Piper21 Kokaõpilane 2008-04-13 11:00:28 |
Lobanurk on vast selline koht, kus võib ka muust kui söögitegemisest rääkida. Olin nädal aega Toila sanatooriumis ja spa-s ning tahan nüüd muljetada ja uurida siinse rahva käest, mis muljed on teile jäänud meie samalaadsetest kohtadest. Nimelt olen mina praegu täis värskeid elamusi ja vaimustuses ning leian, et polegi vaja kuskile kaugele väljamaale minna kui võid siinsamas oma kodu ligidal tunda end kui paradiisis. Sinuga tegeldakse, sinu eest hoolitsetakse. Toidetakse ka veel ja kusjuures, päris hästi. Olin ära küll kõigest kuus päeva, aga need päevad olid tihedalt tegemisi täis ja jääb selline tunne, et olin ära terve igaviku. Veebruarikuus käisime töökoha kaudu Saaremaal GO spa-s. Olime seal ühe öö ja see oli üldse minu esimene sellelaadne kogemus. Kui nüüd päris aus olla, siis Toila meeldis mulle rohkem. Maitseasi loomulikult, aga tahaksin kuulda, kus olete käinud ja kuidas rahule jäänud? Teenused, suhtumine, toitlustus ja hinnad? Rääkides veel hindadest, mina suutsin kuue päevaga ära kulutada 5 ja pool tuhat krooni, aga iga kroon oli seda väärt ja ma ei nuta seda raha taga. Mille kõigega ma küll sisse määritud ei saanud! Meega, kohviga, soolaga, jogurtiga. Kuna käisin ravipaketiga, siis veel lisaks massaažid ja soojendused ning veel vesivõimlemine. Päris väsitav puhkusenädal, aga kordan veel, mina olen rahul. Ahjaa, kaks korda käisin wellness keskuse Paradiisis ka. Kohe päris paradiis. Juba plaanin järgmisel kevadel midagi sarnast ette võtta ja uuringi nüüd maad, kus võiks veel ära käia. | |
Krissu Kokaõpilane 2008-04-13 19:29:22 |
Kui soovid külastada lihtsalt mõnusat basseinide ja saunade kompleksi nagu Toila sanatooriumi Paradiis, siis soovitaks Haapsalu Fra Maret. Tallinnast Haapsallu on vaid sada kilti sõita ja seetõttu sobib hästi kohaks, kus veeta mõnus päevake ja õhtul tulla tagasi. Seal on aurusaun, infrapunasaun (üsna tugev), soome saun, soola saun ja madala temperatuuriga valgusteraapiaga saun. Lisaks mereveebassein õue ujumise võimalusega, mullivann ja lõõgastumisruum. Koht spa keskusesse tuleb eelnevalt broneerida. Mulle meeldib see koht, sest seal ei ole palju rahvast, kõik on värskelt remonditud ja väga puhas. Toila puhul mind häiriski totaalne ülerahvastatus. Meenub, et ka Fra Mare pakettide kohta olen ka pereliikmetelt positiivset tagasisidet saanud. Kui aga satud Saaremaale, siis Grand Rose Spa veekeskus Rosaarium on ka väga lux. Grand Roses olen olnud ka nädalavahetuse paketti veetmas ja jäin hoolitsustega väga rahule. GS'is on ka väga väga hea restoran- see on ka elamus omaette :) | |
Enely Abikokk 2011-04-16 01:28:24 |
Viimsi spa kohta oskab keegi miskit kosta? Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Enely Abikokk 2011-04-17 23:04:56 |
Enely:
Tõesti pole keegi käinud?:) Viimsi spa kohta oskab keegi miskit kosta? Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Kirsike Abikokk 2011-04-18 07:45:48 |
Ei no miks ei ole käinud, veel eelmisel käisime iga nädal paar korda seal lastega ujumas. Aga ega ma hästi ette ei kujuta, et ma tahaks spa-puhkust seal veeta. Aga võib olla tuleb see sellest, et Viimsi Spa on liiga tavaliseks meile saanud. ;) | |
Pulavik Abikokk 2011-04-18 08:10:14 |
Nädalavahetuseti on küll Viimsi spa niii täis, et pole sinna siiani ligigi saanud. Küll aga nõustun Krissuga- Haapsalu Fra Mare on spa-na väga mõnus, pole liiga suur ja seetõttu selline hubane. Veel meeldib mulle Rakvere Aqva Spa basseini ja saunade kompleks, aga seal on tavaliselt suht palju rahvast. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-18 08:10:48 |
Enely:
Mina ei ole, kuigi see on n-ö koduspa. Avati pidulikult 6. detsembril, aga selleks ajaks olin ma juba niiiiiiiii rase, et ei hakanud seal teiste mullivannilistega ruumi jagama. Sõbrad ja õe pere on aga käinud ja igati heaks kiitnud. Ise ootan hetke, kui Kristjan saab nädala sees vaba päeva võtta ja me saame koos spasse minna - lapsed tuleb ju kaasa võtta, üksi ma kahe väikesega veel minna ei julge :)
Kui vähegi võimalik, siis vältida nädalavahetusi, siis on tihti väga täis.
Viimsi Beauty Spa'd kiidan ka - käin juba aastaid seal kosmeetikus, pediküüris ja juuksuris ja olen alati väga rahule jäänud. Homme lähen jälle üle tüki aja kosmeetikusse, ei jõua ära oodata :)
Igatahes ostsin hiljuti nii oma emale kui ka tädile päeva-iluspa kinkekaardid, et nad saaksid terveks päevaks sinna minna protseduuridele ja saunadesse mõnulema.
Enely:
Tõesti pole keegi käinud?:)Viimsi spa kohta oskab keegi miskit kosta? Kirsike:
Kirsikesel on raske - Viimsi Spa on koduspa, Saaremaa omad ka vist liiga tuttavad juba :)
Mul meenus selle uue Viimsi spa-keskusega üks tore seik. Mullu kevadel veetis mu vanem õepoeg (siis 10. a.) paar päeva koolivaheajal meie juures. Käisime iga päev spas ujumas - mina tütrega basseini ääres istumas, õepoeg vees möllamas. Nüüd, veebruaris, saatsin õe koos poegade ja mehega spasse (nad käisid kriitilisel jaanuarikuu ööl me tütrel järel ja hoidsid poolteist päeva enda juures, see oli n-ö tänuks). Läksid siis ujulasse. Käisid basseinis, istusid mullivannis natuke. Poole tunni pärast hakkasid kahtlema, et kas tõesti see ongi siis see paljukiidetud uus Viimsi Spa. Õepojale ka meenus, et mullu oli ta täpselt samas basseinis ujumas käinud. Siis märkasid üht ust, mis viis siis uude basseinide-saunade kompleksi :) (Ja nemad jäid küll väga rahule).
Ei no miks ei ole käinud, veel eelmisel käisime iga nädal paar korda seal lastega ujumas. Aga ega ma hästi ette ei kujuta, et ma tahaks spa-puhkust seal veeta. Aga võib olla tuleb see sellest, et Viimsi Spa on liiga tavaliseks meile saanud. ;) |
|
Enely Abikokk 2011-04-18 09:31:00 |
Üritasin sinna juba ammu saada ja tõesti nv on kõik täis ja neljakesi minna lõpuks ei saanudki, ainult kahele inimesele leidus veel mõni vaba tuba. Kui koguaeg on nõudlust ja spa täis, siis vist peab hea olema :) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Kirsike Abikokk 2011-04-18 16:12:47 |
Pille:
:D Saaremaa omadega on eriti raske, ema saaks väga vihaseks, kui me läheksime nädalavahetuseks Kuressaares mõnda spaasse ja kodus tema juures ei ööbiks. :D Nii et Saaremaa omades olen saanud käia ainult üksikutel iluseanssidel. :D
Kirsikesel on raske - Viimsi Spa on koduspa, Saaremaa omad ka vist liiga tuttavad juba :) |
|