Lastepärased sünnipäevatordid

Qsti
Abikokk
2009-10-19 18:23:39
Helen:
Mõned minu tehtud lastepärased tordid (retsepte näed http://heleniretseptid.blogspot.com):
Väga-väga ilusad tordid sul kõik! (Sattusin juhuslikult su blogisse paar nädalat tagasi ja imetlesin juba siis!) Zoozi Shaun on ka väga äge, kuidas "villase" osa tegid? Ma sain reedel Autodele vahelduseks ühele pisikesele neiule Käsna-Kalle tordi teha (3 kihti biskviiti maasikate ja kohupiimavahuga):
Zoozi
Abikokk
2009-10-19 19:53:23
Qsti:
Zoozi Shaun on ka väga äge, kuidas "villase" osa tegid?
Kasutasin väikeseid valgeid vahukomme :D Qst, Sinu joonistatud tordid on ka alati hästi toredad!

Zoozi tegemised

Helen
Kokaõpilane
2009-10-25 23:34:31
Mina joonistatud torte küll teha ei oskaks! Qstil on eranditult kõik nii-nii ilusad! Minu väike printsess sai 1-aastaseks ja sel puhul tegin sellise roosamanna tordi:

http://heleniretseptid.blogspot.com

Qsti
Abikokk
2009-11-10 22:01:15
Minult telliti tort ja sünnipäevalapse sooviks oli, et tordil peaks kindlasti olema valge hobune, Okasroosike (punaste huultega!) ja roosid :D . Ma ehmatasin selle peale täitsa ära, sest ma pole kunagi hobust joonistanud (pliiatsiga paberi peale, rääkimata martsipanile joonistamisest). Asusin kohe googeldama aga mu suureks üllatuseks sealt palju abi ei saanud, enam-vähem hobuse sablooni leidsin, sobivat Okasroosikest mitte. Lõpuks siis laenutasin raamatukogust kaks Disney Printsesside-teemalist raamatut ja leidsin sealt sobiva hobuse. Õige suurusega Okasroosikest ei saanud aga ka sealt. Selleks hetkeks tundus mulle, et hobusest raskem saab olema just see printsessi joonistamine ja rahustuseks tegin vahepeal roose. Viisin need raamatud tagasi ja laenasin kaks uut, ühest neist leidsin lõpuks ka Okasroosikese. Vahepeal hakkasin ette kujutama, kuidas ma tordi äärtesse vahukoorest roosid pritsin aga peale ühe prooviroosi tegemist ma loobusin siiski sellest ideest :P. Selline see tort siis täna lõpuks sai, olemas nii hobune, punaste huultega Okasroosike ja roosid. Tort ise koosneb kolmest biskviidikihist, vahel maasikakreem (püreestatud maasikad, kohupiim, vaniljekreem ja vahukoor). Kaunistatud vahukoore ja martsipaniga (kõik roosid tordil on eraldi peale pandud, mitte joonistaud), printsessi kleidil ja hobuse lakal ka pisikesed suhkrupärlid, kroon samuti neist pärlitest.
Zoozi
Abikokk
2009-11-10 22:19:36
Minu vanemad poisid teatasid,et nemad tahavad sünnipäevatorti ning selleks peab olema bakugan ja lahti peab kah veel käima. Kui tegin imestusest suured silmad ja suu ammuli vajus, siis öeldi, et kui ma hakkama ei saa, et nad siis annavad mulle ühe oma bakuganidest näidiseks :D

Zoozi tegemised

Tziiki
Abikokk
2009-11-10 23:01:50
Zoozi:
Minu vanemad poisid teatasid,et nemad tahavad sünnipäevatorti ning selleks peab olema bakugan ja lahti peab kah veel käima.Kui tegin imestusest suured silmad ja su ammuli vajus,siis öeldi,et kui ma hakkama ei saa,et nad siis annavad mulle ühe oma bakuganidest näidiseks:D
:D :D :D oi kui lahe....tean-tean...mu oma väikevennal sama vaimustus...oh neid lapsi küll :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Marju
Abikokk
2009-11-11 09:51:33
Zoozi:
Minu vanemad poisid teatasid,et nemad tahavad sünnipäevatorti ning selleks peab olema bakugan ja lahti peab kah veel käima. Kui tegin imestusest suured silmad ja suu ammuli vajus, siis öeldi, et kui ma hakkama ei saa, et nad siis annavad mulle ühe oma bakuganidest näidiseks :D
:) :) Iseenesest käivad ju kõik tordid lahti... ;) Ma ise ei saanud eriti osavalt küll isegi robotikujulise küpsisetordigagi hakkama, aga pöialt oskan teistele hästi hoida :) Nii et head leiutamist!
Chocolatedream
Kokaõpilane
2009-11-28 23:18:13
2-a sünnipäevaks
Betheliz
Kokaõpilane
2009-12-02 23:24:12
Meie novembri sünna tordid siin ;)) super mario spiderman
Tziiki
Abikokk
2009-12-16 13:18:43
minu esimene lastepärane tort (mis sai tegelikult tehtud täiskasvanud meesterahva sünnipäevaks-aga elevust oli sellegipoolest :) )

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>