Fre Abikokk 2008-04-06 13:25:48 |
Lugesin Ekspressist et Ami Ya pannakse kinni, kas keegi teab lähemalt? Ma pole selle koha teab mis stammkunde, aga täiesti ebaeestipäraselt oli tegemist kohaga mis oli olemas, toimiv ja enam vähem OK miski 15 aastat ühtejutti. Kadestamisväärt järjekindlus, muidu on ikka nii, et seal kus eelmise linnaskäigu ajal oli kena kohvik on nüüd kingapood ja vastupidi. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-09 10:11:33 |
Ei tea lähemalt midagi :) Mina sattusin sinna esimest (ja viimast) korda mullu suvel, kui käisin ühe saksa kolleegiga lõunat söömas. Söögil polnud ju väga vigagi ja ka minimalistlik sisekujundus oli meeldiv, kuigi väsinud moega. Mida ma aga eelkõige mäletan, oli teenindus. Ettekandjad olid küll väga sõbralikud, aga kohutavalt aeglased. Lõunapausi ajal ei ole enamasti aega oodata nii pikalt :) Asukoht on ju iseenesest hea, palju kontoreid ja ülikool lähedal. Aga lõunasöögiks sobib mulle oluliselt tempokam Cafe Peterson ja hiljuti avatud Nop-pood palju paremini, nii et isiklikult taga igatsema ei hakka.. | |
Krissu1990 Kokaõpilane 2008-06-26 23:13:01 |
Ise olen käinud seal vaid õhtust söömas ja siis on küll teenindus täiesti normaalse kiirusega olnud (aga õhtusöögiteenindus võibki ju aeglasem olla, sest õhtusöök on rohkem seltskondlik üritus, lõunal tahaks lihtsalt kiiresti kõhu täis saada). Mis mulle Ami-Ja'st meelde on jäänud oli mingisugune jaapanipärane ploominaps (vein?), seltskonna naissoost esindajatele meeldis väga. | |
Kika Abikokk 2008-06-27 11:40:50 |
Krissu1990:
seda suurepärast ploominapsu saab rataskaevu tänava sushihousis ka!!! Mis mulle Ami-Ja'st meelde on jäänud oli mingisugune jaapanipärane ploominaps (vein?), seltskonna naissoost esindajatele meeldis väga. |
|
Kairi Kokaõpilane 2008-07-21 01:00:15 |
Kika:
Selle suurepärase Jaapani ploominapsu nimi on Umeshu ;)
Ami-Ya's sai käidud mitmeid kordi kuid seda töesti 10-15 aastat tagasi kui koht veel värske oli. Siis oli teenindus super ja teisi Jaapani söögikohti konkurentsi pakkumas ka ei olnud. Krissu1990:
seda suurepärast ploominapsu saab rataskaevu tänava sushihousis ka!!!Mis mulle Ami-Ja'st meelde on jäänud oli mingisugune jaapanipärane ploominaps (vein?), seltskonna naissoost esindajatele meeldis väga. |
|
Zirz Kokaõpilane 2008-07-26 13:27:48 |
Väike avalik saladus, et koht avatakse uuesti. Vahetusid omanikud, tehakse remont ja jaapani restoran jälle olemas :D Loodetakse avada septembris, oktoobris. Uus peakokk juba Eestiski. Koolitab abilisi ja pakub oma hõrgutisi ühes kesklinna lounge's. Vanast paigast: sai käidud, meeldis kuid mõned kuud enne sulgemist oli väga ebameeldiv intsident. Kell 21 õhtul väideti mulle, et kõik lauad on reserveeritud. Vabu laudu oli piisavalt. Kui mu elukaaslane 5 minutit hiljem restorani sisse astus, siis öeldi, et oi jah aga köök kinni juba ..... Lühidalt: klienditeenindajad ei tahtnud lihtsalt oma tööd teha või tahtsid varem kinni panna. Ei saagi aru.... | |
Zirz Kokaõpilane 2008-11-25 16:47:11 |
Et siis nüüd taas avatud juba mõned nädalad. Nimeks Manga. Rohkemat ei oskagi lisada ... ei ole veel piilumas käinud. | |