PilleRiin Kokaõpilane 2008-08-30 19:36:15 |
sai ka kunagi, kui aega rohkem oli, hakatud toidublogi tegema, aga enam ei jõua sinna nii väga. siiski, aeg-ajalt midagi pudiseb. ilmselt oli see küll üks esimesi eestikeelseid toidublogisid ;) | |
Spidur Abikokk 2008-08-31 08:48:09 |
PilleRiin:
pilleriini blogi jäi mulle omal ajal esimesena silma jah. mulle see väga meeldis ja meeldib.
ilmselt oli see küll üks esimesi eestikeelseid toidublogisid ;) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-06 19:46:37 |
Lappasin tänast (st 6.12.2008) Päevalehe lisa Arkaadia ja avastasin sealt Eda Posti artikli Parimad palad kokandusblogidest, alapealkirjaga "Eda Post hammustab tüki arvutist ja jagab seda ka teistega". Väga armas artikkel ja Nami-Nami leiab nii mainimist kui ka kiitmist (sh ka ingliskeelne blogi). Lisaks leiavad mainimist ka paljude teiste nami-namikate toredad blogid, sh Thredahlia, Spidur, Eva, Qsti, Adonay, Juc, Kiilike, Pilleriin, kardemon, Pulavik, Ragne, Gegegerda, Vernanda, Amööb, Frieda, Liiz17, Ssille, Kaneelikoor, Marit. PS Täpsusteks niipalju, et mina isiklikult artikli autorit ei tunne ja hetkel ei oska ka kosta, kas ta siin foorumis aktiivne on. Loodan, et on :) | |
Betty Abikokk 2008-12-06 21:06:41 |
Pille:
Mul äkki õnnestub uurida kas Eda kasutab Nami-nami foorumit ;) PS Täpsusteks niipalju, et mina isiklikult artikli autorit ei tunne ja hetkel ei oska ka kosta, kas ta siin foorumis aktiivne on. Loodan, et on :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-07 16:23:57 |
Seenekas 7.12.2008:
Eilses, so. 6. detsembri Päevalehe lisas Arkaadia, lk.15, on teema "Parimad palad kokandusblogidest". Kiidetakse nii Nami-Namit, kui siinsete kasutajate blogisid. Eriti tuuakse esile toidutegijate kommentaare toidu valmimise ja asendusainete kohta, eraldi veel piltide kohta kiitus "blogijad postitavad sageli ka fotosid, aga need pole kokaraamatute klantspildid, vaid lihtsad ausad fotod kodusest kaamerast, mis näitavad rooga sellisena, nagu see tõenäöliselt ka järeletegijal välja kukub". Aplaus! Lugu oleks võinud küll ilmuda teema "toit" all, aga ikkagi tore. Jätkake samas vaimus. |
|
Merilin Abikokk 2008-12-07 16:47:28 |
Pille:
Njah, online seda ilmselt lugeda ei õnnestu... Seenekas 7.12.2008:
Eilses, so. 6. detsembri Päevalehe lisas Arkaadia, lk.15, on teema "Parimad palad kokandusblogidest". Kiidetakse nii Nami-Namit, kui siinsete kasutajate blogisid. Eriti tuuakse esile toidutegijate kommentaare toidu valmimise ja asendusainete kohta, eraldi veel piltide kohta kiitus "blogijad postitavad sageli ka fotosid, aga need pole kokaraamatute klantspildid, vaid lihtsad ausad fotod kodusest kaamerast, mis näitavad rooga sellisena, nagu see tõenäöliselt ka järeletegijal välja kukub". Aplaus! Lugu oleks võinud küll ilmuda teema "toit" all, aga ikkagi tore. Jätkake samas vaimus. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Amööb Abikokk 2008-12-08 08:47:21 |
Minu jaoks on see ikka väga suur tunnustus - uskumatu. Tegin kohe ajalehe väljalõike sisse skännimiseks arvutisse :D Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Amööb Abikokk 2008-12-08 10:22:10 |
Artikkel
Kõigile jagamiseks :) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Pulavik Abikokk 2008-12-08 10:30:38 |
Aitäh Amööb, ma juba paanitsesin, et kust ma selle lehe leian. Minu jaoks ka uskumatu ..nii tore oli seda lugeda :) | |
Ragne Abikokk 2008-12-08 11:17:11 |
Mul laupäevane päevaleht olemas, aga seda artilklit ma kohe kuidagi sealt ei leia??? Kas see arkaadia peaks olema lisalehena? | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |