Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-03 20:18:36 |
Ka tänavu on märts hea teeninduse kuu. Veebilehel hea teenindus saab meeldivaid teenindajaid kiita. Ja siin oma kiitust dubleerida :) | |
Ussicke Abikokk 2009-03-05 09:39:32 |
CoffeeIn'is, Viru keskuse bussiterminalis, on üks tütarlaps täpselt selline teenindaja nagu filmides - näeb eemalt püsiklienti, naeratab nagu kaks päikest ja ütleb ise, mida klient tahab. Minu puhul siis "piparmündisiirupiga latte light" :D Njaa, aga kuna nüüd piim kui entiteet (mulle nii meeldib see sõna, tõlketöös tuli vastu :P) ära keelatud on, siis tunnen sellisest teenindusest suurt puudust. /Kui Õismäel elasin, siis oli tööpäevahommikute tavapärane käik selline, et bussiga kesklinna, Viru keskuse CoffeeIn'ist traditsiooniline punane topsike pihku, bussipeatusse, kaks minutit ootamist ja tuligi nr 2, mis sadamasse sõidutas - kui hommik nii tähelepaneliku teenindusega algas, oli kohe terve päev parem :) Ja seda teenindajat olen ma kiitnud küll suuliselt, küll kirjalikult, kampaania korras ja niisama :) / | |
Marju Abikokk 2009-03-05 10:17:03 |
Meil on siin ka poes mõnikord üks kassapidaja, kellel on suu kõrvuni ja hõikab valjust tere ja alati tahab kuidagi väga reipalt ja valjuhäälselt suhelda.. Esimesel korral, kui teda poes kassas nägin, avastasin, end mõttelt, et isver kohe on minu kord, kohe on minu kord.. Järgmistel kordadel olen teise kassasse läinud. Ei teagi kohe... asi vist minus. | |
Frieda Abikokk 2009-03-05 11:11:33 |
Tartus kaubahalli CoffeeIn'is on alati sõbralik (aga mitte ülepakutud) teenindus. Püsikliendid on sealsetele teenindajatele (eriti tore ja sõbralik on Veronika, varem ka Ave, kes aga vist seal enam ei tööta) enamasti nägu- ja eelistust pidi tuttavad ja nii siis polegi enam endal vaja midagi öelda (kui just midagi tavatut ei taha :P). | |
Cashmir Abikokk 2009-03-05 11:28:39 |
Nad vist liigutavad neid teenindajaid, sest toda armast Veronikat näen vahel ka Lõunakeskuses. On tõesti väga tore :) Ma mõnikord ostan sealt kohvi lihtsalt seepärast, et need müüjad on nii toredad :) | |
<< < 1 | 2 > |