Hummus

Karnivoor
Postitusi: 168
Abikokk
2012-05-06 22:03:07
Pille:
Karnivoor:
Ma suutsin lõpuks hummuse enda jaoks parajalt kreemiseks timmida, täitsa uus hummuse tulemine kohe meie perre nüüd :) Minu jaoks on hummus alati väga rammus tundunud ja vist ei ole julgenud piisavalt oliivõli lisada kah. Viimase hummuseteo ajal surasin aga hummusesse pisut tzadzikist üle jäänud kreeka jogurtit ning täpselt selline mõnus kreemine aga kerge konsistents tekkis nagu ma oma lemmikhummusest Inglismaal mäletasin :)
Karnivoor, oliiviõli või jogurti asemel võid ka lihtsalt keedetud vett proovida, tuleb veelgi lahjem ja samavõrd kreemine-siidine ;) Loe seda Guardiani artiklit ka, seal on sellest siidisuse otsingust juttu..
Vett ja kikerhernekonservi vedelikku olen juba oma otsingutel proovinud :) Loen seda guardiani artiklit kindlasti.
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-04-23 11:45:35
Väike infograafik hummuse valmistamiseks (ingl. k): Allikas: Food Republic

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 >