Tiina Abikokk 2013-02-26 00:40:48 |
kadri-a:
Pakun, et kui seest liiga nätske jäi, oli liiga vähe aega ahjus. Mina enamasti küpsetan beseepõhju vähemalt tund aega kauem, kui ette nähtud :) Pille:
Tegin ära, väikesed pavlovad, panin 1 ml 30% äädikat ja segasin sidrunimahlaga. Väljast jäid lumivalged ja krõbedad, seest aga nätsked, liigagi, jäid hamba külge kinni ja paberi küljes olid ka kõvasti :/ Kas peabki olema nii nätske, või oli asi ikka sidrunimahlas/äädikas? kadri-a:
Kadri, siis jäta pigem ära või lisa sörts sidrunimahla.Tere! Kiire küsimus. Näen kõikides retseptides veiniäädikat, aga mul juba munavalged eraldatud ja olemas vaid söögiäädikas, 30%! kas on võimalik ka seda kuidagi kasutada? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
kadri-a Kokaõpilane 2013-02-26 13:50:41 |
Tiina:
Olgu, proovin uuesti:) aga kui võtan mingi suure pavlova retsepti, aga tahan teha väikesed koogikesed, siis kuidas peaksin sättima küpsetusaega? kadri-a:
Pakun, et kui seest liiga nätske jäi, oli liiga vähe aega ahjus. Mina enamasti küpsetan beseepõhju vähemalt tund aega kauem, kui ette nähtud :)Pille:
Tegin ära, väikesed pavlovad, panin 1 ml 30% äädikat ja segasin sidrunimahlaga. Väljast jäid lumivalged ja krõbedad, seest aga nätsked, liigagi, jäid hamba külge kinni ja paberi küljes olid ka kõvasti :/ Kas peabki olema nii nätske, või oli asi ikka sidrunimahlas/äädikas? kadri-a:
Kadri, siis jäta pigem ära või lisa sörts sidrunimahla.Tere! Kiire küsimus. Näen kõikides retseptides veiniäädikat, aga mul juba munavalged eraldatud ja olemas vaid söögiäädikas, 30%! kas on võimalik ka seda kuidagi kasutada? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-02-26 19:50:07 |
kadri-a:
Kadri-A, mina olen edukalt seda retsepti kasutanud.
Aga kui võtan mingi suure pavlova retsepti, aga tahan teha väikesed koogikesed, siis kuidas peaksin sättima küpsetusaega? |
|
Sasha Abikokk 2013-03-03 15:06:43 |
NB ma olen ka söögiäädikat kasutanud - õiges proportsioonis muidugi. Sobis küll. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-03-14 23:22:07 |
Lappan siin hetkel Adrian & Michael Danieli raamatut "The Gate Vegetarian Cookbook: Where Asia meets the Mediterranean" (The Gate on nende Londoni restoran) ja seal on selline vahva Pavlova-retsept. Ei hakka retseptikogusse eraldi retsepti lisama, aga idee panen siia foorumisse kirja. 4 munavalgest tehtud Pavlova hulka (4 munavalget, 240 g suhkur, 1 tl veiniäädikat) on lisatud 3 sl värskeid leedriõisi, seda siis besee enda sisse. Peale küpsetamist on kaetud vahukoore-mascarpone seguga ja kaunistatud suvemarjade ja mündioksaga. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-01-11 22:05:34 |
Tegin ämmale sünnipäevaks. Minu tavaline retsept, aga vaid 6 munavalgega. Kreemiks oli vahukoor + mascarpone, peal vaarikad ja aneemilised granaatõunaseemned: JUBE maitsev oli! :) | |
Kärt Abikokk 2014-03-07 01:51:17 |
Palun abi! Tahtsin teha homsetele külalistele suurt pavlovat, tegin Pille retsepti järgi aga ilmselt vahustasin munavalged üle. Tulemusena vajus kook sisse ja hakkas lekkima. Kas ma saan seda õnnetust kuidagi mingit muudmoodi magusas ampsus/koogis ära kasutada või pean lihtsalt ära viskama? Tundub sees üsna pehme olevat... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-07 12:17:27 |
Kärt:
:(
Teha midagi Eton Messi ainetel?
Palun abi! Tahtsin teha homsetele külalistele suurt pavlovat, tegin Pille retsepti järgi aga ilmselt vahustasin munavalged üle. Tulemusena vajus kook sisse ja hakkas lekkima. Kas ma saan seda õnnetust kuidagi mingit muudmoodi magusas ampsus/koogis ära kasutada või pean lihtsalt ära viskama? Tundub sees üsna pehme olevat... |
|
Merle Abikokk 2014-03-13 18:40:24 |
Suure Pavlova-fännina olen ladunud kokku ka mõned Pavlova-püramiidid: Šokolaadivahu, vaarikakreemi ja laimivõidega: "> ja viimati "> | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-09-27 20:51:45 |
Tõstan Liizukese küsimuse siia:
Liizuke:
(27.9.2014)
Liizuke, et saaks vastata, oleks vaja esmalt teada, mis retsepti järgi tegid. Ma pole ise varem tuhksuhkruga teinud, seepärast uuringi, et mis retsept aluseks oli.
Nimelt proovisin siis ka esimest korda teha Pavlova kooki. Kõik tegin retsepti järgi ja lisasin nii äädikat(lahjendasin tavalist äädikat umbes 5%-ni) ja maisitärklist ja tuhksuhkrut. Ahi oli terve aeg pöördõhul ja umbes 120 kraadi peal algusest peale. Küpsetasin põhja 1 tund ja 15 minutit. Kui ahju kinni panin ja ukse umbes 3 cm lahti jätsin ööseks, et jahtuda saaks, siis oli kook täiesti ilusa välimusega, natuke mõrasid oli sisse tulnud. Hommikul siis ahjuust avades, valdas mind üllatus, nimelt kook oli veidi kokku vajunud ja kõik koorik oli ümber katki ja külgedelt palju maha kukkunud. Pilti ei oska siia kahjuks panna, aga ma ei tea mis valesti võis minna, et teinekord saaks parandada. Munavalget vahustasin kokku umbes 15 minutit, vaht oli ilus kohev ja paks ning läikiv. Tänades |
|
<< < 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 > >> |