Pille Nami-Nami peakokk 2015-11-21 15:23:27 |
Dee, aga palun: Serveerimiseks: 3 dl vahustatud 35% rõõska koort 10 granadilli viljaliha Kuumuta ahi 170ºC. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga ja joonista paberile 23 cm rõngas. Klopi munavalged näpuotsatäie soolaga üsna tugevaks vahuks. Lisa suhkur (umbes kolmes jaos) ning vahusta, kuni saad tugeva läikiva vahu. Puista peale maisitärklis, äädikas ja vanill ning sega ettevaatlikult läbi. Kalla munavalgevaht küpsetuspaberile joonistatud rõnga keskele ning silu pealt ning külgedelt ühtlaseks. Pane ahju ning KOHE alanda ahju kuumust 140ºC. Küpseta 1 tund. Keera tuli kinni, jäta ahjuuks irvakile ning lase Pavloval ahjus jahtuda. Kummuta Pavlova suurele siledapõhjalisele taldrikule (st keera pavlova ringi). Kata vahukoorega ning kaunista granadillidest uuristatud sisuga. Retsept on mugandatud Nigella Lawsoni raamatust "How to Eat" (1998). Temperatuure on veidi muudetud (algselt 180/150 ning 1,5 tundi). |
|
Dee Abikokk 2015-12-13 19:10:39 |
Aitäh, Pille! :) |
|
Hexy Abikokk 2016-02-13 21:23:06 |
Tegin Pavlova selle retsepti järgi. Imehea sai. |
|
ilona Kokaõpilane 2016-07-01 21:12:20 |
Tere, olen siin uueke. Olen juba mitu aastat Pavlovat teinud, aga mure algas eelmine aasta. Vahustan ja teen õik õieti, ahju läheb imeilusana. Ilus tugev läikiv vaht, ei kuku kausist välja :) Siis kerkib ahjus ja siis mingi hetk vuss ja vajub alla. Täna siis mässasin uuesti. Ostsin ahjutermomeetri, no et sai kindel oleks. Kas see vahu alla langemine võib sõltuda ka temperatuuri kõikumisest?
|
|
<< < 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 > |