Või pehmendamine / või vahustamine

Merilin
Postitusi: 953
Abikokk
2009-03-19 21:22:21
Pille:
Irmasista:
No minul on sama mure. Siin Soomes ei taha vöi ka toas mitmetunnise seismise järel piisavalt pehmeks minna. Viimane kord pidi mu saumikser (mille otsas käib ka vispel) lihtsalt läbi kärssama :(((
Mina kasutan peamiselt soomlaste Valio magedat võid (500 g pakk) ja see läheb küll toatemperatuuril seistes nii pehmeks, et annab suhkruga kenasti kohevamaks segada (kas siis puulusikaga või vispliga). Seisab paar tundi, mitte rohkem..
Toa temperatuur võika ka ikka vähemalt 20 kraadi olla, pigem rohkem... olen ise korra üritanud jahedas 18-kraadises köögis võid "toatemperatuurile" soojendada - no halliks võis oodata.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Sulfi
Postitusi: 15
Kokaõpilane
2009-08-09 00:00:26
mina olen kasutanud ka mikrouuni abi. juhul kui on ununenud või külmikusse v on koogi tegemisega kiireks läinud. lasen vajaliku koguse võid natukeseks uunis soojemaks ja saab hakkama küll.
Ullike
Postitusi: 335
Abikokk
2009-08-09 15:15:51
see või vahustamine suhkruga - meenub meie vana käsitööõpetaja õpetus: võid ja suhkrut pikaajaliselt puulusikaga höörudes saab või pehmeks. ja millegipärast toonitas ta just korduvalt puulusikat! oma kogemus läbi elu on ka kinnitanud, et parim või vahustamise vahend on just puulusikas. ainult kannatust on vaja. Miks see nii on - ei oska öelda.

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Kairit
Postitusi: 397
Abikokk
2009-09-12 13:07:29
Siin on lausa video selle kohta, kuidas seda toimingut teha.
<< 1 | 2 >