Linda Kokaõpilane 2008-04-11 10:23:30 |
Nii, ülesse leidsin õige koha! Hakkan ka nüüd ja kohe kiitma. Pille, Sa oled ikka hüpersuper Tubli. Mõnda aega ei ole netimajandusega liiga suur sõber olnud ja kohe selline vägev üllatus. Hästi vahva asi! Ausõna. Ja siis veel seda, et jaksu ja jõudu :) | |
Sandraliis Kokaõpilane 2008-08-21 11:23:16 |
Mina tahan ka Nami-namit väga-väga kiita! Siin on väga sõbralik keskkond,väga palju huvitavaid retsepte ja mis põhiline,et mina pole leidnud veel selliseid retsepte kus tundub,et on mõni viga sees. Ja kontroll käib ikka kõige üle! Mitte nii nagu mõni teine foorum kus retseptid kubisevad vigadest ja kommenteerida saab igaüks kes uksest sisse astub st. anonüümsena ja igasuguste sõnadega ning see "komm" võib seal rippuda päris mitu päeva üleval enne kui ükskord keegi maha võtab.Kontroll on lahja. Aga Sina Pille oled ikka tõesti tubli ja jõuad kõike,jõudu ja jaksu Sulle edaspidiseks! | |
JM Abikokk 2008-08-21 12:14:00 |
Tiina:
Selle pihta tuleb kohe tõesti ninaotsa pihus hoida,
trend on ju ikka nii et kui internetis tavalisele inimesele (loe: eestlase lemmikroale, eestlasele) vabalt sõna anda, siis ollakse hetkega kaaskondlaste kõri kallal. Siin pole veel näinud et halvasti öeldaks. Või on meil lihtsalt väledad tsensorid?
Vahvad olete siin.
Musi. Siin on tõesti selline soe ja kodune tunne olla. Nagu oleksime kõik juba vanad tuttavad. Üle pika aja pistsin nina delfi kööginõusse. Ikka leidub seal keegi, kes peab teiste inimeste harjumusi ja kogemusi halvustama. Loodetavasti siia sellised kommentaatorid kunagi ei jõua. An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Sussukas Abikokk 2008-08-21 12:27:44 |
Ega jah, figuurile on Nami-nami kahjulik. Sest siiamaani kõik toidud, mis ma siit teinud olen on väga head välja tulnud. Teiste foorumite toitudega see alati nii pole, nii mõnigi on koerale läinud.
Nii, et suured paid ja kallid tegijatele! :D Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Katja Abikokk 2008-08-21 13:45:37 |
mina jagaks ka kiidusõnu - sattusin siia juhuslikult ja siiani pole mujale asja olnud - mõnus on.. ja tigetsejaid pole :) kriitika on aus ja ära teenitud. ainult head soovid edaspidiseks!! | |
Kardemon Abikokk 2008-08-21 14:12:22 |
mina ei teadnud mõni aeg tagasi ei midagi toidublogidest ega ka kokandusfoorumitest. nami-nami retsepte vaatasin aga küll ja imestasin et küll on ikka hea koht :).. pimeloomana ei näinud ma "foorum" nupukest.... teisi foorumeid pole põhjust olnud otsida (ega ma teadnudki et neid teisi ka üldse on :) ) ja nüüd kui peab jääma vahele päevake siia kiikamisega, on kuidagi valesti midagi :) MULLE KA VÄGA MEELDIB NAMI-NAMI (juba nimi on nii tore) http://kardemon.blogspot.com |
|
Täpik Abikokk 2008-08-21 14:12:29 |
see on tore jah, et et ei viriseta ja halvustata. Vaat siis imet võib hea söök (tänu nam-nami'le ) teha! Teada on, et näljane inimene on kuri.... :D | |
Proua Simpson Abikokk 2008-08-22 19:34:32 |
Mina kiidan ka, ja siin on tõepoolest väga sõbralik seltskond! Kõigile kiitus ja Pillele eriti :) | |
Nämmu Abikokk 2008-08-23 11:08:37 |
ühinen kiitjatega!! Jätkake samas vaimus! Kaie |
|
Dee Abikokk 2008-08-24 09:42:47 |
Au ja kiitus tiimile Pille&Co! :D Kui nüüd mõtlema hakkan, siis mul pole mitte ükski Nami-Nami retsept kunagi aia taha läinudki. Tahaks veel eraldi tänada nii hea foorumi-osa eest. Eile tiirlesin huvi pärast paaris teises eestikeelses toidusaidis, ja pean tunnistama, et siinne foorum on ikka väga kõva tegija. Kohe super-kõva tegija. Pai-pai-pai, meie pere tänab ka! :) | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |