Kohupiimatäidisega pirukad ja küpsetised

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2009-04-07 20:19:35
Pille:
Kait, nägin Su blogipostituse ära - täitsa viisaka moega pirukad :) Aga kas Sa sotšnikuid oled proovinud? Ma kavatsen need peagi ette võtta - ühed mu lemmik-kohupiimapirukad :)
No aega läks nende sotšnikute-vaarakutega. Aga väga head said :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kait
Postitusi: 133
Abikokk
2009-04-20 17:18:01
mm väga isuäratavad sotšnikud!

[b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2009-05-11 15:33:46
Sp 11.5.2009:
Kas oskate öelda nippi kuidas kohupiim kringlis nö alles jääks. Minul tavaliselt küpseb nö taina sisse. Kas oleneb kohupiima sordist või millestki muust? Tahaks ikka kohe korralikku kohupiimakirnglit teha kus korralik paks kohupiima kiht vahel oleks.
Mina olen teinud viimasel ajal 2 küpsetist, kus kohupiimatäidis sees: Qsti blogist inspireeritud kohupiimastritsli ja kohupiimatäidisega pärmitainasaiakesi. Kui on ikka korralik suureteraline kohupiim täidises (ja mitte see kohupiimakreem), siis ei küpse see naljalt sinna taina sisse midagi :) Samas, kui soovid hästi kreemjat ja kohupiimast täidist, siis on võimalik see sinna kringlisse hiljem sisse "süstida" (a la vahukoorestritsel).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Stardust
Postitusi: 121
Abikokk
2009-08-08 01:22:46
Tegin ka sotšnikke. Tulemus oli väga mõnus, ent nii pisikesi sotšnikke oli veidi tüütu vormida. Ikka oleks tahtnud kõvasti rohkem kohupiimamassi vahele panna, ent kokku vormides tuli kõik välja... Järgmisel korral teeks ilmselt suuremad šotsnikud, ent kõik muu võib vabalt samaks jääda - väga hea maitsega olid. Ahjaa, ahjus hoiaks ka vähem aega kui 15 minutit, sest kuumas ahjus saavad need saiakesed umbes 10 minutiga just parajalt küpseks, säilitades mõnusa pehmuse.
<< 1 | 2 >