Proua Simpson Abikokk 2008-05-12 12:09:10 |
Olen mõnda aega Eestist ära olnud ja seetõttu täiesti maalt ja hobusega. Kas keegi valgustaks mind, mis ja kus on Piprapood ja Nop-Pood? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-12 12:18:34 |
Proua Simpson:
Kus Sa pikalt ära olid? Mina naasesin 2006. oktoobris Eestisse - enne seda elasin 7 aastat Šotimaa kaunis pealinnas :)
Aga Piprapood on Tallinnas Stockmanni kõrval (Liivalaia tänava poole), Nop-poel on lausa omaette teema Nami-nami foorumis.
Olen mõnda aega Eestist ära olnud ja seetõttu täiesti maalt ja hobusega. Kas keegi valgustaks mind, mis ja kus on Piprapood ja Nop-Pood? |
|
Proua Simpson Abikokk 2008-05-12 12:40:05 |
Pille:
Aitäh! Lähen mingi hetk siis uurimisretkele. Sai mitmeid aastaid Saksamaal elatud ja nüüd on alles mõned kuud siin oldud. Õpin uuesti istuma ja astuma ja pole mitmesse kohta veel üldse jõudnud. Näiteks pole veel leidnud kohta, kus müüdaks robustat. Kas keegi teab? Proua Simpson:
Kus Sa pikalt ära olid? Mina naasesin 2006. oktoobris Eestisse - enne seda elasin 7 aastat Šotimaa kaunis pealinnas :)
Aga Piprapood on Tallinnas Stockmanni kõrval (Liivalaia tänava poole), Nop-poel on lausa omaette teema Nami-nami foorumis.Olen mõnda aega Eestist ära olnud ja seetõttu täiesti maalt ja hobusega. Kas keegi valgustaks mind, mis ja kus on Piprapood ja Nop-Pood? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-12 12:42:01 |
Proua Simpson:
Kohvi? Stockmannis kindlasti mitte. Otsisin me vietnami õhtu jaoks (endine Prantsuse asumaa, pigem robusta-joojad), aga Stockmannis väitis müüja mulle, et kõik nende mustmiljon kohvi on arabica omad :(
näiteks pole veel leidnud kohta, kus müüdaks robustat. Kas keegi teab? |
|
Proua Simpson Abikokk 2008-05-12 12:51:11 |
Pille:
Kahju. Mu lootus oli, et ehk seal on. Viimati tõin omale Saksamaalt ühe robusta-espresso kaasa. Eks otsin siis mujalt edasi. Võibolla annab mõnele kohvipoele auk pähe rääkida, et nad telliks Proua Simpson:
Kohvi? Stockmannis kindlasti mitte. Otsisin me vietnami õhtu jaoks (endine Prantsuse asumaa, pigem robusta-joojad), aga Stockmannis väitis müüja mulle, et kõik nende mustmiljon kohvi on arabica omad :(näiteks pole veel leidnud kohta, kus müüdaks robustat. Kas keegi teab? |
|
Nämmu Abikokk 2008-06-14 19:06:56 |
peamiselt saab käidud Jaamamõisa selveris Tartus. Lihtsalt asukoht on sobiv aga vaik tegelikult kehvake. Viimasel ajal käin laiendatud Kivilinna konsumis, hea valiku pärast. Meeldib aga Rimi. Kahju et Tartus vaid 1 on. Ja teinekord leiab Maxima XX ka huvitavaid tooteid. Kui vaja ainult lihtsamaid asju nagu piima, leiba, juustu, vorsti siis võib ka säästumarketis käia, soodsam. Aegajalt külastan turuhoonet ja Looduspere. Kahju sellest, et Ökosahvrit enam Tartus pole. Kaie |
|
Kika Abikokk 2008-06-14 19:27:39 |
kodule on kõige lähemal Soo tänava rimi. aga see pood pole just kõige parem. piima ja leiba saab, kuid midagi rohkemat on sealt küll mõttetu otsida. viimasel ajal käin palju ka balta turul- maasikaid, tomatit, kirsse ja muud värsket kraami ostmas. lemmik toidupood on aga stockmann. | |
Katja Abikokk 2008-06-18 15:43:40 |
mina elan täitsa maapõues ja kodupoeks on kohalik Konsum. esmatarbekaup ja hädavajalikud toiduained sealt.. mõnusat põskepistmist leiab alatasa ämma keldrist - tema sellise viitsimisega naine, et isegi murakaid käib korjamas kuigi need marjad kasvavad üksteisest väga eemal ja soisel alal.. ämma soolakurgid ja hapukapsad on super.. kui vahest pisut erilisemat tarvis on, kiikan Viljandi turu juures asuvasse esoteerika poodi, kus öko-toitu müüakse.. üldiselt ikka konsum-selver-maxima.. vahest nurun sõpradelt reisilt maitseaineid :) | |
JM Abikokk 2008-06-18 15:53:10 |
Katrin:
Tüdrukute pood Lihaga on selline paha asi, et poeliha on steroide ja antibiootikume täis aga turuliha kvaliteet on mõnikord kaheldav, ei julge alati osta. Maardu turul pole veel käinud aga kindlsti lähen vaatan, kas seal tõesti on lihavalik hea. Õnneks söön liha vähem kui keskmine inimene. An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Liiz17 Abikokk 2008-07-16 17:13:26 |
Mina käin Mustikakeskuse Prismas või siis sõpruse Hüperrimis, kuna kõige lähemal. ( kui tegelt aus olla, siis mul on jalutamise tee kaugusel ka Säästumarket, Maxima ja selver) :D | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |