili peale te postiaadressi!
Oktoobrikuu fotokampaania auhindadest loe lähemalt siit
|
|
Silja
Abikokk 2011-10-12 13:21:23 |
Pille:
Oh kui tore! Ma väga igatsesin endale seda raamatut :) Aitähh ja kraapsti Pille!
Pille:
Nii, probleem lahendatud, pildid retseptide juurde lisatud, arvestustabel täidetud ja auhinnaraamatud (Koolibri "Hummingbirdi koogiraamat") välja loositud. Loosiõnn naeratas sel korral kasutajatele Silja, Kokkamas95 ja Tsheburashka. Palju-palju õnne ja ootan meili peale te postiaadressi!
Oktoobrikuu fotokampaania auhindadest loe lähemalt siitPille:
Kallid nami-namikad. Tekkis ometi lõpuks vaba hetk, et loosida välja septembrikuu auhinnad ja lisada uued pildid ja nimed tabelisse, aga meenus, et kuna mu arvuti kõvaketas lendas siin üle-eelmisel nädalal ja miskit taastada ei õnnestunud, siis pole mul hetkel arvutis seda programmigi (Pages), millega mu fotokampaania aruandetabelit avada. :O Täitsa legaalne koopia oli mul loomulikult, aga pean nüüd uurima, et kas ja kuidas ma seda taastada saan.Septembrikuu fail on täitsa olemas, aga avada ei saa :(Ma panen siin septembrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan pidulikult välja oktoobrikuu oma. Auhinnad jms peatselt :) (Vabandan, ma kahe köhiva-tatistava lapsega kodus, lisaks vaja kohe-kohe veel kaks Nami-Namiga mitte seotud artiklit valmis saada, aga varsti, ausõna) |
|
Tsheburashka
Abikokk 2011-10-12 14:28:42 |
Pille:
Oi, aitäh! Kas ma saadan postiaadressi või lähen mingi aeg salakohta järele? :) Loosiõnn naeratas sel korral kasutajatele Silja, Kokkamas95 ja Tsheburashka. Palju-palju õnne ja ootan meili peale te postiaadressi! |
|
Kokkamas95
Abikokk 2011-10-13 20:37:56 |
1.1
Astelpajumoos
|
|
| << < 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 > >> | ||