Kuidas ja millal avastasite Nami-nami?

Foodlover
Kokaõpilane
2008-12-14 16:38:41
Üsna ammu avastasin.. aga ei mäleta, kuidas.. ju mingit retsepti otsides :)
Kishkam
Kokaõpilane
2009-01-16 00:40:53
1) Leidsin nami-nami netis surfates läbi ingliskeelse blogi. Otsisin põnevaid retsepte. :) 2) Blogi ja retseptikogu olen uurinud juba mitu aastat, kuid sõna võtnud varem ei ole. Tegelikult ongi see mu esimene postitus siin, nii et olen päris uus foorumis.
Rukkilill
Kokaõpilane
2009-01-17 16:01:43
Tere Nami - Nami pere! Teadsin teist juba ammu ja käisin siin ikka piilumas , aga tänu toidutare uuendustele, otsustasin nüüd ka ära registreerida. Sealne foorum kisub teismeliste lobanurgaks ja toidutegemised teisejärguliseks. Olete vahvad ja igati asjalikud. Jõudu tegijatele edaspidiseks !
Sinner
Kokaõpilane
2009-01-18 18:38:07
Sõbranna soovitas ja siia ma jäingi.
Mantragirl
Kokaõpilane
2009-01-19 11:37:59
Nami-namist sain teada ühe teatud üliõpilasorganisatsiooni listi kaudu ;) Profiil näitab, et registreerusin liikmeks 2008. a. märtsis, mäletan, et tegin seda vist esimese lugejakampaania peale ja kribasin kähku oma 10 postitust täis... aga tegelikult olin vist juba varem käinud foorumit lugemas ja ka retseptiotsingut kasutasin varem. Meie peres igatahes kasutatakse palju just retseptiotsingut... eriti siis kui poodi ei viitsi minna ja kodus olevatest asjadest tahaks midagi kokku keerata. Parim näide oli see kui elukaaslane ükskord kavala näoga mulle õhtusöögiks mingit kanarooga serveeris ja siis mõne aja pärast ääri-veeri uuris, et "noh, kuidas on?" ja "arva ära mis seal sees on?". Selline mõnus magushapu-poolne kanakaste oli riisiga... ei osanud midagi arvata, et mis seda maitset teeb. Ja siis ta särava näoga teatas, et see on banaanikana! Ma olin muidugi skeptiline ja üllatunud, aga mis seal parata, roog oli väga maitsev :D See oli üks tema esimesi kokanduslikke katsetusi üldse ja kui ma siis uurisin, et kust ta selle peale tuli, siis oligi vastuseks, et "noh, meil oli kodus kanaliha ja banaani ja suurt muud midagi, panin nami-nami otsingusse kana ja banaan ja vaatsin mis tuleb... ja tuligi!". Tänaseks meil nii mõnigi retsept (näiteks apelsinikotletid), mis samamoodi algul ehku peale leitud (et kodus muud polnud lihtsalt), tihedasti kasutusel. Igatahes...aitäh, Pille! Väärt asjaga oled hakkama saanud!
Meggy
Kokaõpilane
2009-01-19 18:13:55
TERE! olen nami-nami retsepte varemgi vaadanud, kuid liituda otsustasin alles täna, et miks, tundub vägagi asjalik olevat, vott!!
Silx
Abikokk
2009-06-03 15:06:30
Tere! :) Nami-namist olen leidnud nii mõndagi maitsvat. Lõpuks otsustasin ka foorumiga liituda, sest hirmsasti tahaks kellegagi gurmaanluse teemadel rääkida. Armastan söögitegemist. :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Mari-Liis
Abikokk
2009-06-03 18:47:34
oi, see oli ammu, kui nami-namit esimest korda kasutasin. Kas 2001 või 2002? Igaljuhul lehekülje nimi oli teine alles. Nami-nami seal küll oli, aga kaldkriipsu taga. Bibliograafi tütrena jättis mulle sügava positiivse mulje see, kui korrektselt olid kõigi kogutud retseptide juures viited algallikatele. Eks ma tookord mingit retsepti või põnevat ideed otsisin. Teen seda nüüdseks nami-namis juba aastaid :)

Siit nurgast ja sealt nurgast

Mukats
Kokaõpilane
2009-06-28 16:57:28
Tere. Mina avastasin samuti Nami-Nami netist retsepte otsides ja kuna mulle hakkas väga meeldima, siis otsustasin siia ka kasutajaks hakata.Otsin peamiselt odavamaid kasutusviise ja kuna ei ole väga hea kokk, siis on mul siit ka väga palju õppida.
Ullike
Abikokk
2009-09-20 15:42:17
Esimest korda avastasin nami-nami siis, kui see veel vana nimega oli (ehk ajan midagi sassi - aga minu meelest oli teine või teistmoodi). Kunagi vist isegi võtsin seal miski nime all sõna. Aga siis tekkis pikem vahe ja siis oli ka nami muutunud. ja liitusin alles vähem kui aasta eest - seni olin lihtsalt "piiluja" - kasutasin ära teiste kogemusi ja nõuandeid. Kui mingil hetkel endal mõistus puhta otsas oli ja kuskil oma küsimusele vastust ei saanud, siis alles liitusin. Nüüdseks on ainuke mure, et peaks läpaka muretsema - no ei jõua köögi ja arvuti vahet joosta. Viimane asub mul köögist arvates kõige kaugemas toas :)

Söömine on ainuke töö, mis toidab

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>