PAVLOVA TORT (e. beseetort)

Marju
Abikokk
2008-10-10 16:58:24
Mulle tundus suvine maasikate ja laimiga Pavlova täiesti perfektne. Aga ma tahaksin nüüd veel teha, kusjuures ma ei tahaks ju sugugi kehvemat... Mis võiks Pavlova peal sama täiuslik jääda? Pean silmas siis mingit puuvilja vms lisaks beseele ja vahukoore-kohupiimakreemile.
Nipitiri
Abikokk
2008-10-10 17:25:57
Marju:
Mulle tundus suvine maasikate ja laimiga Pavlova täiesti perfektne. Aga ma tahaksin nüüd veel teha, kusjuures ma ei tahaks ju sugugi kehvemat... Mis võiks Pavlova peal sama täiuslik jääda? Pean silmas siis mingit puuvilja vms lisaks beseele ja vahukoore-kohupiimakreemile.
Mulle meeldisid granaatõunaseemned väga. Pakun, et mingi versioon astelpajust võiks ka magusaga hästi sobida, ilus samuti?
Merilin
Abikokk
2008-10-10 18:23:02
Nipitiri:
Marju:
Mulle meeldisid granaatõunaseemned väga. Pakun, et mingi versioon astelpajust võiks ka magusaga hästi sobida, ilus samuti?
Kiivid sobivad ka väga hästi :)

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Marju
Abikokk
2008-10-10 18:34:38
Thredahlia:
Nipitiri:
Marju:
Kiivid sobivad ka väga hästi :)
Aitäh vastamast! Kiivide suhtes oli väike kahtlus olemas (vist et neil on maasikaga sarnane maitse?). Ja granaatõuna seemned tunduvad iseenesest ka täitsa lahedad.
Kodukanake
Abikokk
2008-11-11 15:47:32
Ma ei ole veel kunagi Pavlovat teinud, aga selle teema pildid ja jutud on nii isuäratavad, et peab proovima. Aga sellega seoses ka üks küsimus. Paljud on siin teemas kiitnud, et eriti maitsev on Nigella Lawsoni pavlova järgmisel hommikul. Siit siis ka küsimus, et millal on mõistlik vahukoor peale panna? Kas nt eelmine õhtu v sama päeva hommikul? Ülidselt minu kogemused vahukooretortidega on need, et ikka otse enne serveerimist tuleb vahukoor peale panna. Kuidas selle Pavlovaga siis on?
Kardemon
Abikokk
2008-11-11 17:43:47
ma ei tea kuidas õige on.. aga ma olen pannud vahukoore peale vahetult enne serveerimist. nädalavahetusel tegin Pavlovat.. siis sai hommikul vahukoor peale ja järgmisel hommikul oli samuti hea. külmkappi ma seda kooki pole enam julgenud panna.. ükskord hakkas nagu sulama.. ehk siis jutu mõte -. minuarust suurt vahet polegi :)

http://kardemon.blogspot.com

Enely100
Abikokk
2008-11-11 18:21:14
ma panin vahukoore peale siis, kui tort oli jahtunud..ja meeldis järgmine hommik just seepärast, et vahukoor ja tordi sisu olid nats segunenud, samas ääred ikka krõbedad..mmõnus..
Kodukanake
Abikokk
2008-11-14 14:39:05
Sain nüüd tehtud. Panin vahukoore peale otse enne söömist, sest varem lihtsalt ei jõudnud. Rahvas kiitis ja hommikul olevat viimase tüki pärast lausa kisma tulnud. Pildid said kahjuks kapitaalselt ülevalgustatud ja neid näitata ei kõlba. aga ega see mu viimaseks katsetuseks küll ei jää :)
Dee
Abikokk
2008-12-01 00:43:23
Ämm tuli täna külla ja tahtsin end näidata parimast küljest. :P Nii et loosi läks siis järjekordne Pavlova... Mu lemmikretseptiks on saanud Nigella Lawson'i oma, ainult temperatuurid on 160/130 Peale vahukoor ja kompotikirsid, aga ootan juba pikisilmi suve ja maasikaid. Seekord läks tegu veidi nihu, nimelt seadsin temperatuuri algul valesti ja tulemuseks olid pragunenud ääred. Seest jäi besee õnneks parajalt nätske. Tort tuli väikesest äpardusest hoolimata väga maitsev ja üks tükk jäeti isegi foto jaoks järgi...
Riinyke
Kokaõpilane
2008-12-01 22:15:58
Tahaks ka tükikest :)

Keegi pole patrioot tühja kõhuga.

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 >>