Tziiki Abikokk 2012-02-27 15:35:07 |
läheb teema läbustamiseks kätte ära, aga ma vist suhkrumassi väga toiduks ei peaks...pigem nagu plastik :D As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Koogi Kata Abikokk 2012-03-11 23:57:27 |
Lambatort | |
Fre Abikokk 2012-03-28 13:17:57 |
Tegin lapsele sünnipäevatordiks printsessilossi. Mehel tulevad shokolaadist kaunistused paremini välja, tellisin lossi jaoks printsesse aga tema joonistas rahvatantsijad ;-) | |
Tziiki Abikokk 2012-04-15 14:12:47 |
As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kaare Abikokk 2012-04-22 15:31:27 |
Nii kiire oli, et kaunistamine jäi pooleli, aga minu esimene Puhhi tort tort. Pole varem ühegi kuulsa tegelasega torti teinud :P | |
Annuzhka Kokaõpilane 2012-04-23 13:20:43 |
Koogi Kata:
Nii kift ja ilus. Lihtne ja selge lapse jaoks. Lammas.
Minu allameetrin fännab lammas Shawni multikaid, see tort meeldiks talle kindlasti. Lambatort http://3.bp.blogspot.com/-fhx-9Qxn6s4/T10cnGbQfWI/AAAAAAAABSw/5jubSyiAmwg/s320/DSC_7836(2).jpg It´s all about seasoning! |
|
Annuzhka Kokaõpilane 2012-04-23 13:29:26 |
Postitan ka ühe koogi.
Tegin koostöös oma emaga poja 2. sünnipäevaks.
sees on poest otsetud biskviit, selle vahel oli maasikamos ja kreem (ma ei mäleta ainult, et mis kreem. Kohupiima-vahukoore vist ja martsipani all matuke võikreemi. Ei mäleta).
Peal igatahe ehtne martsipan, kaunisatud šokolaadi ja MM kommidega.
Heaheahea It´s all about seasoning! |
|
Annuzhka Kokaõpilane 2012-04-23 13:37:24 |
Liilia:
See on küll huvitav teadmine, et suhkrumassi ei sööda. Siis tekib tõesti küsimus, et milleks. Puhtalt ilu pärast?
Ma olen saanud vist ühe korra suhkrumassiga täielikult kaetud torti ning mõnel korral, kus on peal suhrumassist ilu. Ei olnud muljetavaldav. Ilus on küll jah!
Ise pole teinud, ega pole mahti olnud, enam väga ei kipu ka vist. Hiljuti sain kingituseks rohelise martsipani. Müüakse selline tuupi sees, figuurimartsiopani nime all, pirni maitsega. Ise pole julgenud osta, et ei tea mis ta on. Nüüd tean, enam ei vaata igatsevalt poeriiulil :D
Kalevi värvimata martsipaniga kaetud tort oli küll hea. Tziiki:
seda enam ma ei mõista milleks seda sinna üldse panna?! see kõik ju maksab ja minu meelest on toitu inetu prügikasti visata. toit on ikka söömiseks! ja paljud lapsed ei söö martsipani ka!Liilia:
suhkrumassi enamasti üldse ei söödagi tordi peal, vaid väga vähesed sweet tooth'id teevad seda ( ja need kipuvad olema enamasti täiskasvanud mehed :) ). Seega koos sellega ei ei sööda ka värvi selle peal.tordid on ilusad küll ja üldse mitte paha pärast, aga miks peaks lastele niipalju keemiat sisse söötma (toiduvärvid, suhkrumass) ja kas lapsed tõesti söövad seda?? minul on väga palju kordi öeldud, et tee ükskõik mis torti aga paluks ilma martsipani ja suhkrumassita, mida ma ka rõõmuga teen! It´s all about seasoning! |
|
Kardemon Abikokk 2012-11-20 21:33:40 |
Eelmisel kevadel tegin lapsele 2aastaseks saamise puhul KONNATORDI. Soolane võileivatort... kahjuks ei mäleta, mis vahele läks.
http://kardemon.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-01-28 11:32:44 |
Valmistasime tütre neljandaks sünnipäevaks. Seni oleme joonistatud torte Spiduri käest tellinud, aga sel korral tegime ise (konsulteerisin küll esmalt guruga :)) Kuuest munast biskviit, 25x34 cm vormi. Kahe kihi vahele läks kaks pakki Pajumäe sidrunikohupiima ning karbitäis külmutatud vaarikaid. Peale Lubeca martsipan. Tütar valis pildi - üks tema lemmiktegelasi, Tony Rossi Väike Printsess (ongi selline attitude'iga tegelinski, nagu pildil näha). Mees joonistas, kuna mul oli köögis tegemist :) Järgmisel korral rullin martsipani veidi õhemaks (ja siledamaks!): | |
<< < 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 > >> |