Põrnikas Abikokk 2008-03-07 23:25:35 |
kusjuures ma olen edukalt marineeritud seeni ka ühepaja toidudele lisanud. Esimest korda tegin seda nalja, kui valmistasin Mathura Veetlevat brokolit ananassiga ja olin unustanud poest marineeritud kappareid osta, asendasin marineeritud männiriisikatega, tulemus oli tõesiselt meeldivaks üllatuseks. | |
Kingadraakon Abikokk 2008-04-08 16:13:49 |
olen marineeritud seeni pannud pizza katte hulka ja täitsa hea sai. mina näe vajadust eelnevalt leotada, lihtsalt nõrutaks hoolikalt ja hakiks peenemaks. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-14 14:36:00 |
Mina kasutasin ema toodud soolaseeni sellise mõnusa odrakruubi-seeneroa tegemiseks: Kitsejuustuga oli väga hea. | |
JM Abikokk 2008-06-14 00:34:01 |
Mul lähevad talviti seened kõik kas pirukaks või pastakastmeks. Pirukasse panemise eel olen panni peal läbi praadinud. Pastakastmele olen ka umbes sarnaselt lähenenud.
Ja osad seened sobivad liha juurde jube hästi, kastmena näiteks. Ja igasugused aasiapärased woki-riisi-nuudli-möglandused võtavad ka purgiseened rõõmsasti enda rüppe.
Ja marineeritud riisikaid söön ma täitsa hea meelega niisama kahvliga ka kasvõi purgist.
Oh mulle ikka seened kangesti meeldivad. Elagu seened! An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Lehise Kokaõpilane 2008-07-29 09:39:18 |
Marineeritud seened meil kaua ei seisa, sest ise sööme neid lausa niisama kahvliga ning sõbrad aitavad hävitustööle usinalt kaasa. Soolaseened on aga rännanud erinevatesse pirukatesse, salatitesse ja kastmetesse. Siiamaani pole õnnestunud suvel-sügisel sissetehtud seentega kevadeni välja vedada, ikka saavad enne otsa. ;) | |
Katja Abikokk 2008-07-29 11:25:16 |
juba lapsepõlvest saati on marineeritud seened ikka hirmus kähku otsa saanud. kiiremini veelgi, kui maasikamoos ntks :) pakuti neid sünnipäevadel ja jõuludel ja aastavahetusel ja üldse igal pidulikul puhul. kõige kiiremini said otsa need purgid, milles nn. beebiseened ehk siis pisikesed puravikupunnid ja kukeseenejütsid.. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-04 12:54:34 |
See pole nüüd küll kodusel moel purki pistetud seente kohta, aga Postimehe Tarbija 24 lisas oli juttu poeriiulitel olevatest marineeritud seentest: Vänge marinaad lämmatab õige seenemaitse. Autoriks Merili Nikkolo ajalehest Järva Teataja. Ehk pakub kellelegi huvi.. | |
Blondie Abikokk 2012-01-04 19:01:58 |
Haarasin "rumalate küsimuste" rubriigi nõuannetest kinni ja olen nüüd mitu korda proovinud hoidistatud seeni pikkpoisi sisse panna (koos hapukurgiga). Väga mõnus jääb, ilmselt sama hea ka kotleti või lihapalli lisandina. | |
<< < 1 | 2 > |