Kristel Abikokk 2008-07-22 15:57:32 |
Teadjad, palun tutvustage rohkem Wiigi kohvikut, nende koduleht on hetkel uuendamisel ja otsin kohta, kus 20-se seltskonnaga kerget lõunat süüa. Kas on mõnus interjöör ja kas saab ka õues istuda jne. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-22 16:17:27 |
Kristel:
Üle-eelmisel nädalal lõunatasin austraallana Carolyniga, kes veetis ligi 6 nädalat Eestis ringi sõites (nimelt kirjutab ta uut Lonely Planeti giidi). Tema kiitis hirmsasti Haapsalu Kuursaali. Seda haldab Haapsalu Kutsehariduskeskus - ettekandjad on selle kooli õpilased ja kokad samuti :) Olevat olnud väga põnevad ja (enamasti) maitsvad toidud väga normaalse hinnaga. Päris KÕIK toidud ei olevat just kõige õnnestunumad, aga üldiselt jäi ta väga rahule ja kiitis seda kui üht meeldejäävaimat söögikohta siin maal :P
Siin on veidi täpsemalt juttu.
Teadjad palun tutvustage rohkem Wiigi kohvikut, nende koduleht on hetkel uuendamisel ja otsin kohta, kus 20-se seltskonnaga kerget lõunat süüa. Kas on mõnus interjöör ja kas saab ka õues istuda jne. |
|
Blondie Abikokk 2008-07-22 16:26:58 |
Käisin paar nädalat tagasi puhkuse ajal Haapsalus ja mulle meeldis väga kohvik-klubis @Kaheksa (Ehte kohvik). Põhiliselt saab seal pannkooki, mis oli väga hea (mul oli õunapannkook näiteks) ning soodne ja tundub, et pannkoogile oleks sinna lastega ka sobilik minna. Haapsalu päritolu sõbrannadele meeldib ka see koht. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-26 15:16:29 |
Paari aasta tagune artikkel Lääne Elus, kus autor Marika Vaher kurjustab negatiivsete ja tema meelest ebakompetentsete toidukriitikutega: Veel kord Haapsalu söögikohtadest ehk südamelt ära. :) | |
Kait Abikokk 2008-09-10 11:44:44 |
Eelmisel nädalal astusin sisse Teeääre kohvikusse eesmärgiga süüa pannkooki (olin kuulnud, et see ongi põhiliselt pannkoogikohvik). Menüüd vaadates olin pettunud...ei midagi erilist. Tavalised moosiga/kondenspiimaga/jäätisega/singi-juustuga variandid. Aga tellisin siiski ära pannkoogi moosiga. Selle valmimist oodates jõudsin juba kahtlema hakata, et oleks võinud ikka kondenspiimaga võtta, sest silme ees olid kunagi Tallinnas söödud pannkoogid, mille täidiseks valge šokolaad ja metsmaasikad....
Kui mu roog aga kohale jõudis, oli selgemast selgem, et tegin siiski õige valiku! Ei olnud lihtsalt pannkook moosiga, vaid: taldrikule oli kõigepealt määritud šokolaadikreemi, sinna peale oli pandud pannkook, mis puistatud üle tuhksuhkruga...ilusa sillerdav-punase maasikamoosiga kausike kõrval+veidi puuviljasalatit. See nägi imeilus välja! Kõige ilusam pannkook, mida mulle kunagi serveeritud on. Ja maitses ka suurepäraselt :)
Sinna lähen ma teinekordki sööma! [b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-10 12:49:44 |
Kas Haapsalus on tõesti nii Müüriääre kohvik kui ka Teeääre kohvik? Kui need nüüd just samast ketist ei ole, siis on küll sürr. Järgmisena tuleb siis Mereääre kohvik ja Linnaääre kohvik ja Rajaääre kohvik jne jne :D :D | |
Kait Abikokk 2008-09-13 16:52:15 |
Ei usu üldse, et need teeääre ja müüriääre samast "sarjast" on...need on täiesti erinevad kohad :D See Teeääre kohvik on selline täiesti lihtne koht, istud korraks maha, sööd kiirelt kõhu täis ja lähed minema. Müüriääre on ääreltult hubane kohake, seal istud, mõnuled, naudid iga suutäit ja unistad vaikselt endamisi.
Aga mereääre kohvik oleks küll hea mõte :) Jood kohvi ja imetled merel ujuvat luigepaari... [b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com |
|
Mann Abikokk 2008-09-13 17:54:00 |
Ma olen Müüriääres küll ainult kaks korda käinud, kuid nii teeninduse kui söökide poolest oli kehva koht. Interjöör meeldis jälle päris häste. Kohe kurb olin peale seda. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-22 11:12:12 |
EPL Ärileht 21.2.2009: Haapsalu kohvikud kurdavad külastajate vähesuse üle Postimees Tarbija24: Haapsalu kohvikud sulevad varem uksi | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-29 14:51:19 |
Kopeerin siia info Eesti Ekspressist: Kuhu minna: Veinituba Galeriis Pole midagi mõnusamat kui tormisel, vihmasel ja hallil päeval istuda soojas ning hubases toas. Ja rüübata punast veini, mis justkui allaneelatud päikesekiir seest kohe soojaks teeb, kõrvale süüa sooja kitsejuustu-baklažaani vormi ja lasta mõnusal nõudeklõbinal, kunstil ja mahedal muusikal kanda ennast kuhugi, kus on hea olla ja hetkemured ei heiduta. Pursuikas praksub tuli ja kange tee piimaga lausa nõuab rabarberi ja maasika kooki. Elu on ikka ilus! Haapsalus, Epp Maria Galerii teisel korrusel on suvehooajaks avatud Veinituba, kus saab veini, head ökoteed ja kohvi ning Anni Arro retseptide järgi valmistatud lihtsaid suupisteid, salateid ja maja magusat. Anni ise on köögis pühapäeviti ja menüü vaheldub vastavalt hooaja saadustele. Uksed avatakse kell 14 ja suletakse 23, kolmapäevast pühapäevani. Ja kui tundub, et veinijoojaid on ka talvel, jäävad Veinitoa uksed avatuks ka talvisel hooajal! | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |