Lepakas Kokaõpilane 2009-07-24 17:59:52 |
Külastasime Si-Si'd eile õhtul. Paraku saab kiidusõnu öelda vaid calzone kohta, sellega Si-Si positiivsed küljed eile ka piirdusid. Ok, majaveinil polnud ka väga viga. Teenindus oli aga üliaeglane. Menüüd ootasime pea pool tundi, joogikaarti veelgi kauem. Tellitud vesi jõudis lauda alles pearoogade ajal. Fritto Misto (ehk kergelt firitud mereannid) koosnes kõige odavamast külmutatud mereannisegust ohtra makraga. Üle kõige domineeris odava õli maitse. Küsisime pearoa juurde saia, mille peale toodi meile teisest lauast korvike paari väsinud saiatükiga, ettekandja kommentaar: "see oli ainus sai, mille ma leidsin". Eelroogade kandik, millel veel mitmed paremad palad peal, rabati meie nina alt pearoogade saabudes sõnagi lausumata ära. Espresso ei olnud kindlasti oma nime väärt. Ettekandja küll pidevalt vabandas, et nii kaua aega läheb kõigega. Tuju tegi veidi paremaks see, et espressode ja vee eest meilt pika ootamise tõttu raha ei küsitud. Kutsuti mõnel rahulikumal päeval tagasi. Eks peab sügise poole uuesti proovima. Ehk läeb paremini. | |
Antoine Kokaõpilane 2009-09-15 04:10:36 |
http://www.parnupostimees.ee/?id=163549 Lugu ei ole kyll Si-Si'st, aga siiski samade tegjatega seotud kohast. Pealegi on see neil juba mitmes firma sel moel lõpetada. Heidab paratamatult varju ka Si-Si'le. | |
Liiseli Abikokk 2009-10-03 14:01:23 |
Käisime veidi suurema seltskonnaga Si-Si's tähistamas. Muljed siis järgmised. Koht ise. Meie istusime kõige tagumises ruumis - väga valgusküllasel ja ilusal verandal, kus olid madalamad lauad ja istumiseks nurgadiivan-pehmed tumbad. Privaatne (oleks olnud ka siis, kui peale meie oleks teisi külastajaid veel olnud) ja mõnus olemine pikemaks istumiseks. Lastesõbralikkus. Viis pluss. Samas ruumis oli laste jaoks eraldi nurk suure diivani ja mänguasjakorvi ning joonistusvahenditega. Kaasas olnud neli 3-5 aastast olid kõik kolm tundi tegevuses. Veidi muret oli teravate lauanurkadega, mille otsa nad kippusid jooksma. Teenindus. Sõbralik ja tähelepanelik, aga mitte pealetükkiv. Toit. Eelroaks oli eelnevalt tellitud antipastone vaagnad (valik bruschetta'sid, itaalia sinke, vorste, juuste). Kui telefoni teel küsisin, mitmele üks vaagen mõeldud on, siis öeldi, et 2-3 inimese peale. Meid oli 9 täiskasvanut + 4 last, tellisin 4 vaagnat ja seda oli eelroaks ilmselgelt liiga palju, eriti, kuna lapsed peale saia suurt midagi ei tahtnud. Paras oleks olnud 1 vaagen 4 inimese peale, antud juhul sai kõht liiga täis. Bruschetta'd olid suht mõttetud ja veidi nätsked. Singid-salaamid-juustud olid maitsvad ning kõrvale pakutud väikesed baguette'id värsked ja krõbedad. Põhiroogadeni jõudes olid kõhud kõigil seega juba liiga täis ja see vähendas toidust saadavat naudingut. Paremini meeldisid sööjatele capelli puravikuraguuga, strozapretti metsseasingi ja rukolaga ning tagliolini mereandidega. Mina sõin viimast, mereandidega poldud koonerdatud, tomatikaste oli päris vürtsikas. Seevastu tagliolini kalmaarikastmega oli igav. Mees tellis veise sisefilee rohelise pipra kastmega, kõrvale ahjukartuleid. Küpsusastet küsiti ja tellimuse järgi oleks pidanud olema medium, aga oli pigem well done, ehkki mahlane. Lastemenüü oli tõesti sõbralike hindadega, mäletan, et valida sai paari pastaroa ja ühe pitsa vahel, magustoiduks jäätis marja- või karamellikastmega. Laste pitsad olid mõnusad (tomatikaste, sink, juust), kuigi lapsed ise nende vastu suurt huvi ei tundnud :) Magustoidud reastaksin paremuse järjestuses nii: jäätis sooja marja kastmega, tiramisu (tellija ütles, et liiga kuiv, Tartus saavat paremat), profiteroolid, panna cotta maasikakastmega (panna cotta liiga kõva, toormoosist kaste hea). Lapsed olid oma jäätistega väga rahul. Kokkuvõtteks ütleksin, et kui tahta Pärnus tõeliselt hästi süüa, siis peab ikka Ammendesse minema, aga sellise lastega perepeo jaoks oli Si-Si ideaalne. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-07-31 21:41:32 |
Kõhukriitiku arvustus Õhtulehes: Si-Si: suvepealinnas kui Toscanas | |
Amanda-Riin Kokaõpilane 2011-06-27 10:54:58 |
juhuslikult sattusin sinna kaks korda järjest ja rohkem seda ei juhtu. Esimest korda olime seltskonna. Vein oli väga hea. Sõime kõik pearoa ja magustoidu. Pearoogadest kala kasuks otsustanutel läks õnneks. Õrnalt praetud lõhe oli ahjulõhe apelsinikastmega. Mina võtsin vasika sisefileerulli Brokoli(nii oli menüüs kirjutet) ja jogurtikastmega. Spargelkapsas oli imeilus soolata, jogurtikastmest oli lauda jõudes saanud ca 150g hapukoort, mis oli kenasti peale puristatud otse pakist. Rulli sisse oli keeratud paar salvei lehte ja suur viil kaupluses müüdavat "sinki". Kogu liha maitses nagu keemiarull, sink oli andnud kogu toidule edasi kõik oma halvimad maitsed. Tadriku serval oli paar värsket salveilehte(soovitaksin neid eelnevalt kuumal pannil õliga töödelda, see peletaks eemale singi kohutava lõhna). Liha oli puine, aga kannatas närida, maitse oli unustamatu tänu singile. Teine pearoog lauas oli küülik samuti spargelkapsa ja 150g hapukoorega. Küülikut maitsta ei õnnestunud eriti(proovisime kõik), liha oli väga sitke ja kõvasti kontide küljes kinni. Selle kättesaamiseks oleks vaja olnud mingit eriti spetsi nuga ja väga teravaid hambaid. Sööja jäi nälga. hapukoore sai ta maha kraapida osaliselt. magustoidud: itaalia jäätis ja kook ja veel miski, mida ma ei mäleta, olid kõik väga head tegelikult, aga ma olen rohkem pearoa nautleja ja need olid... Teine külastus oli samuti olude sunnil: sõime pitsat ja pastat. Pitsa oli väga hea mozzarellaga ja puha:), aga mina rumaluke võtsin pasta singi ja parmesaniga(no mis sinki nad ometi kasutavad?!). Pasta sai valitud lapse pärast, kel on hea mõned makaronid põske pista. Seekord oli minu ja lapse kord nälga jääda. Pasta oli übersoolane, lausa talumatult soolane. Tellisin ka alkoholivaba Mojito, sinna oli unustatud suhkrut või siirupit lisada, küll oli hulgaliselt laimi, nii umbes pool klaasi, mündimaitset ei tundnud läbi selle laimi:). Õnneks armastan ma väga haput kraami, jõin seda laimivett suurima rõõmuga. loodetavasti ei saanud väga kriitiline | |
Marju Abikokk 2013-07-01 14:20:35 |
Si-si on endiselt avatud. Otsisime rannarajoonis hilisõhtul kohta, kus süüa ja 23.30 paiku oldi veel lahkelt nõus meie väiksele seltskonnale pitsat küpsetama. Selles osas jäime vägagi rahule. Muus osas ei leidnud ka midagi viriseda :) | |
<< < 1 | 2 | 3 > |