Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-21 11:45:36 |
Kuulutati jaanuaris Hõbelusika poolt 2007. aasta parimaks restoraniks. Kes on käinud? Millised on muljed? restorani veebileht | |
JM Abikokk 2008-05-21 17:34:26 |
Oi mulle see koht meeldis jubedamalt. Käisin vist augustis või septembris eelmisel aastal.
Veinikeldris meid assisteerinud tütarlaps küll eriti pudelitevalikut ei vallanud ja viitas kolmanda riiuli firmamarkidele, õnneks leidsime alumiselt riiulilt ise otsitu üles, suhteliselt haruldase pudeli mida meil poodidest ei leia. Ja seda täiesti uskumatu hinnaga, vist jäi lausa alla 200 krooni, me oleksime selle veini eest tavalises poes ka rohkem olnud nõus maksma. Ikka päris hea pudel oli.
Mingis mõttes oli isegi parem et lasti veiniriiulitele ise otsima, oligi põnevam kui et sommeljee oleks ette-taha soovitused teinud. Nagu seiklus kohe. See kaasaostmise asi on neil küll super asi.
Menüü valik oli tollal väike kui käisin, siis lubati et varsti tuleb uus menüü, ei tea kas nüüd on laialdasem. Aga need asjad mis menüüs olid, viisid küll tõsiselt keele alla. Ja sellele pisikesele arvele mis sealt tuli oli kohe hea meel rõõmsalt jootraha jätta mõnusa ja privaatse atmosfääri eest, meil vedas vist lauaga ka päris hästi. An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Pastakas Kokaõpilane 2008-05-21 18:49:22 |
oi, mina külastan seda kohta vähemalt paar korda kuus. lemmikrestoran tallinnas. seal on tõesti ääretult hea atmosfäär, superprofessionaalne ja sõbralik teenindus ja head toidud. eriti kiidetakse sisefileed... aa, ja mis mulle väga meedib, on nende naturaalne siider :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-03 14:25:34 |
In Studio Vinum avas suveterrassi
In Studio Vinum pakub suvehooajal külastajatele uut menüüd koos einestamisvõimalusega restorani kõrval asuval väliterrassil. Väliterrass paikneb Georg Otsa nimelise muusikakooli esisel hoovil, pakkudes privaatsust terrassi kahelt poolt ääristava rohelise hekiga.
Lisaks terrassil einestamise võimalusele pakub restoran suvehooajal ka uuenenud menüüd.
Restorani peakoka Allar Oeselja sõnul lähtus ta uue menüü koostamisel suvehooajale omastest toorainetest ning kergetest suvistest veinidest.
"Suvi on In Studio Vinumis teistsugune – seda nii menüü kui ka üldise atmosfääri osas. Suvehooajale omaselt kasutame oma toitudes nii sparglit, maasikaid, värskeid kartuleid kui ka mereande, mille juurde pakume suurt valikut kergeid lillelõhnalisi veine," rääkis Oeselg, kelle sõnul kuuluvad ka uude menüüsse restorani tunnustoitudeks kujunenud lammas ja hõrk šokolaadikook.
"Lisaks suurendasime uues menüüs salatite ja erinevate kergete eelroogade valikut, mida on hea terrassil suviste veinide kõrvale nautida, sõnas Oeselg.
In Studio Vinumi väliterrass on avatud kogu suve jooksul ning suletud vaid vihmaste ilmade puhul. Restoran pakub suvekuudel külastajatele ka erinevaid teemaüritusi ja muusikaõhtuid.
Suvemenüüd saab vaadata siit.
******************
Oeselg:
Ja mina, naiivitar, arvasin et sparglihooaeg sai juba mitu nädalat tagasi läbi?? :D (Aga ju Taimaal või Tšiilis hooaeg endiselt kestab)
"Suvi on In Studio Vinumis teistsugune – seda nii menüü kui ka üldise atmosfääri osas. Suvehooajale omaselt kasutame oma toitudes nii sparglit, maasikaid, värskeid kartuleid kui ka mereande, mille juurde pakume suurt valikut kergeid lillelõhnalisi veine." |
|
Mann Abikokk 2008-07-21 22:34:14 |
Käisime täna seal söömas. Veise sisefilee pisukese vasikamaksa oli aus. Kaaslased sõid erinevaid eelroogasid-salateid ja tundusid ka rahulolevad. Magusaks söödi sooja šokolaadikooki ning kodanikel tekkis soov taldrik puhtaks lakkuda. Ju siis oli hää. Isegi ettekandjapoiss vastas pea kõikidele küsimustele ja suutis vaielda kodus tehtud jäätise teemal. Kokkuvõtvalt meeldis päris hästi. | |
Vernanda Abikokk 2008-08-22 20:21:06 |
ta on selline tubli keskmine, hea hinna ja kvaliteedi suhtega. ainus omas klassis - veinirestoran. muidugi kõva pluss on see kelder seal kõrval. | |
Sirliiz Abikokk 2008-12-21 20:54:02 |
Me jäime toitudega äärmiselt rahule, peaaegu kogu valik põhiroogadest oli meie sõbraliku seltskonna laual esindatud ja kõigile maitses. Ainult veinisoovitusi oleks rohkem oodanud, ikkagi veinirestoran, väga traditsioonilise valiku pakkus meie teenindaja. Natuke pikemalt kirjutasin blogis. | |
Lusikas Kokaõpilane 2009-03-17 14:40:21 |
Hea asukoht, nii linna keskel kui olla saab, ent sellegipoolest autoga ligipääsetav. Ilus ja korrektne, ent suhteliselt sundimatu ja kodune kujundus (kliinilise valge asemel tumedad laualinad jne). Väga mugavad toolid. Hea ventilatsioon - eriti keldriasukohta arvestades - ja suitsetamisruum on eraldi. Toitude maitse suhtes ei saa kurta. Eelroaks võetud salat oli värske. Sisefilee pearoana oli laitmatu. Kiidetud šokolaadikood vajanuks minu meelest pisut rohkem magusat kastet, kuid OK :). Võhikutena haarasime veinidest need, mis kätte toodi, aga mis kahtlemata olid väga väärilised joogid. Teenindus oli küll meeldiv, ent võinuks olla tähelepanelikum, ettekandjad ei jälginud saali ning tühjad taldrikud ootasid tükk-tükk aega laua peal. Pisut jäi kripeldama ka price/performance: head söögid küll, aga rahuloluks võinuks kõike sama raha eest nii 20-25% rohkem olla. | |