Kardemon Abikokk 2008-10-30 19:31:18 |
Reglisse:
kuidas Sa basiiliku ja peterselli mahla kätte saad? uhmerdad? keedad? ...? kas maitse jääb tuntav martsipanile juurde? Martsipani värvimisest veel niipalju, et ilusat rohelist olen saanud basiiliku v?i peterselli mahlaga värvides, (suuremat sorti plätserdamine on see küll, aga halval ajal töötab väga hästi.. Punapeedi mahl ka.. ja safran http://kardemon.blogspot.com |
|
Zapxpxau Abikokk 2008-10-30 20:00:15 |
Kardemon:
Muuseas võin öelda, et The French Laundry kokaraamatus on õpetus kuidas klorofülli eraldada ja sellega saab hästi näiteks kastmeid roheliseks värvida, tea kas see mujale ka aitab. Pole proovinud.
Reglisse:
kuidas Sa basiiliku ja peterselli mahla kätte saad? uhmerdad? keedad? ...? kas maitse jääb tuntav martsipanile juurde?Martsipani värvimisest veel niipalju, et ilusat rohelist olen saanud basiiliku v?i peterselli mahlaga värvides, (suuremat sorti plätserdamine on see küll, aga halval ajal töötab väga hästi.. Punapeedi mahl ka.. ja safran |
|
Heleen Abikokk 2009-02-15 16:00:06 |
Nädala lõpul on suurem tordi tegemine plaanis. Mõtlesin, et kaunistan tordi servad ja ääre vahukoore ja šokolaadipuruga(vahukoor + šokolaadipuru kokku segatud) aga ma pole kindel kas see vahukoor ka 4 tunni pärast sama nägu seal tordi peal on. St. ma kardan, et see ilus tordipritsist lastud törtsakas valgub laiali ja lõpptulemuseks on katastroof. Kas ma peaksin vahukoore hulka ka želatiini segama? Palun nõuandeid. Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Gegegerda Abikokk 2009-02-15 19:53:13 |
Heleen:
Äkki peaksid kasutama vahukooretugevdajat. Müüdakse väikestes pakkides ja firma nimeks RUF. Nädala lõpul on suurem tordi tegemine plaanis. Mõtlesin, et kaunistan tordi servad ja ääre vahukoore ja šokolaadipuruga(vahukoor + šokolaadipuru kokku segatud) aga ma pole kindel kas see vahukoor ka 4 tunni pärast sama nägu seal tordi peal on. St. ma kardan, et see ilus tordipritsist lastud törtsakas valgub laiali ja lõpptulemuseks on katastroof. Kas ma peaksin vahukoore hulka ka želatiini segama? Palun nõuandeid. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Kardemon Abikokk 2009-02-16 17:55:25 |
Heleen:
viimati tehtud rohke vahukoorega tordi kaunistused olid säilinud ka järgmise päeva hommikuks. kui liiga soojas hoida, siis ehk hakkab valguma... ehk siis mina pole mingeid lisaaineid lisanud. aga vbolla on kellelgi teistsuguseid kogemusi ka...... Nädala lõpul on suurem tordi tegemine plaanis. Mõtlesin, et kaunistan tordi servad ja ääre vahukoore ja šokolaadipuruga(vahukoor + šokolaadipuru kokku segatud) aga ma pole kindel kas see vahukoor ka 4 tunni pärast sama nägu seal tordi peal on. St. ma kardan, et see ilus tordipritsist lastud törtsakas valgub laiali ja lõpptulemuseks on katastroof. Kas ma peaksin vahukoore hulka ka želatiini segama? Palun nõuandeid. http://kardemon.blogspot.com |
|
Strössel Kokaõpilane 2009-02-18 18:19:54 |
Vabandust, aga kuidas te Toikako-st tellite?
Sest, nendel nimetustele, nt Fondant jne, ei saa ju peale klikkida. Kas te saadate kuhugi emaili ja emaili vahendusel tellitegi? Või saab Toikako kodulehelt ka kohe tellida? Kreeka köök... Mmm... |
|
Qsti Abikokk 2009-02-19 21:41:35 |
Strössel:
Lähed kohale ja ostad. :D Vabandust, aga kuidas te Toikako-st tellite? Sest, nendel nimetustele, nt Fondant jne, ei saa ju peale klikkida. Kas te saadate kuhugi emaili ja emaili vahendusel tellitegi? Või saab Toikako kodulehelt ka kohe tellida? |
|
Strössel Kokaõpilane 2009-02-20 23:15:04 |
Aa, olgu :D. Aitäh :).
Aga kas see on siis toidupoele sarnanev :D? Või, et annan internetis tellimuse ja siis saan sealt (toikako poest?) kätte. Vabandust, ma ei jaga seda asja :P. Kreeka köök... Mmm... |
|
Qsti Abikokk 2009-02-21 12:28:58 |
Strössel:
Lähed kohale ja ajad asju ainult firma sekretäriga, küsid näiteks hinnakirja ja siis vuristad ette, mida tahad. Ja sularaha võta ka pakiga kaasa, sest eraisik arveldab seal ainult sularahas ;) . Ma soovitaks sul enda jaoks nimekiri valmis teha, et siis tead, mida ja mille kohta täpsemalt küsida, koha peal võib suurest tuhinast meelest minna, mida sa kindlasti tahtsid.
(Nii hea rääkida, ise pole seal kordagi kohal käinud! Aga info peaks siiski igati õige olema.) Aa, olgu :D. Aitäh :). Aga kas see on siis toidupoele sarnanev :D? Või, et annan internetis tellimuse ja siis saan sealt (toikako poest?) kätte. Vabandust, ma ei jaga seda asja :P. |
|
Strössel Kokaõpilane 2009-02-21 20:28:33 |
Suur aitäh :D! Kreeka köök... Mmm... |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |