Karnivoor Abikokk 2012-05-06 22:03:07 |
Pille:
Vett ja kikerhernekonservi vedelikku olen juba oma otsingutel proovinud :) Loen seda guardiani artiklit kindlasti. Karnivoor:
Karnivoor, oliiviõli või jogurti asemel võid ka lihtsalt keedetud vett proovida, tuleb veelgi lahjem ja samavõrd kreemine-siidine ;)
Loe seda Guardiani artiklit ka, seal on sellest siidisuse otsingust juttu..Ma suutsin lõpuks hummuse enda jaoks parajalt kreemiseks timmida, täitsa uus hummuse tulemine kohe meie perre nüüd :) Minu jaoks on hummus alati väga rammus tundunud ja vist ei ole julgenud piisavalt oliivõli lisada kah. Viimase hummuseteo ajal surasin aga hummusesse pisut tzadzikist üle jäänud kreeka jogurtit ning täpselt selline mõnus kreemine aga kerge konsistents tekkis nagu ma oma lemmikhummusest Inglismaal mäletasin :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-04-23 11:45:35 |
Väike infograafik hummuse valmistamiseks (ingl. k): Allikas: Food Republic | |
<< < 1 | 2 | 3 > |