Profa Abikokk 2008-07-14 12:41:50 |
Käisin eelmisel nädalal, mulle meeldis. Muidu sõna ei võtakski, aga tänases õhtulehes Mari-Leen Albers hädaldab kui paha kõik oli. Tundub kuidagi kibestunud jutt olema, tsiteerin: Vein toodi pikal jalal seisval jahutil. "Kellel on au?" küsis teenindaja naeratades. "Ma tean, kuidas see vein maitseb, seda võib kohe valama hakata...," ütles üks meie lauast. Minu arvates pigem selline laiamine ei kõlba restorani, alati võib ju pudel defektiga (õhk sees) näiteks olla. Kas maitse, või ära maitse, aga ära mölise, parafraseeriks Kreisiraadiot. Samuti on artiklis mitu korda mainitud ettekandja võltsi naeratust. Huvitav oleks kuulata hobipsühholoogist ajakirjaniku mõtteid võltside ja mittevõltside näojoonte üle, soovitaks tal valadetektorina tööle minna. Ehk on asi sellistes virisejates, mina näiteks sain mitme siira naeratuse osaliseks :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-21 12:50:01 |
Minagi suvitasin eelmisel nädalal Pärnus ja käisin neljapäeva õhtul Si-Sis sõbranna ja ta tütrega õhtust söömas. Üsna hiline aeg oli, jõudsime kohale veidi enne 22. Restorani terrass oli üsna rahvarohke, ka omanikud sõid-jõid terrassil. Alguses läks veidi aega, enne kui meile menüüd toodi, aga tellimust tuldi seejärel üsna ruttu võtma. Sõbranna tütar tellis endale lasanje, meie kahe peale bruschetti ja nelja juustu pitsa (hiline aeg, palju ei tahtnud). Ütlesime, et jagame ja tahame kahte söögiriistade komplekti. Teenindaja oli väga sõbralik, naeratas täitsa siiralt :) Aga siis läks ootamiseks :( Üsna pikalt pidime oma suupisteid ja pitsat ootama, üle poole tunni kindlasti. Ja olime ääretult nördinud, kui lauda toodi vaid lasanje ja bruschetti. Selgus, et ettekandja oli aru saanud, et me tahame kõigepealt kolme bruschetta-ampsu jagada ja siis millalgi hiljem pitsat jagada.. !?! Pitsa tuli siis veel mingi 15-20 minutit hiljem (ehk siis ca 45 minutit peale tellimist). Maitses hea (sõbranna küll arvas, et Vapiano pitsatainas maitseb paremini :P). Mulle meeldis, et pitsa oli õhuke ja krõbe, st seda sai näppude vahelt süüa. Aga nii pika ootamise peale olime me lihtsalt näljased, väsinud ja tüdinud, sõime oma pitsa kiiresti ära ja lahkusime. Sõbranna laps kiitis lasanje maitset, aga see saabus lauda üsna leigena, nii et kindlasti ei olnud ootamise põhjuseks see, et kokk ahjus seda lasanjet nullist küpsetas.. Nii et kuigi söögielamus oli ok, siis teenindus oli kuidagi kaootiline tol õhtul. Mitmed peale meid saabunud inimesed said oma road varem (koos meiega saabunud ja pea samal ajal tellimuse esitanud laudkond said oma pitsad küll OLULISELT varem, minuteid ma küll ei mõõtnud..), nii et süsteem ilmselgelt ei töötanud. Veini läheks sumedal suveõhtul sinna terrassile jooma küll, aga kõhu sööks vist ennem kuskil mujal täis (no kui nälg oleks). Positiivse külje pealt õnnestus meil piiluda lastemenüüd, mis paistis silma väga soodsate hindadega. Vahemärkuse korras mainin, et me head tuttavad - tõelised toidunautlejad K. & P. & G. :) - käisid koos ühe prantsuse paariga Si-Sis üle-eelmisel nädalavahetusel. Kuigi toitudega jäid nad rahule, siis nende suurimaks mureks oli samuti see, et menüüd toodi alles peale 40minutilist ootamist ja üldse olevat teenindus hirmsasti veninud. Omanik Kaja Remmel oli seda ise samuti märganud ja lõpuks nende laudkonnale tasuta magustoidud teinud. Aga usun, et nad oleks meelsamini ise nende magusroogade eest maksnud, kui oleks kiiremini saanud :( | |
