Postitusi: 17
Tiitel: Kokaõpilane
2011-11-01 15:59:39 |
Karnivoor:
Teeks ehk kah, aga ma kinkisin oma köögikombaini ära. Oli selline saja vidinaga jurakas, mida ma ilmaski kapist välja ei viitsinud välja võtta ja ei tundnud puudust ka. Nüüd, kus enam pole, tunnen :)Ma teen üldse Napoleoni koogi tainast köögikombainis, küll kahes osas kuna kogu jahukogus ei mahuks muidu. Works every time! :) |
2011-11-01 15:56:59 |
Karolin:
Kreemine ja mõnus küll, aga maitse? Ricotta muide oskab vägagi kreemine olla - sega ricottakreem suhkruga ja mekib peaaegu nagu vahukoor.Eva:
Minu arust see Farmi köögitoorjuust küll muutunud pole - või ei ole ma lihtsalt sellest aru saanud. Vist kaks nädalat tagasi tegin sellest Manhattani toorjuustukooki ja natuke enne seda kasutasin seda Tiramisu tegemisel.. Minu arust oli kõik samasugune, juustukook jäi konsistentsilt ikka sama kreemine ja mõnus, nagu alati on olnud ja teisedki on sellega siiamaani hästi õnnestunud.. :)Tupolev:
Mina loobusin Farmi toorjuustust juba mõned kuud pärast seda kui see oli turule tulnud. Minu meelest oli koostis muutunud (see põhineb minu subjektiivsel arvamusel). Igatahes toorjuustukoogid ei õnnestunud selle tootega enam nii hästi ja sai Philadelphiale tagasi mindud.Kas teile ei tundu, et Farmi Köögi toorjuustu koostis on viimasel ajal muutunud? Ma hiljuti kasutasin tordikreemis ja no ei olnud peaaegu mingit mekki. Meenutas pigem võikreemi. Ja samas toodavad nad hoolega vadakujooke. http://www.farmi.ee/tooted/vadakujoogid . Maag ricottat ei müü, aga ricottat saadaksegi ju vadaku kuumutamisel ehk pastöriseerimisel, mille tulemusel saadakse see valgu- ja peaaegu rasvavaba vedelik, mis meile moosiga maitsestatud kujul maha müüakse. Kuhu nad panevad selle ricotta siis? Tundub, et toorjuustu sisse. Ricotta on ju selline üsna ilma maitseta asi ja toorjuust oli ka ilma maitseta. Tundub, et odavamaks on see toorjuust ka läinud, aga ricotta ongi kõige odavam kohupiima meenutava kontsistentsiga piimatoode. Kas keegi on veel proovinud viimasel ajal Farmi Köögi toorjuustust midagi teha? Kas teie meelest on ka midagi muutunud? |
2011-11-01 10:33:24 |
Kas teile ei tundu, et Farmi Köögi toorjuustu koostis on viimasel ajal muutunud? Ma hiljuti kasutasin tordikreemis ja no ei olnud peaaegu mingit mekki. Meenutas pigem võikreemi. Ja samas toodavad nad hoolega vadakujooke. http://www.farmi.ee/tooted/vadakujoogid . Maag ricottat ei müü, aga ricottat saadaksegi ju vadaku kuumutamisel ehk pastöriseerimisel, mille tulemusel saadakse see valgu- ja peaaegu rasvavaba vedelik, mis meile moosiga maitsestatud kujul maha müüakse. Kuhu nad panevad selle ricotta siis? Tundub, et toorjuustu sisse. Ricotta on ju selline üsna ilma maitseta asi ja toorjuust oli ka ilma maitseta. Tundub, et odavamaks on see toorjuust ka läinud, aga ricotta ongi kõige odavam kohupiima meenutava kontsistentsiga piimatoode. Kas keegi on veel proovinud viimasel ajal Farmi Köögi toorjuustust midagi teha? Kas teie meelest on ka midagi muutunud? |
2011-11-01 10:07:44 |
Ühes eelnevas postituses mainisin, et tegin Vene köögi kokaraamatu võiriivimise nippi kasutades uue taigna. See vedeles mul kuskil nädal aega külmikus, enne kui viitsisin ära küpsetada. Ja peab ütlema, et palju paremad põhjad tulid. Ma ei viitsinud neid nii väga imeõhukeseks rullida, aga ikka olid palju paremad kui eelmine kord. Retsept ise oli muidu nami-nami oma, erinevuseks ainult või ühtlasem jaotus kui hakkimise korral, palju pikem seismisaeg ja tegelikult suuremalt jaolt ka teine jahu. Võta siis kinni, milles asi. Kas põhjad kokku ka tõmbasid, seda ei tea - ei lõiganud enne küpsetamist mõõtu. |
2011-10-20 13:14:14 |
Aire1:
Mulle meeldib väga see tort. Pretensioonitu, aga ilus ja korrektne. Mis seal peal see kollane on? Kuidas see rullikeeramine tehniliselt käib?Hommseks ämma sünnipäevaks tehtud lihtne tort. http://static3.nagi.ee/i/p/660/74/16518745511137_s.jpg |