"Must see"- kohvikud ja poed provintslase jaoks

Zapxpxau
Abikokk
2011-03-14 11:41:53
Cocos olen käinud, aga valik oli kaasaostuks küll pigem väike, oleksin eelistanud rohkem väikseid valikuid, aga suuri torte oli küll palju. Bonaparte kuulub endiselt lemmikute hulka.

Zap*

Meringue
Abikokk
2011-03-14 17:54:02
Huvitav, et siin nii mitmed Bonaparte'i soovitavad. Ise olen oma emalt kuulnud, et nende saiakeste kvaliteet on tõsiselt langenud, mis tõttu on see meile aastaid asendamatu pühapäevane hommikusöögi koht nüüdseks täiesti kõrvale jäänud. :( Kas tõesti oli lihtsalt tegu korduva halva õnnega ja koht endiselt sama hea (st. kas keegi oskab saiakeste kohta kommenteerida :))? Aga tänan Pillet ülevaate eest. Ise olen kolme lühikese aastaga juba nii tartlaseks muutunud, et iga kord taas Tallinna külastades olen hädas mõttega "millist uut kohvikut seekord proovida?". :)

Köögikatsed

Netcat
Abikokk
2011-03-14 19:47:10
Ega Tallinnas ei olegi neid uusi kohvikuid ju nii väga. Coco on siiski pigem pagariäri nurgake kui täiemõõduline kohvik. Ilmselt minu viga, aga mind ei kutsu sellises vahetult ostukeskusse avanevas nurgas maha istuma. Kuigi miljöö on väga tore ja kui nad asuksid kinnises ruumis või tänava ääres, siis miks mitte. Igaljuhul on seal väga head muffinid ja soolased pirukad, komme pole ise proovinud, aga kingituseks ostsin ja väidetavalt olid need ka head. Matilda ja Bonaparte ja Park Cafe on juba "vanad" tegijad, eksole. A. Kangi kohvik on minu jaoks veel tundmatu suurus, olen seni lugenud vaid ühte ebainnustunud arvustust. Komeet on koogitajate koha pealt imho täitsa uuesti külastamist väärt, kui kaua aega käidud ei ole - neil läks aega, aga koogindust on kohendatud ja on nüüd ka vähemmagusamaid kooke ja lahjemaid või pisemaid variante ja kooke, kus leidub hapukat elementi. Või vähemalt nii on paaril viimasel korral tundunud. Ja neil on nüüd korralik kirsikook, tundub, et sama hea, kui Matilda oma. PS: nüüd paistab, et neil jällegi seda kirsikooki enam menüüs ei ole. Neetud.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kirsike
Abikokk
2011-03-14 22:00:11
Me käisime tütrega täna Matildes. Ja olime üsna pettunud. Just soolase osas, salat ja quiche olid liiga kaua seisnud ja ei maitsenud mitte kuidagi. Šokolaadiküpsise krõbesus oli kadunud.

Lindude toitmine

Blondie
Abikokk
2011-03-14 22:03:01
Mulle meeldivad Bonaparte ja Boheem (viimane pole küll otseselt kohvik, aga kohvitada on seal mõnus... ja pole kallis ka). Komeet on vist kohutavalt täis pidevalt - käisin hiljuti, sain ise kohe (küll üsna viimase) laua, aga peale meid jäid mitu seltskonda rahulikult diivani peale vabanevat lauda ootama. Ma ei kujuta nagu hästi ette, et ma viitsiks kohvikus pikas järjekorras lauda oodata, aga tundus, et seal on see täiesti normaalne. St kahe väikse lapsega sinna lauda kinni panemata küll ei riskiks minna.
Netcat
Abikokk
2011-03-14 23:26:08
Kirsike:
Me käisime tütrega täna Matildes. Ja olime üsna pettunud. Just soolase osas, salat ja quiche olid liiga kaua seisnud ja ei maitsenud mitte kuidagi. Šokolaadiküpsise krõbesus oli kadunud.
Ega sealt ei maksagi oodata, et soolast süüa saab, jah. Olen ise mitu korda kurvalt leti ees seisnud, et oh, oleks kasvõi kuivand kiluvõileibagi, aga see on siiski rangelt kohvi ja koogi koht.

Kirsike
Abikokk
2011-03-15 09:28:09
Netcat:
Olen ise mitu korda kurvalt leti ees seisnud, et oh, oleks kasvõi kuivand kiluvõileibagi, aga see on siiski rangelt kohvi ja koogi koht.
Kiluvõileib oli täitsa olemas ja mu laps sõi selle ära ilma igasuguse virinata :) Ma ise endale ei oleks seda ostnud, sest see oli peenleiva peal. Aga soolase valik oli täitsa ok, kahte sorti quiche'i, kolme sorti salatit ja kahed võileivad. Aga kvaliteedi üle nurisen.

Lindude toitmine

Netcat
Abikokk
2011-03-15 09:36:34
Kirsike:
Netcat:
Olen ise mitu korda kurvalt leti ees seisnud, et oh, oleks kasvõi kuivand kiluvõileibagi, aga see on siiski rangelt kohvi ja koogi koht.
Kiluvõileib oli täitsa olemas ja mu laps sõi selle ära ilma igasuguse virinata:) Ma ise endale ei oleks seda ostnud, sest see oli peenleiva peal. Aga soolase valik oli täitsa ok, kahte sorti quiche'i, kolme sorti salatit ja kahed võileivad. Aga kvaliteedi üle nurisen.
Noh, siis on asi paranenud, kui mina viimati käisin, polnud mingeid salateid ega võileibu.

Shoppaja
Kokaõpilane
2011-10-31 12:52:37
Mina soovitaksin kohvikut La Strada, kus on täitsa mõnus õhkkond ja sõbralikud hinnad. Käin seal päris tihti ja mulle meeldib :)
Shoppaja
Kokaõpilane
2011-10-31 13:22:25
Shoppaja:
Mina soovitaksin kohvikut La Strada, kus on täitsa mõnus õhkkond ja sõbralikud hinnad. Käin seal päris tihti ja mulle meeldib :)
Siin internetis surfates avastasin et selline sait nagu www. wowtlet .ee pakub just sama kohviku kohta diili :D
<< 1 | 2 | 3 >>