Nessy Kokaõpilane 2011-04-02 23:07:11 |
Proovisin Nami-Namist rabarberi martsipanikooki ja kook oli ülihea, aga pildi laadimisega foorumisse jään hätta. Ei ole sellele veel pihta saanud. | |
Jaanikaant Abikokk 2011-04-13 09:53:44 |
Pole küll päris plaadikook, aga muidu väga maitsev mustsõstrakook täisterapõhjal. | |
Karima Abikokk 2011-04-20 17:31:54 |
mina olen täielikult söltuvuses perenaine.ee saadud kuningannakoogist suvemarjadega. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-20 17:50:40 |
Karima:
Jutt siis sellest retseptist. Vahemärkusena olgu öeldud,et kui 100 rooga naiskond põhjamaade retseptidest idee said, siis kuningannakoogiks kutsutakse sealmail vaid kooke, mis sisaldavad mustikaid JA vaarikaid. Mustika-vaarikamoos on siis kuningannamoos jne. Kui muud marjad võtta, siis pole see kuninganna-prefiks eriti õigustatud, võiks lihtsalt marjakook nimeks olla ;)
Kohe algab rabarbrihooaeg - soovitan Sul seda munavaba hapupiima-rabarbrikooki proovida. Imehea.
mina olen täielikult söltuvuses perenaine.ee saadud kuningannakoogist suvemarjadega. |
|
Tupolev Kokaõpilane 2011-05-26 18:15:27 |
Kas keegi on Brita kooki ka plaadisuurusena teinud? No kohe ikka suure ahjuplaadi suurusena ja no ütleme kolmekordsena. Huvitab, et kas on võimalik seda kooki tervena küpsetuspaberi pealt kätte ka saada ja siis veel õigesse kohta ka tõsta? Poole plaadi suurune kook on ikka väiksele seltskonnale, tahaks sellist, millest kaks tosinat inimest söönuks saaks. | |
Tziiki Abikokk 2011-05-26 22:03:05 |
Tupolev:
mina soovitaksin küpsetada sellisel juhul osadena ja siis suurele alusele kõrvuti panna ja kaunistades vahukoore ja marjadega jääbki mulje ühest suurest koogist.
Mina tegin plaadil ja isegi pooleks lõigates oli tõstmine üsna keeruline Kas keegi on Brita kooki ka plaadisuurusena teinud? No kohe ikka suure ahjuplaadi suurusena ja no ütleme kolmekordsena. Huvitab, et kas on võimalik seda kooki tervena küpsetuspaberi pealt kätte ka saada ja siis veel õigesse kohta ka tõsta? Poole plaadi suurune kook on ikka väiksele seltskonnale, tahaks sellist, millest kaks tosinat inimest söönuks saaks. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Köögikatake Abikokk 2011-05-27 19:10:03 |
Tupolev:
mina teengi plaadisuurusena, väiksemast tuleb puudu :) Määrin enne küpsetuspaberi võiga, siis pole probleemi kook ilusti kätte saada ja teise peale tõstmiseks kasutan ühes käes laia pannilabidat, teises käes näiteks lahtikäiva koogivormi põhja, et toekam oleks. Siiani on tõstmine alati õnnestunud.
Kas keegi on Brita kooki ka plaadisuurusena teinud? No kohe ikka suure ahjuplaadi suurusena ja no ütleme kolmekordsena. Huvitab, et kas on võimalik seda kooki tervena küpsetuspaberi pealt kätte ka saada ja siis veel õigesse kohta ka tõsta? Poole plaadi suurune kook on ikka väiksele seltskonnale, tahaks sellist, millest kaks tosinat inimest söönuks saaks. |
|
Anu Abikokk 2011-05-28 09:26:52 |
Kolmekordsena pole, aga kahekordsena küll. Raske on tõsta... Me saime neljakesi kuidagi tõstetud. :) Ise teeks nii suurele rahvahulgale lihtsalt nt kaks ümmargust Britat. | |
Jaanikaant Abikokk 2011-08-29 13:57:01 |
Ütlemata mõnus kohupiima- plaadikook | |
Spiidi Abikokk 2011-09-12 15:01:40 |
Pille:
Ma olen viimase nädala jooksul teinud seda ploomikooki kolm korda :) Kook on hea niisama, koos piimaga aga eriti hea, kui iga ploomi alla tükk martsimapi pista. Ja veel eriti hea, kui iirise-kasmega üle kallata.
Mul on kolm plaadikoogiretsepti, mis pidevalt ringluses: ploomikook ja õuna- või rabarbrikook (need on üsna sarnased, sellised biskviidilaadsed). Ja siis muidugi vana hea kohupiima-plaadikook. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |