Lastepärased sünnipäevatordid

Kardemon
Abikokk
2010-04-26 14:58:27
Tziiki:
Enely100:
Lapse esimeseks sünnipäevaks nõuti rongiga torti. Esimesed katsetused marshmallow fondantiga. Jäi natuke rabe, järgmine kord üritan vähem tuhksuhkurt panna.
oi-see vahukoomide kasutamine tundub põnev olema. Kas see jääb tuntava maitsega koogil? Ja miks seda eelistada nt martsipanile või sugarpaste'le (appi mul ei tule see sõna eesti keeles meelde :O )?
kuidas seda üldse tehakse? lugesin esimest korda selle olemasolust... :)

http://kardemon.blogspot.com

Liilia
Abikokk
2010-04-26 15:31:59
Kardemon:
Tziiki:
Enely100:
Lapse esimeseks sünnipäevaks nõuti rongiga torti. Esimesed katsetused marshmallow fondantiga. Jäi natuke rabe, järgmine kord üritan vähem tuhksuhkurt panna.
oi-see vahukoomide kasutamine tundub põnev olema. Kas see jääb tuntava maitsega koogil? Ja miks seda eelistada nt martsipanile või sugarpaste'le (appi mul ei tule see sõna eesti keeles meelde :O )?
kuidas seda üldse tehakse? lugesin esimest korda selle olemasolust... :)
Vaata seda õpetust Kiilikese isamaalise tordi juures

Köögitoimkond

Enely100
Abikokk
2010-04-26 15:57:50
Neid õpetusi on youtubes palju. Mina eelistasin seepärast, et martsipan ei maitse ja sugarpaste polnud võimalik osta. Samuti tahtsin seda ise proovida. Mingit erilist maitset ei jää, kuid tuleks rullida üsna õhukeseks, sest on väga-väga magus (vahukommid + tuhksuhkur, eksole). Meil jäi ta natuke paksem ja seepärast oli hea, et tort ise oli hästi mahe.
Koogi Kata
Abikokk
2010-04-26 18:44:37
Poisi sünnipäevatordi tegin see kord võikreemist pildi ülekande tehnikaga.
Qsti
Abikokk
2010-05-05 12:01:00
Käisime maal ja pidin sinna miskit magusat kaasa tegema(mõtlesin rullbiskviiti teha) aga kuna võõrustaja oli just samal päeval esimest korda vanaemaks saanud siis tegin pisitüdruku sünni puhul teemasse sobiva rulltordikese. Kaunistused martsipanist. Väikesed karud on vormiga tehtud, lutipudeliga karu ise nikerdatud (mu esimene karu). Sõbranna lapsele joonistasin sünnipäevaks sellise A3-suuruses Okasroosikesega pildi, tordi tegi emme ise sinna alla.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-05 12:14:17
Koogi Kata:
Poisi sünnipäevatordi tegin see kord võikreemist pildi ülekande tehnikaga.
Ma vaatan, et see Wall-E on popp tordikangelane. Ma pole filmigi näinud, aga juba teine tort selle pildiga kahe nädala jooksul (Ssille tegi ka pojale selle kangelasega tordi). Qsti, imearmsad karukesed!!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2010-05-05 18:19:17
Väikeste lasteta inimesed, kellel ka lapselapsi veel pole, ei tea ei Wall-E-dest ega bakuganidest ega veel paljust mitte midagi...:D:D See-eest sõbranna, kel paar nooremat last ka ja kellele siinseid tordipilte näitasin, luges kohe tegelased ette.
Martiina
Abikokk
2010-05-08 19:14:02
Kohupiimatort vaarikatega, mille katsikule minekul kostiks tegin. :)
Dinnu
Kokaõpilane
2010-05-08 23:19:31
mul on juuni alguses vanema poisi 4-aastane sünnipäev tulekul ja minult telliti ka "autotort", kuigi ma olen hirmus kobakäpp tortide kaunistamisel. tahaks teha kohupiima-vahukoore segu ja maasika toormoosi ka vahele panna aga millist tordipõhja te soovitaksite sellise segu juurde? peale loodan siis oma koba käega shokolaadiga mingi naiivsemat laadi autopildi manada, kuigi ma ei kujuta küll hästi ette, kuidas ma oma suures andetuses sellega hakkama saan :D.
Pozataja
Abikokk
2010-05-09 00:44:10
kui martsipanile, siis kopeerides ehk tuleb pilt ilus ja ei pea ise nuputama ja joonistama. aga tavaline biskviitpõhi on hea ja segu kahe põhja vahele või siis näiteks digestive küpsistest põhi ja zelatiiniga tarretatud kohupiima-vahukoore-maasika vaht peale. mõlemat võib katta martsipaniga või suhkrumassiga kui soovi on :) või kui joonistad otse kohupiimakihile siis äkki hambatikuga teed piirjooned ennem shokolaadiga joonistamist.

Pozataja

<< 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 >>