LÄÄNE-VIRUMAA: söögikohad

Hexy
Abikokk
2008-11-04 16:26:16
Jean-Pierre:
Sai siis üle vaadatud ka see Palmse Kohvikann. Ausalt öeldes oma raha eest sinna küll rohkem ei lähe. Kui hind oleks poole väiksem olnud siis ei viriseks teenenduse ja toidu maitse üle. Aga seda hinda see küll väärt ei ole. Muidugi punkti "I"-le pani dessert! Sai võtta pannkoogid kirsimoosi ja jäätisega. Kõik super aga... ei tea kust kohast nad neid "plastmassijuppe" (ei mäleta seda peent nime nendele magusatele värvllistele jublakatele, mida tortide peale pannakse) leidsid ja paksult pannkoogid nendega üle valasid!
mulle ka see koht ei meeldinud just teeninduse poolest. ma ei taha meenutama hakata mis kõik seal mulle vastu hakkas, aga kahju kui teenindajad tasemel ei ole. menüüd sirvides ei olnud nagu midagi minu maitsele (mulle meeldib proovida uusi toite). tagatipuks öeldi meile peale pikka ootamist, et söögiga läheb veel 2 TUNDI. siis meile aitas ja läksime ära.

Hexy asjatab

Pisimammu
Kokaõpilane
2009-02-26 21:13:36
Väga ilus restoran asub veel Sagadi mõisasa hotellis. Seal on ka väga mõnus söömas käia. Lahti on see igal aasta-ajal. Võib julgelt külastada.
Silx
Abikokk
2009-06-05 11:00:20
Altja kõrtsus saab muide ühte parimat kama magustoitu. :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-23 17:17:29
Juminda poolsaarel, Kolga-Aablas tegutseb sel suvel kodurestoran MerMer. Kas on keegi ehk seal juba käinud? Ise oleme lähiajal minemas - laud juba broneeritud - eks me siis pärast muljeta.
Silx:
Altja kõrtsus saab muide ühte parimat kama magustoitu. :)
Altjale tahaks ka minna. Mul on seal alati väga tore olnud ja 2005 suvel oli just perega seal olles see hetk, kus leidsin, et tegelikult võiks ikka täitsa Edinburghist Eestisse tagasi kolida :) Kas see Palmse kohvikann tegutseb veel?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2009-09-22 13:07:44
Käidud Mezzos. Võtsin parti, nagu mul alati kalduvus on ja pean ütlema, et ei kahetse. Nii mitmekesiselt garneeritud parti pole varem saanudki, läätsesalatiga ja mitme muu lisandiga. Üks tükk suvikõrvitsat oli küll pisut liiga kõrbenud. Lauakaaslased tellisid seafilee (kuigi ma arvasin, et see pole kõige parem mõte) ja vähemalt üks neist nurises selle üle päris kõvasti. Olevat olnud puine. Teise väitel polnud viga midagi. Võta siis kinni. Menüüd vaadates tundus, et siiski on koht spetsialiseerunud rohkem kalaroogadele. Toidukogus on selle hinnatasemega restorani jaoks muide üllatavalt suur. Õnneks jätsime eelroad tellimata, muidu oleks mahutamisega probleem tekkinud. Õhkkond oli väga meeldiv, kõigile kaaslastele meeldis eriti lagi. Teenindus oli meeldiv, tagasihoidlik, kuid piisavalt professionaalne. Menüü oli korralike kaante vahel ja ilma kirjavigadeta, ei mõista, mis selles õudset pidi olema? Minu isiklikud plusspunktid selle eest, et rose vein oli klaasikaupa saadaval (jah, küll ainult ühte sorti, aga hea seegi) ja veevalik oli kvaliteetne. Turuplatzist kõndisin mööda ja uurisin menüüd. Hinnad rabasid. Need peaks Rakvere taset arvestades ikka vähe madalamad olema, sobisid pigem Tallinna kesklinna turistilõksule. Pole ju seal tegu valge linaga restoraniga. Villa Theresa restoran jäi katsetamata, kui välja arvata seal ööbimise tõttu manustatud hommikusöök (väga standardne, aga millegi üle nuriseda ka põhjust ei ole). Hämmastust tekitab jätkuvalt, et pea üheski kallimas hotellis, kus ma ööbinud olen, ei õnnestu saada hommikusöögi juurde apelsinimahla. Ise peaks seda kõige traditsioonilisemaks valikuks ometi, grr. Enne Tallinna naasmist läksime kohvile-koogile Pihlaka kondiitriäri kohvikusse. Kohvisoov moondus aga imekiiresti jäätisekokteilisooviks, kuna päikeselise ilmaga on nende ruumes lihtsalt rabavalt palav ja umbne. Jäätisekokteili siinjuures soovitan. Kartsin, et "troopilise" kokteili all tuuakse mulle lihtsalt jäätisega segatud pakisegumahla, aga ei, selles oli kiivi, banaan ja midagi veel ja see maitses tõeliselt värskelt. Rosolje oli ka väga hea, ei mäletagi, millal olen saanud nii korralikku rosoljet. Alles hiljuti ekleerid avastanuna proovisin sidruni- ja kakaokreemiga ekleere. Esimesel polnud vigagi, viimast ei soovitaks vaenlasele ka, vältige iga hinna eest.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tziiki
Abikokk
2009-09-22 13:35:36
Netcat:
Käidud Mezzos... Hämmastust tekitab jätkuvalt, et pea üheski kallimas hotellis, kus ma ööbinud olen, ei õnnestu saada hommikusöögi juurde apelsinimahla. Ise peaks seda kõige traditsioonilisemaks valikuks ometi, grr.
mina ööbisin natukese aja eest aqva spa hotellis...nende hommikusöök on tõeline gurmeelahing-on ka klassikaline muna ja rasvane viiner, kuid lisaks sellele ülimaitsvat putru, värskeid vahvleid, lõhe, mitut sorti heeringat, ciabattat, keedumuna, värskeid puuvilju, magustoitu, müslit, võileivamaterjali jne jne... ja mahlu oli lausa mitu-apelsini, õuna, segu... soovitan järgmine kord seal ka ööbida ;)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Netcat
Abikokk
2009-09-22 13:41:39
Noh, ühe öö hind on selle eest ka päris kenakene. Rakveres ööbimise eest ei raatsiks poole soojamaareisi raha küll maksta, putru ma võin kodus ka keeta :)

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tullia
Abikokk
2010-08-15 21:32:36
Eile olime perega läbisõidul Rakveres. Otsustasime seal teha ka kiire lõuna enne pidu, kuhu teel olime. Teele jäi Virma pubi. Lapsele tellisin kartulisalati. Peagi hakkas ta suust väikseid kalaluid välja võtma. Ei tulnud selle pealegi, et kartulisalat võiks võiks mingi kahtlase kalaga olla ja veel imepeenikesi luid sisaldada. Abikaasa võttis seafilee kartulikuubikutega. Praetud kartulikuubikute hulgas oli ka mustaks kõrbenud pekitükke ja kogu praad nõretas rasvast. Minu tellitud brokkoli-pastasalat liharibadega osutus väga kummaliseks nähtuseks - külmad spagetid jääsalati tükkidel, peal paar väikest lihariba ja keedetud brokkoliõisikut, maitseks mingi idamaine vürts. Kogu perel oli tuju rikutud. Kiirelt einelt ei oodanudki midagi erilist, aga ei mäletagi, millal me nii halba toitu saime.

Tullia jutukesed

Kairit
Abikokk
2010-10-11 12:25:18
Villa Theresa Rakveres on täitsa mõnus koht. Eelmisel aastal pidas ämm seal oma juubeli ja eile käisime seal samuti lõunatamas. Toit igati hea ja teenindus normaalne. Interjöör on hubane ja mõeeldiv, välja vaadates oleks nagu metsas, mitte linnas. Eile oli ainukeseks miinuseks see, et masu aeg-kütte pealt hoitakse kokku, seega külm nagu hundilaut.
Täpik
Abikokk
2010-10-19 18:15:58
Käidud nii Turuplazis kui Mezzos. Turuplaz rabas hinnatasemega, aga õnneks oli ka päevapakkumine. Seega pigem positiivne, mõttes nii gareeringu kui maitse poolest. Õhtusöök oli Mezzos paketis st restoran valis meie eest pliinid kalamarjaga, veisefilee ja brülee. Kõik oli maitsev. Kaaslast pisut häiris et just natuke aega tagasi oli spaas savi ja koorivaid kreeme just samasuguse merekarbi pealt määritud, kui nüüd kalamarja serveerimiseks kasutati ;). Pedantide elu ongi raske. Hommikusöögilaud oli samuti väga rikkalik ja üllatas mitme vahva roaga nt maitsestatud kodujuust, roheline salat kapparite ja parmesaniga ning nii häid ananasse sõin viimati Hispaanias. Kohe kahju oli, et teist hommikusööki veel ei saanud nautida. Kohv oli pettumus, aga mida ikka oodada seisnud kohvist. Nüüd vist hakkan mõistma, miks mõnel pool Skandinaavias ja Vahemere ääres kohv kannuga lauda saabub. Netcatile: samas oli lisaks apelsinimahlale ka greibimahla, mis on vist veel suurem haruldus.
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>