JM Abikokk 2008-07-29 12:12:03 |
Ma olen lehttaignast rullikeeratud singipirukaid teinud piknikule, fetajuustu ja sibulalaastudega. Need on isegi pika korvisootamise peale päris maitsvad. An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Aaloemahl Abikokk 2008-07-30 12:48:52 |
Lavaširullid, väikesed pirukad, lihapallid, kirsstomatid, vutimunad, juust... Joogiks võiks olla vein. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-10 21:07:52 |
Piknikule! (Õhtuleht 10.6.2010) Piknikule sobivad söögid-joogid: Lehttaiga-viineripirukad Lavaširullid suitsukana ja tomatiga Šokolaadi-banaanimuffinid | |
Edith Abikokk 2011-06-08 16:08:04 |
ega keegi ei tea kust saaks hea hinnaga osta mõnusat piknikukorvi? Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Lausperfektne Kokaõpilane 2011-06-08 19:22:59 |
Edith:
Nõmmel on üks tore korvipood:
http://www.korvipood.ee/kontakt.html
Ja hinnad olid ka minu mäletamist mööda päris head. ega keegi ei tea kust saaks hea hinnaga osta mõnusat piknikukorvi? |
|
Merilin Abikokk 2011-06-14 23:33:09 |
Lausperfektne:
Selver müüs ka veel nädalavahetusel mu meelest punutud ja kaanega piknikukorve... küll mitte kodumaist toodangut muidugi, aga hind oli hea.
Nõmme koervipoest saab koeravillaseid sokke ka :D Kel veel piisavalt palav pole... Edith:
Nõmmel on üks tore korvipood:
http://www.korvipood.ee/kontakt.html
Ja hinnad olid ka minu mäletamist mööda päris head.ega keegi ei tea kust saaks hea hinnaga osta mõnusat piknikukorvi? Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Liisi Abikokk 2011-06-15 21:36:48 |
Kanuumatkale võtsime kaasa supi kõrvale söömiseks viineripirukaid, pestorulle, kaneelirulle ja hilisemaks maiustamiseks šokolaadi-banaanimuffinid. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-09 12:28:21 |
Liisi:
Liisi, need viineripirukad on nii laheda kujuga :)
Ma pakkisin täna hommikul mehele piknikukorvi kaasa - läks nimelt koos sõbraga viimase ehitatud amfiibautot merele testima. Ma täpsemalt ei tahtnud süveneda, aga mees oli õhinal. Armastava kaasana panin vähemalt söögipoolise kaasa :D
Tegin kahte sorti võileibu - Leiburi seemneröstiviilude vahele (=sandwich) läks vana tudengipõlve lemmik, tuunikala-kikerhernemääre, Fazeri mustade koorikleibade vahele aga kurgiviilud ja peedi-juustusalat. Lisaks läksid korvi kuivatatud pehmed aprikoosid ning paar banaani, mehe soovil ka mõned spordijoogid. Tegin ka suure kannutäie ürditeed, aga hommikusegaduses ei suutnud enam termoskannu leida, nii et sooja jooki ei saanudki. Õnneks paistab vähemalt päike..
Kanuumatkale võtsime kaasa supi kõrvale söömiseks viineripirukaid, pestorulle, kaneelirulle ja hilisemaks maiustamiseks šokolaadi-banaanimuffinid. |
|
Triinpvr Abikokk 2014-07-21 17:19:50 |
Mulle meeldivad kihilised asjad, mis ma muud oskan öelda - näkileivavajutis. | |
Triinpvr Abikokk 2014-07-21 17:29:09 |
Piknikutoit number kaks oli - Financier Apéritif. Väga ekslusiivselt tiizer ainult nami-namikatele (postitus avaldub 21.07.14, kl 20:00) | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |