Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-29 16:42:16 |
Pille:
Ise küsin, ise vastan. Ütleme nii, et õueterrassi menüü ei ole võrreldes eelmise aastaga muutunud. Sama puitalusel sinise servaga papptaldrik, sama ülemaitsestatud kartulilisand jne. Vaade muidugi endiselt ilus ja iseenesest seal istuda mõnus. Rahvast ka jätkus. Teenindaja oli meil täna väga meeldiv, kiire ja sõbralik, selline heledate pikkade juuste ja prillidega tütarlaps sattus meile.
Magusat ei hakanud proovimagi - majakook kohupiimaga, pakijäätis ja itaalia juustuvalik on kõik, mis väljas pakkuda on.
Aga edaspidi vist sööme enne kõhu kodus täis ja siis jalutame sinna niisama istuma ja klaasikest nautima :)
(Kodust 20 minutit rahulikult jalutada, edasi-tagasi ca 5000 sammu :) )
Kes teab, äkki tänavu läheb õnneks? Pole sel hooajal ise sinna veel jõudnud, ei tea kommenteerida. |
|
Profa Abikokk 2008-06-30 01:53:17 |
Ilus koht, stiilne ehitis, suurepärana vaade. Tellida soovitan sealt õlut, seda ei anna kihva keerata, kuna seda nad ei tee ise. Ülejäänud asjad jätavad soovida. Aga vahest siiski satub sinna, kuna samasse kanti jääb üks minu lemmikkauplusi - Viimsi lihapood. Aga nojah, ma ei suuda mõista, miks väliterrassile ei saa tellida kogu menüüd - kauge käia või mis? Ja mida teevad restoranis papptaldrikud? Igal asjal on ikka kuskil piir ja söögikoht mis nimetab ennast restoraniks ja selliselt süüa serveerib on minu jaoks selle piiri ületanud. Aga et jutt liiga mürgine ei tunduks - soovitan seal kohvitada või palavaga õlut libistada. | |
Vernanda Abikokk 2008-08-22 20:26:52 |
mind hämmas seal kunagi ühe suitsulesta hind. ja see, et menüüs oli ka känguruliha, mida me ei proovinud küll. aga muidu erilist muljet ei mäleta... | |
Kirsike Abikokk 2009-08-03 12:14:43 |
Muutunud ei olnud midagi. Läksime külalistega sinna teades, et söök ei ole midagi erilist, aga vaade ilus. Aga no üllatuse sain siiski, sest ma ei osanud arvata, et see toit nii kehv on :O Sellist üleküpsetatud ja sitket liha ei julge ma isegi oma kodus perele pakkuda, sealt saad seda päris kalli raha eest. Suupistevaagen oli allapoole igasugust arvestust, kanatiivad peaaegu kõrbema läinud, kanavardad üleküpsenud. Juustupallid jahutaignased seest ehk täitsa toored alles. Kala oli enam vähem olnud, aga ka ei midagi erilist. Ainult arve oli korralikult suur :O | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-12 14:05:24 |
Mmm. Lugesin Tallinna Toidumessi järelkajasid ja silma jäi, et Paadi peakokaks on nüüd Veiko Ruukel (endile EPLi köögilugude toimetaja ja Karl Friedrichi peakokk - vt nt intervjuud temaga siit). Huvitav, millal Paat uue peakoka sai, st kas nt Kirsikese ja meie suvised muljed on pärit Ruukeli "valitsemisajast" või olid need enne tema aega? TÄIENDUS: Veebilehel on peakokaks ikka keegi Peep Rohumägi hoopis ja mitte Veiko Ruukel? TÄIENDUS 2: Restoranid Karl Friedrich, Balthasar, Paat ja Postipoiss kuuluvad kõik A&G Toitlustuse AS-le, nii et Ruukel võib ju Paadiga seotud olla küll.. | |
Elis Abikokk 2010-09-11 23:01:11 |
Käisime suve keskel Paadis nii, et polnud eelnevalt siinseid kommentaare KAHJUKS lugenud. Elamusi nii positiivseid kui negatiivseid. Positiivne oli muidugi eelpool mainitud vaade ja väga vahva, sõbralik ning aktiivne teenindaja. Sellega kahjuks asi ka piirdus. Sõime kõik grillitud kala (erinevaid) ja nii maitsetut toitu pole ma kunagi varem saanud. Leib oli ka kõva ja või oli nendes väikestes suletud pakendites nagu hotellide hommikulaual??!! Mulle ei meeldi kunagi ettekandjale toidu üle nuriseda, aga seekord ei suutnud ma kuidagi küsimusele "Kuidas maitses?" midagi ilusat vastata. Poetasin mokaotsast midagi "noh jah" taolist ja tühistasin magustoidu. See vaade ja vahva teenindaja kahjuks aga negatiivset toiduelamust üle ei trumpa ja tagasi ei kisu mind sinna mitte mingi väega. | |
Kerstin Kokaõpilane 2010-09-12 19:14:51 |
Huvitav, kas mul on midagi viga või .... mina küll vaimustusin sellest kohast ja toidul ei olnud küll midagi viga ja minu arust on see pigem odav koht!!!!! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-13 08:16:13 |
Ma pole sel suvel sinna jõudnudki. Käin küll laupäeviti üsna regulaarselt kõrvalplatsil Viimsi taluturul kaupa soetamas... Kerstin - ju oli Sul hea päev ja kokal hea tuju :) | |
<< < 1 | 2 > |