Kristel Abikokk 2008-07-21 13:21:40 |
Milline on hinnatase? | |
Merita Kokaõpilane 2008-07-27 15:51:38 |
Kristel:
Neil on ka koduleht: Si-Si. Uuri sealt. Milline on hinnatase? |
|
Nipitiri Abikokk 2008-08-05 16:37:25 |
Käisin paariks päevaks Pärnus ja ühel õhtupoolikul einestasime Si-Sis. Üldjoontes jäin rahule, kuigi toitude toomise ajastusega oli meilgi probleeme (kaks praadi saabusid märgatavalt hiljem kui ülejäänud kaks). Valisime seekord ainult põhiroogade hulgast, mida terrassi menüüs oli ainult 4 või 5. Küülik ("jänesekoiva hautis") polentaga oli väga maitsev, seda sööks teinekordki (võtsin kindlasse plaani ka kodus küülikut teha, niipea kui turul näen). Osso Buco oli huvitav, väga tugeva apelsinimaitsega. Kõrvale ei serveeritud ei riisi ega kartulit, sestap pidid sööjad maitsva kastme saiaga taldrikult kätte saama. Kanafilee oli kõige tavalisem, aga lauanaaber ei kurtnud ka selle üle. Tagantjärgi targana oleks võib-olla pidanud sees istuma, seal oleks rohkem valikut olnud. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-01 11:54:58 |
Viimases Eesti Ekspressis oli Armand Koka arvustus Jah-jah, aga... Hindeks andis 6,5 palli | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-04 12:19:33 |
Si-si on Eesti Ekspressi toimetuses väga populaarne. Khm. Eelmisel nädalal Armand Koka arvustus, tänases lehes Liisa Talvingu intervjuu Si-Si omaniku Cardo Remmeliga: Itaalia elustiili importija. | |
Eneli Kokaõpilane 2008-11-12 16:07:36 |
Käisime eelmisel nädalal seal söömas. Kokkuvõttes jäime hästi rahule. Mina sõin - mozzarella salat grillitud baklazhaani ja päikesekuivatatud tomatitega, roosmariiniga suitsutatud looma sisefilee, rohelise pipraga jäätis shokolaadikoogiga abikaasa: tomati-kitsejuustusupp, grillitud lambakarree, maasika panna cotta. Mul vedas menüüga rohkem - salat oli ülimaitsev, sisefilee mahlane ja hästi maitsestatud (tellisin mediumi, kippus väheke raw poole olema - aga võib-olla oli nii isegi parem). Ma polnud ka kunagi proovinud jäätist pipraga - väga huvitav kooslus. tomatisupp oli hea, aga mitte väga eriline, lambakarree oli normaalne, aga olen paremat saanud, panna cotta oli hea. Teenindus oli sõbralik ja tore. | |
Trlp Abikokk 2009-02-22 15:15:25 |
Sattusime nädalavahetusel poolkogemata Pärnusse ja otsisime jupp aega mõnusat söögikohta. Sõitsime Si-Si-st mööda, aga "lounge-restoran" kõlas nii, et me ei söandanud teksades ja matkasaabastes sisse minna...praegu loen nende kodulehelt menüüd ja kahetsen. Sattusime lõpuks Mõnusasse Margaritasse, mis oli mõnusa asemelt päris nukker ja mõttetute roogadega. Vähemalt selge, et järgmisel korral Pärnus tuleb Si-Si-sse minna. | |
Nipitiri Abikokk 2009-07-16 11:23:02 |
Esmaspäeva pealelõunal einestasime Si-Si-s. Teenindus oli kena, ooteaeg ei häirinud, aga toit oli eelmisel aastal küll märksa parem. Üks lauakaaslastest tellis parmesanisupi ja pitsa, jäi mõlemaga rahule. Mina tellisin veise välisfilee rukola ja parmesaniga ning kõrvale hautatud spinati. Kahjuks ei taibanud ettekandja küsida, mis küpsusastmes ma liha soovin, ja roog oli väga well done ja puisevõitu. Liha vintskuse üle kurtsid ka kaks ülejäänud lauakaaslast, kes tellisid vasikaliha-saltimbocca. Vasikaliha maitset polnud väidetavalt singi alt üldse tunda. Espresso polnud suurem asi ja ettekandja soovituse peale magustoiduks valitud zuppa inglese oli kahjuks täitsa halb :( | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |